פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים שלום.אני מאוכזב מה-WDR4300 שלנו ומעוצמת הקליטה שלו, בנוסף על באגים וכל מיני בעיות שמקורן בקושחה, שלא ניתנת לשדרוג.אתמול הייתי אצל חבר עם ראוטר של אסוס מחו"ל (RT-AC66R) והופתעתי לטובה מהביצועים.ראוטרים מארצות הנכר מקבלים גם עדכונים שוטפים, בניגוד לראוטרים בארץ שהיבואן לא שם ז*ן על הלקוח מהקושחה הראשונית.אם מתעלמים ממשלוח לארץ, איזה ראוטר הכי כדאי? נא לשים דגש על תדר 2.4GHZ חזק! ובכללי שיהיו לו ביצועי 802.11N טובים, בינתיים אין הרבה קליינטים ל-AC בבית.הקנייה תתבצע בקנדה (דולר קנדי בשפל - 2.9 ש"ח) מהחנויות הנ"ל ncix.com או canadacomputers.com (אם אתם מכירים חנויות אחרות, האירו את עיניי, באיזור ה-GTA באונטריו)שמתי עין על ה-Asus RT-AC68U שגם נמצא כרגע בהנחה: http://www.canadacomputers.com/product_info.php?cPath=27_1046_1047&item_id=064078&sid=o39r1tj2mkigp00frlfpf1b0m7
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים איך אתה מביא אותו לארץ? הבחירה שלך טובה, הראוטרים של אסוס הם מעולים מניסיון והדגם הזה די מומלץ. תשקול גם את ה- Netgear R7000 שמקביל אליו ומקבל גם סיקרות מצויינות.
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים מחבר יש לי מישהו שנע בקביעות בקו טורונטו-תל אביבה-R7000 לא ממש במלאי (שתי יחידות בשתי חנויות רחוקות)
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים אתה יכול לבדוק באתר הבא דירוגים וביקורות - http://www.smallnetbuilder.com/tools/rankers/router/view
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים בהחלט, לפני כמה שנים נעזרתי בו לרכוש את ה- Asus RT-N56U, עד היום עובד כמו חמור ללא שום בעיה וסוחב כל מה שאני מעמיס עליו. עכשיו אני מנסה להתקדם ל- Netgear R7000 שציינתי, נקווה שנהנה ממנו באופן דומה. ה- N56U ישאר לגיבוי. נערך 2015 באוגוסט 210 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים מחבר אני לא בטוח אם לעשות את המאמץ להשיג את ה-R7000מצויין שם שהביצועים ב-2.4GHZ לא משהו בכלל, אבל הטווח יותר טוב.יש מישהו שעבד מקרוב עם שני הראוטרים הנ"ל? (R7000 ו-RT-AC68U)
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים שלום,יש עדכון קושחה ל-4300http://www.tp-link.co.il/download/TL-WDR4300_V1.html#Firmwareערן
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים מחבר אני די בטוח שהראוטר שלי ספציפית חסום לכל סוג של עדכון, הוא נותן שגיאהאבל אני אנסהנקנה מאייבורי
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים שלום.ראוטרים מארצות הנכר מקבלים גם עדכונים שוטפים, בניגוד לראוטרים בארץ שהיבואן לא שם ז*ן על הלקוח מהקושחה הראשונית.המגבלה שממנה אנו סובלים היא של משרד התקשורת וצה"ל, וקשורה לחסימה מיוחדת של רוב תדרי 5Ghz בישראל.ומה הקשר ליבואן? הוא מפתח firmwares? מי ששם עליך ז*ן זה היצרן, שלא טורח לעדכן עבור השוק הקטן בישראל.אגב, הוא צודק לגבי היבוא במידה ויתפס. כמובן שמדובר בסיכון נמוך במידה וסוחב איתך ותשים בתיק.
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים מחבר אני מודע למגבלות של צהל (פשוט בירוקרטיה של שחרור תדרים, אותה בעיה יש עם LTE)אני יודע שיש גרסאות קושחה שונות ליבואנים שונים.יש לבנדא, לאייבורי, ויש מקומות שמוכרים עם קושחה בינלאומית.אבל היצרן בהחלט לא שה תמים, פשוט ליבואן יש יותר כוח מול היצרן מאשר לצרכן הקטן.אני מודע לסיכונים בייבוא ומוכן לקחת אותם.
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים מחבר עדכון:העדכון קושחה הזה פשוט זוועה. החיבור לא יציב, ולמרות שהוא נראה מהיר לפי speedtestים, נדמה שיש מיקרו ניתוקים, ואתרים נטענים לאט, או לא נטענים בכלל חלק מהזמן.WiFi נחלש, ועכשיו מאבד סיגנל.זוועה, ראוטר שהיה "טוב" עד עכשיו הפך לבלתי נסבל.אני לא מוצא את הקושחה הקודמת (הם החליפו לגמרי את האתר הישראלי) ולפי מה שהבנתי, בגרסאות החדשות הבוטלואודר ננעל, כך שאין דרך חזרה, או דרך חלופית (DDWRT)תודה. פשוט תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.