פורסם 2015 באוגוסט 110 שנים האם אפשרי להתקין לינוקס או אובנטו על טאבלט מבוסס אנודרואיד.על טאבלט intel atom?
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים כללית כן, יש לינוקס למעבדי ARM, פרטנית תלוי ברמת המפתחים לטבלט.לי יש Asus Transformer TF101 ענתיקה, שמריץ גרסא של UBUNTU בקלות.עיצה שלי, תמצא ב XDA Developers את הדגם ותראה אם יש הסבר להתקנה.
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים מן הסתם במעבד (atom (x86 זה אפילו קל יותר. אבל המעבד זה בד"כ החלק הקל, הSOC בכללותו ודברים שאין להם דרייברים הם הבעייתיים. נערך 2015 באוגוסט 210 שנים על-ידי omrij
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים מחבר זאת אומרת שגם בסמארטפון שיש לו מעבד ARM אני יכול להתקין לינוקס?ואיזה חברות של טאבלטים מייצרות מעבדי ARM?
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים להבנתי הבעיה עם טבלטים המבוססים על מעבדי ATOM היא הביוס UFEI. בכל מקרה עדיף, כמו שהצעתי, לבדוק ב-XDA. חוסך התעסקות ותהיות.
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים מחבר איך אני מזהה סמארטפונים או טאבלטים שהם עם מעבד ARM?.זה מופיע בשמות אחרים.לדוגמא הסמארטפון הזה לא מצויין שזה מעבד ARM. איך אני יודע?https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15050
פורסם 2015 באוגוסט 210 שנים לא יודע בקשר לזה ספציפית, מה שאני כן יודע זה שהרוב המוחלט הם עם מעבד מבוסס arm.מה שכן, אם המטרה היא להתקין עליו לינוקס, תמצא משהו שכבר עשו לו פורט. אחרת לא תצא מזה.
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים מחבר לא יודע בקשר לזה ספציפית, מה שאני כן יודע זה שהרוב המוחלט הם עם מעבד מבוסס arm.מה שכן, אם המטרה היא להתקין עליו לינוקס, תמצא משהו שכבר עשו לו פורט. אחרת לא תצא מזה.מזה פורט?ואתה יודע להגיד לי אם לאייפון 4sהוא עם מעבד ARM?
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים כן. מה זה משנה בכלל? פורט הכוונה לגרסת לינוקס שמישהו הכין במיוחד למכשיר שלך.אתה מבין שזה לא בכוחותיך בכלל לקמפל הפצה מיוחדת לכל התקן מבוסס ARM? כל יצרן מממש את ה SoC איך שבא לו.בנוסף לנקודה הפשוטה שבכלל אין לך איך לצרוב את הקושחה - אין פה סטנדרטים של BIOS, כל יצרן עושה מה שבא לו.בדוק האם מישהו כבר הכין לטאבלט שלך משהו (סביר שזו תהיה Ubuntu Touch) בפורום של המכשיר ב XDA. אם אין אז שכח מזה.בכל מקרה, זה כנראה לא יהיה לינוקס רגיל. נערך 2015 באוגוסט 310 שנים על-ידי nachum37
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים מחבר לא כל כך ברור לי משהו Ubuntu Touchמתאים לכל סמארטפון וטאבלט עם מעבד ARM?
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים לכל ARMv7 תיאורטית כן, בפועל רק למי שמסוגל לקמפל ויש לו דרייברים לטאבלט הספציפי, או למי שמוריד מ XDA למשל פורט מוכן כזה.Ubuntu Touch קיימת רשמית ומוכנה מראש לכמה מכשירים ספציפיים בלבד. התקנים ניידים זה לא PC, לא כל אחד יכול להתקין מה שבא לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.