פורסם 2015 באוגוסט 710 שנים אם הם יעשו את זה רבים יעזבו את חלונות 10, ויש להם אינטרס שרבים יעברו אל 10...
פורסם 2015 באוגוסט 710 שנים אני לא שואל אותך מה לכתוב ומה לא אז תחסוך את הדעה המטמטמת וחסרת המטרה שלך. הנושא הזה משפיע גם על מי שלא משתמש בזבל שאתה משתמש בו, ולכן אני כן אפרסם פה דברים כאלה.אז עכשיו הדעה שלי לא תקנית בעיינך הוד מעלתך? ואני חשבתי שאנו נמצאים בפורום המעודד שיח במדינה דמוקרטית...כנראה שאחרים מתחברים יותר לשפה הגרמנית מאשר אחרים. זבל זבל אבל לפחות מריץ לי כל משחק שארצה ואני לא צריך לחכות שנתיים כדי שאולי יוציאו איזה משחק גם ללינוקפוץ.
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים מחבר אז עכשיו הדעה שלי לא תקנית בעיינך הוד מעלתך? ואני חשבתי שאנו נמצאים בפורום המעודד שיח במדינה דמוקרטית...כנראה שאחרים מתחברים יותר לשפה הגרמנית מאשר אחרים. זבל זבל אבל לפחות מריץ לי כל משחק שארצה ואני לא צריך לחכות שנתיים כדי שאולי יוציאו איזה משחק גם ללינוקפוץ.
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים שטויות. 99% מהאנשים לא יבינו מה זה, ובטח שלא יהיה איכפת להם.אתה צוחק ?.זו הפרת פרטיות חמורה..מספיק שעו"ד אחד ישים לב לזה ואתה תהיה עד לייצוגית היסטורית..
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים אתה חושב שעם כל הרעש שנוצר אף אחד לא שם לב לזה? ברור שמספר עורכי דין שמו לב אבל אין להם מה לעשות, אתה לא חייב לאשר ולעשות שימוש במערכת הפעלה.
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים יש הבדל בין דיבורים לבין מעשים.אני מניח שזה מתנגש עם כמה חוקי יסוד/חוקה במספר מדינות..- - - תגובה אוחדה: - - -חוצמזה, זה חוזה בעייתי.זה בין צד חזק לצד חלש..
פורסם 2015 באוגוסט 1410 שנים מזעזע כיצד הפרטיות הולכת ונעלמת בעולם הפוסט-מודרני המשוגע הזה, ומאין הלגיטציה לכך ? משטרת-מייקרוסופט אשכרא.הייתי רוצה לראות התקפות הפגנה של Anonymous כנגד הקונספט המטלטל הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.