פורסם 2004 באפריל 121 שנים שלום!יש לי דיסק שיש עליו סריטות, יש סיכוי להציל את הקובץ שעליו?ניסיתי להעתיק אותו למחשב אבל הוא מראה שגיאה אחרי מספר דקות שהוא מעתיק.
פורסם 2004 באפריל 121 שנים נסה להעתיק אותו מכוננים אחרים, או ממחשבים אחרים. יש סיכוי שתמצא כונן שמצליח לקרוא אותו. נסה לקרוא אותו גם בצורבים וכו...
פורסם 2004 באפריל 121 שנים כמו שהולי אמר נסה מכמה כוננים ו\או כמה מחשבים...אם לא הולך והשריטות ממש עמוקות,אז הסיכוי קלוש שתוכל להציל אותו.
פורסם 2004 באפריל 121 שנים מחבר תודה על התגובות! אני אנסה למצוא כונן אחר..שמעתי שי תוכנה כשלהי שקוראת דיסקים עם סריטות. מישהו מכיר?
פורסם 2004 באפריל 321 שנים אני לא חושב שתוכנה תוכל לעזור לך מכיוון שהעינית מתקשה לקרוא את זה , כמו שאמרו למעלה תנסה בכוננים אחרים.
פורסם 2004 באפריל 321 שנים תיראה תלויי איזה סריטות, אם זה סריטה שמיסתכלים בדיסק והוא שקוף יענטו רואים דברים דרך הדיסק אז זה כאילו חתכו את המיידע מהדיסק זה כבר בלתי אפשרי..
פורסם 2004 באפריל 321 שנים תיראה תלויי איזה סריטות, אם זה סריטה שמיסתכלים בדיסק והוא שקוף יענטו רואים דברים דרך הדיסק אז זה כאילו חתכו את המיידע מהדיסק זה כבר בלתי אפשרי..אכן כן, פשוט תבדוק למרות שאם זה שריטה עמוקה קשה לי להאמין שתראה שוב את המידע בדיסק 0_0
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מה שאני הולך להגיד ישמע אולי מצחיק אבל שמעתי את זה ממספר אנשים .לא ניסיתי את הנושא כך שזה על אחריותך בלבד.במידה והדיסק שרוט לא בצד של המדבקה יש שני דרכים :1. לשים את הדיסק במקפיא ולהוציא אותו לאחר כשעה2. למרוח מעט שמן על הדיסק ולנסות .הסיבה לשתי האופציות הללו היא כאשר צורבים מידע על דיסק הוא לא נכתב על הצד החיצוני הוא נכתב בצד הפנימיהקרן לייזר שנשלחת לקרוא את המידע מקבלת את המידע שחוזרמהמראה (הצד האחורי של המדבקה) לעיתים כשיש שריטות המידע לא חוזר בצורה נכונה ולכן אין אפשרות לקרוא את המידע.בהצלחה.נ.ב במידה והחומר חשוב מאוד יש חברות שמשחזרות דיסקים שרוטים
פורסם 2004 באפריל 421 שנים לא הייתי שם את הדיסק בכונן שמנוני או קפוא רק בגלל חשש לפגיעה או לכלוך בכונן עצמומה שכן יש בכל מיני חנויות "סט" נגד שריטותכל מיני משחות חביבות שעושות את העבודה בדרך כלל..אם זה לא מועיל זה גם לא יזיק, וגם המחיר דיי נמוך ברוב הפעמיםאם המידע חשוב לך שווה לנסות
פורסם 2004 באפריל 621 שנים תיגש למרכז שירות של חברת ישפאר (היבואנים של סוני)יש להם שירות שיוף.זה עולה 30 ש"ח.זה לוקח 2-3 ימים.זה עובד. (עד לדרגה מסוימת)לפי דעתי, אין לך מה להפסיד.HF
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.