פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים מה שמסביר מצויין את הפופולריות וההתלהבות סביב ה oneplus one, שהוא בערך באותו גודל.זה בעיקר הייפ ברשתהמכשיר מכר כמות קטנה יחסית (מאפריל עד דצמבר כמיליון יחידות)וזה למרות מחיר נמוך מאוד.לא בדיוק מספרים שמשקפים "פופולריות והתלהבות"
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים זה בעיקר בגלל שהוא נמכר בכמות מוגבלת מלכתחילה (הזמנות וכו').בכל אופן זו רק דוגמה. העובדה היא שכשהנוט הראשון יצא, הסטנדרט במכשירי דגל היה באיזור "4 (אייפון נראה לי עוד היה על "3.5), והנוט פתאום היה "5.5, זה היה נראה לכולם ענק ולא נוח. היום גדלים מעל "5 (כולל "5.5) נפוצים מאד במכשירי דגל, אז הנוט לא באמת חריג בנוף של היום, והטענה שהוא "גדול מדי" היא קצת ריקה ומיושנת. התכונה הייחודית היחידה שנשארה לנוט היא הסטיילוס (והדיגיטייזר הכפול שאפשר יותר דיוק עם הסטיילוס, כמדומני).
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים זאת כבר קביעה שלך.לדעתי הוא נמכר ככה בשביל ההייפ.אגב, אני לא מכיר מישהו שרצה אחד ולא השיג.
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים יכול להיות, אבל זה לא משנה, כי זו היתה רק דוגמה כאמור. מכשירים בגדלים כאלה נפוצים היום בלי קשר.
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים אבל הם קיימים, וגם כמכשירי דגל, מה שמוריד את הטענה ש"אף אחד לא עושה מתחרה לנוט בגלל הגודל"
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים אני לא טענתי שהם לא קיימים האייפון 6 פלוס גם מוכיח שיש להם ביקוש. התגובה שלי היתה בקשר לדוגמה שלך.
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים אז אם אתה מסכים שיש להם ביקוש, על מה אתה מתווכח? זה כל מה שניסיתי לטעון מלכתחילה, בתגובה למי שטען ש"אין לאף אחד מה לעשות איתו" בגלל הגודל.
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים 1.אני לא מתווכח.2.התייחסתי ספציפית לנושא מסויים שכתבת.3.אכן יש להם ביקוש מסויים, עדיין קטן בהרבה ממכשירים בגודל "נורמלי" - זאת הסיבה שרוב האנשים לא קונים מכשיר כ"כ גדול. (הנוט אפילו גדול יותר מהדוגמאות שעלו פה, מלבד הנקסוס 6)
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים מחבר יש כיום לא מעט ניידים וטאבלטים עם סטילוס שעובדים על חלונות.אני עדיין לא מבין למה אין מתחרה אנדרואידי לנוט מתוצרת חברות אחרות .אצלי בעבודה מחזיקים בו אחוז גבוהה מהקולגות ,בעיקר את הנוט 2 וקצת את הנוט 3 התנסיתי איתו והייתי מבסוט מאוד .לטעמי הוא היחידי אולי שמצדיק את המחירים השערוריתיים של הסמארטפונים ,שהרי בינינו ,אין באמת הבדלים משמעותיים בין כל הדגמים המובילים.
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים יש כיום לא מעט ניידים וטאבלטים עם סטילוס שעובדים על חלונות.אני עדיין לא מבין למה אין מתחרה אנדרואידי לנוט מתוצרת חברות אחרות .אתה מתעקש ללכת ראש בקיר ולחזור על אותה שאלה כמו תקליט שבור - הסיבה שאין מכשירים דומים ל-note אצל חברות אחרות זה כי אין שום חברה אחרת שהחליטה שזה שוק שיש לה מה לחפש בו.
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים מה מפריע לך לקנות עט סטיילוס טוב ולהשתמש בו כאשר אתה צריך יחד עם כל סמארפון כמעט, ורבים מהם גם תומכים בעוצמות לחיצה שונות.האחסון של העט? שים בכיס החולצה.. אתה יודע, כמו שפעם היו הולכים עם עטים.
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים מחבר מה מפריע לך לקנות עט סטיילוס טוב ולהשתמש בו כאשר אתה צריך יחד עם כל סמארפון כמעט, ורבים מהם גם תומכים בעוצמות לחיצה שונות.האחסון של העט? שים בכיס החולצה.. אתה יודע, כמו שפעם היו הולכים עם עטים.גם אתה וגם מילפרוד אטומים ועקשנים ואין לכם שמץ של מושג על מה אתם מדברים .אולי המישתמש הפשוט לא זקוק לנוט, אבל לכל מי שצריך לעשות שירטוטים ,לצלם ולהוסיף כיתוב בתוך התמונה ,לכתוב הערות מיידיותועוד אלף ואחד שימושים ,אין ,פשוט אין עבורו תחליף לנוט .תלכו ותיתנסו עם אחד כזה בחנות תצוגה של סמסונג ואז תבינו על מה אני מדבר.כל הסטילוסים האלו עם הקצה גומי שמוכרים בכל חור ,שווים לתחת.זה כמו להשוות טוסטוס סיני 50 סמ"ק להונדה 650xr נערך 2015 באוגוסט 310 שנים על-ידי ASI89
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים מה נסגר לגבי האפשרות של הסוני אולטרה 6833 לשרטט עם כל כלי כתיבה פשוט, יותר טוב מסטילוס בשנקל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.