פורסם 2015 ביולי 3110 שנים למישהו יש את הקובץ ISO של WINDOWS 8.1 PRO 64BIT בעברית?!לא קובץ שפה , כל ה WIN בעברית מלאה , ואני צריך את הגרסה המלאה התקינה ולא את הגרסאות ביניים לפני הגרסה הסופיתיש לי סריאל חוקי אני צריך רק את הקובץ ISO
פורסם 2015 ביולי 3110 שנים מה חיפשת? http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media
פורסם 2015 באוגוסט 110 שנים מחבר כן יש עברית חלקית.אם אתה מתקין מערכת הפעלה באנגלית ומוסיף שפה לא כל ה WIN הופך לעברית.
פורסם 2015 באוגוסט 110 שנים אולי בתקופה שהיה MUI ל Windows XP וגם אז לא זכור לי שהיו בעיות מיוחדות. בכל מקרה, אם אתה לא בטוח, תוריד אימאג' ותתקין בVM.
פורסם 2015 באוגוסט 110 שנים הנה קישור לטורנט שמכיל את הISO המקורי מהאתר של Microsoft.זה Windows 8.1 Pro בעברית בגרסת 64 סיביות.magnet:?xt=urn:btih:O5DIGE5MIJ4YOPFTIOUVQ2ERTXHO4CII
פורסם 2015 באוגוסט 110 שנים כן יש עברית חלקית.אם אתה מתקין מערכת הפעלה באנגלית ומוסיף שפה לא כל ה WIN הופך לעברית.בטח שכן, זה ככה מאז W7 , מוסיפים חבילת שפה במקרה של 8.1 ו10 דרך הControl Panel ,משנים את שפת התצוגה ועושים Copy settings בלשונית administrative , כל מערכת ההפעלה משנה שפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.