עבור לתוכן

תקלה באוזניות logittech g930

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי מה- Ebay את האוזניות logittech g930.

כאשר התחלתי לעבוד איתם האוזניות נכבות כל 10 דקות בערך. יש לציין שזה קורה גם שהבטריה על 100%.

פניתי למוכר והוא טען שהוא מוכן להחזיר אתה כסף ושאחזיר את המוצר. הקטע שאני צריך את האוזניות ולא מעוניין בהחזר כספי.

מישהו מכיר את הבעיה ? יודע לזהות אם הבעיה באוזניות או שיש פתרון דרך הגדרה מסוימת ?

אגב התקנתי את הדרייברים של logittech.

פורסם

נכבות או מתנתקות מהמחשב?

פורסם
  • מחבר

האוזניות עצמן נכבות (אין אור ירוק באוזנייה) ואז צריך ללחוץ על כפתור ההדלקה בכדי שיחזרו לעבוד.

גם בזמן שהן עובדות ה-USB שלהן עם אור ירוק קבוע ובזמן שהן נכבות הוא מהבהב באור ירוק.

פורסם

לא הבנתי,האור מהבהב או נכבה לגמרי?

פורסם
  • מחבר

כאשר האוזניות נכבות אז באוזנייה עצמה האור כבה לגמרי.

ב- USB שמחובר למחשב האור ירוק מהבהב.

פורסם

אם אני זוכר נכון משלי האור הירוק על הדונגל תמיד מהבהב.

מה קורה שאתה מחבר אותם חוטית? ז"א לעבוד איתם שהן מחוברת לכבל טעינה..

פורסם
  • מחבר

לא ניסתי..

אגב קראתי בפורום של Logitech שיש פתרון לבעיה הזאת אך הוא לא עזר :

Step 1: Exit the logitech gaming software from your task bar.

Step 2: Open up Device_Manifest.xml, which normally is located at: C:\Program Files\Logitech Gaming Software\Resources\G930\Manifest. This file can be opened with notepad.

Step 3: Look for "<battery turnOffInterval="900", I imagine this is how many seconds it will wait before activating the auto shut off feature, which 60(secs) / 900 is 15 mins, which is what the amount of time it seemed it was cutting off. Change this to "0".

Step 4: Save as to desktop

Step 5: Move the original file to a different folder(perhaps a backup folder) and it will let you know that you need administrator priviledges to do so, click continue.

Step 6: Move the new file to the location the old file was located, and again click continue after acknowledging administrative permissions.

Step 7: You can now bring the logitech gaming software back up.

פורסם

במצב תקין זה אמור להתנהג כך:

הנורה הירוקה על הדונגל מהבהבת רק כאשר האזניות כבויות או כשאין חיבור אלחוטי בין האזניות לדונגל (מחוץ לטווח או משהו כזה). היא דולקת קבוע רק כאשר יש חיבור אלחוטי בין האזניות לדונגל.

פורסם

Hodi21,יש לי את האוזניות,אתה לא צריך להסביר לי.

אני מנסה לאבחן אם יש בעיה בסוללה או בחיבור האלחוטי של האוזניות.

אור כבוי לגמרי-האוזניה כבויה.

אור מהבהב-האוזניה/המתאם מחפשים את השני.

אור מלא-המכשירים מחוברים.

מה המצב של האוזניות שלך כשאתה אומר שהאוזניה מתנתקת?

פורסם

תוריד את הגרסה הקודמת של הדרייבר, פתר לי את בעיה.

פורסם
  • מחבר

OR2OOO אפשר קישור ?

פורסם
  • מחבר

לא התקנתי את הדרייברים הישנים פשוט חזרתי על הפעולה הבאה שהייתה בפורום של

Logitech

:

Step 1: Exit the logitech gaming software from your task bar.

Step 2: Open up Device_Manifest.xml, which normally is located at: C:\Program Files\Logitech Gaming Software\Resources\G930\Manifest. This file can be opened with notepad.

Step 3: Look for "<battery turnOffInterval="900", I imagine this is how many seconds it will wait before activating the auto shut off feature, which 60(secs) / 900 is 15 mins, which is what the amount of time it seemed it was cutting off. Change this to "0".

Step 4: Save as to desktop

Step 5: Move the original file to a different folder(perhaps a backup folder) and it will let you know that you need administrator priviledges to do so, click continue.

Step 6: Move the new file to the location the old file was located, and again click continue after acknowledging administrative permissions.

Step 7: You can now bring the logitech gaming software back up.

מאז שניסתי את זה האוזניות נכבו לפעם אחת למשך שניה וחזרו לעבוד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים