פורסם 2015 ביולי 2910 שנים שלום עשו לי פירמוט במחשב וכגיבוי עשו בדיסק d שהוא צורב את כל הגיבוי ואני לא מצליחה לפתוח כמובן את הכונן ולמצוא את כך הקבצים מראה שהוא מלא והכל אבל רושם הכנס דיסק ןכו...חייבת את המחדע שלי מה עןשים?
פורסם 2015 ביולי 2910 שנים מחבר כן הוא אמר שיש בו את צה שהיה במחשב לפני פירמוט וגם רואים שהוא מלא..אני חדשה פה
פורסם 2015 ביולי 3010 שנים שלום וברוכה הבאהנא לערוך את כותרת ההודעה - "דחוף" \ "דחופה" וכיוב סתם מציק אני מסכים שהכי פשוט שתפני למי שביצע את העבודה כדי שיסיים את מה שהתחיל.תודה,גבריאל
פורסם 2015 ביולי 3010 שנים ננסה לעזור...סדר פעולות מדויק בבקשה.מה בדיוק את עושה?איפה אתה רואה שהדיסק מלא?באיזה שלב רשום "הכנס דיסק"?האם יש מחשב אחר שבו אפשר לנסות לקרוא את הדיסק הנ"ל?
פורסם 2015 ביולי 3010 שנים מחבר נכנסת למחשב שלי לוחצת פתח אומר הכנס דיסק.אחכ שלוחצת מאפיינים הדיסק מלא וגם אמר ששם שם גיבוי.אין לי מחשב אחר
פורסם 2015 ביולי 3010 שנים אני מבקש כי תבהירי קצת יותר טוב - כשאת מציינת דיסק - האם הכוונה לדיסק קשיח הנמצא בתוך המחשב או המדובר במדיה אופטית (cdrom \ dvd )
פורסם 2015 ביולי 3010 שנים מחבר כן d זה אצלי הצורב שמותקןמסמחשב ושם הוא אומר ששם גיבוי- - - תגובה אוחדה: - - -כן d זה אצלי הצורב שמותקןמסמחשב ושם הוא אומר ששם גיבוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.