עבור לתוכן

ראוטר 802.11AC מקנדה

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מאוכזב מה-WDR4300 שלנו ומעוצמת הקליטה שלו, בנוסף על באגים וכל מיני בעיות שמקורן בקושחה, שלא ניתנת לשדרוג.

אתמול הייתי אצל חבר עם ראוטר של אסוס מחו"ל (RT-AC66R) והופתעתי לטובה מהביצועים.

ראוטרים מארצות הנכר מקבלים גם עדכונים שוטפים, בניגוד לראוטרים בארץ שהיבואן לא שם ז*ן על הלקוח מהקושחה הראשונית.

אם מתעלמים ממשלוח לארץ, איזה ראוטר הכי כדאי?

נא לשים דגש על תדר 2.4GHZ חזק! ובכללי שיהיו לו ביצועי 802.11N טובים, בינתיים אין הרבה קליינטים ל-AC בבית.

הקנייה תתבצע בקנדה (דולר קנדי בשפל - 2.9 ש"ח) מהחנויות הנ"ל ncix.com או canadacomputers.com (אם אתם מכירים חנויות אחרות, האירו את עיניי, באיזור ה-GTA באונטריו)

שמתי עין על ה-Asus RT-AC68U שגם נמצא כרגע בהנחה: http://www.canadacomputers.com/product_info.php?cPath=27_1046_1047&item_id=064078&sid=o39r1tj2mkigp00frlfpf1b0m7

פורסם

איך אתה מביא אותו לארץ?

הבחירה שלך טובה, הראוטרים של אסוס הם מעולים מניסיון והדגם הזה די מומלץ. תשקול גם את ה- Netgear R7000 שמקביל אליו ומקבל גם סיקרות מצויינות.

פורסם
  • מחבר

יש לי מישהו שנע בקביעות בקו טורונטו-תל אביב

ה-R7000 לא ממש במלאי (שתי יחידות בשתי חנויות רחוקות)

פורסם
  • מחבר

אתר נחמד ושימושי!

אעיין בו, תודה!

פורסם

בהחלט, לפני כמה שנים נעזרתי בו לרכוש את ה- Asus RT-N56U, עד היום עובד כמו חמור ללא שום בעיה וסוחב כל מה שאני מעמיס עליו.

עכשיו אני מנסה להתקדם ל- Netgear R7000 שציינתי, נקווה שנהנה ממנו באופן דומה. ה- N56U ישאר לגיבוי.

נערך על-ידי LazyCat

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח אם לעשות את המאמץ להשיג את ה-R7000

מצויין שם שהביצועים ב-2.4GHZ לא משהו בכלל, אבל הטווח יותר טוב.

יש מישהו שעבד מקרוב עם שני הראוטרים הנ"ל? (R7000 ו-RT-AC68U)

פורסם

יתפס במכס - יוחרם ואולי יהיה גם קנס.

פורסם
  • מחבר

בסדר.

פורסם
  • מחבר

אני די בטוח שהראוטר שלי ספציפית חסום לכל סוג של עדכון, הוא נותן שגיאה

אבל אני אנסה

נקנה מאייבורי

פורסם
שלום.

ראוטרים מארצות הנכר מקבלים גם עדכונים שוטפים, בניגוד לראוטרים בארץ שהיבואן לא שם ז*ן על הלקוח מהקושחה הראשונית.

המגבלה שממנה אנו סובלים היא של משרד התקשורת וצה"ל, וקשורה לחסימה מיוחדת של רוב תדרי 5Ghz בישראל.

ומה הקשר ליבואן? הוא מפתח firmwares? מי ששם עליך ז*ן זה היצרן, שלא טורח לעדכן עבור השוק הקטן בישראל.

אגב, הוא צודק לגבי היבוא במידה ויתפס. כמובן שמדובר בסיכון נמוך במידה וסוחב איתך ותשים בתיק.

פורסם
  • מחבר

אני מודע למגבלות של צהל (פשוט בירוקרטיה של שחרור תדרים, אותה בעיה יש עם LTE)

אני יודע שיש גרסאות קושחה שונות ליבואנים שונים.

יש לבנדא, לאייבורי, ויש מקומות שמוכרים עם קושחה בינלאומית.

אבל היצרן בהחלט לא שה תמים, פשוט ליבואן יש יותר כוח מול היצרן מאשר לצרכן הקטן.

אני מודע לסיכונים בייבוא ומוכן לקחת אותם.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

העדכון קושחה הזה פשוט זוועה. החיבור לא יציב, ולמרות שהוא נראה מהיר לפי speedtestים, נדמה שיש מיקרו ניתוקים, ואתרים נטענים לאט, או לא נטענים בכלל חלק מהזמן.

WiFi נחלש, ועכשיו מאבד סיגנל.

זוועה, ראוטר שהיה "טוב" עד עכשיו הפך לבלתי נסבל.

אני לא מוצא את הקושחה הקודמת (הם החליפו לגמרי את האתר הישראלי) ולפי מה שהבנתי, בגרסאות החדשות הבוטלואודר ננעל, כך שאין דרך חזרה, או דרך חלופית (DDWRT)

תודה. פשוט תודה.

פורסם

יש מצב שאתה קונה לי גם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים