עבור לתוכן

מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עד תקציב של 2500 שקל

Featured Replies

פורסם

מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עד תקציב של 2500 שקל המלצות...

ספק כח 800 של טרמלטק

היה לפני 7950

הקנייה אמורה להתבצע כמה שיותר מהר כי אני בלא כרטיס מסך

פורסם

רזולוציה? מעבד?

עלות תועלת טובה עם שיפור משמעותי יהיה 970 סביבות 1800שח

שימוש מלא בכל התקציב עם שיפור קטן ולא משתלם ביחס ל 970- 390x סביבות 2250 או 980 ב 2500

יד2- חפש 780TI

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אני יתן קצת פרטים:

מעבד i5-4430

8 גיגה זכרון ראם

לוח דיי פשוט לא תומך ב sli

מעוניין לשחק על רזולוציות גבוהות

השאלה שלי תתמקד על ההבדל בין 390 ל 970 העם על רזולוציה של 1920X1080והאם יש צורך ביותר מ-970

פורסם

לא צריך יותר מ 970 ל 1080- זה הכרטיס האופטימלי והמשתלם אם יש תקציב. תמיד אפשר יותר אבל גם אם תשים עוד 700 שח מהתקציב שלך (להגיע מ 1800שח ל 2500) לא תקבל שום כרטיס שיראה לך שיפור ששווה את המחיר. אולי תקבל 10-15% יותר ביצועים עבור 40% יותר כסף. עדיף להשקיע אותם ב SSD חדש או במסך חדש או פשוט שישארו בארנק.

לדעתי אין שום ספק שעדיף 970 על פני 390 כשמדובר ב 1080. ראה השוואת ביצועים

הביצועים קרובים עם יתרון קל ל970 והוא ידוע ביכולות OC טובות בהרבה. 390 הוא 290 שסהכ העלו לו את התדרים והוא יוצא מהמפעל כבר על הקצה ויראה 5-7% שיפור ב OC ידני, 970 מראה 15-17% שיפור ב OC ידני.

תוספת הזיכרון -8GB של 390 מול 3.5GB של 970- אינה רלוונטית ברזולוציה שלך (וגם לא ב 1440 וגם לא ברוב 4K).

970 מספק 50% יותר ביצועים לכל וואט- יעילות טרמלית משמעותית טובה, פחות חום וצריכת חשמל ומאפשר מארז יותר קריר בימים לוהטים אלו.

נערך על-ידי omertgm

פורסם
  • מחבר

אוקיי על איזו גירסה של 970 יש המלצות הגיגבייט שהכי מומלץ לא נכנס לי למארז אני הסתכלתי לכיוון ה msi gaming מה אומרים

ותודה מראש על התגובות

פורסם

הייתי ממליץ לך שתבדוק האם הכרטיס של אסוס דגם סטריקס, או הכרטיס של EVGA דגמי ה-ACX, יכנסו במארז שלך, אלו כרטיסים מומלצים. MSI לא הייתי ממליץ לך, מסיבה פשוטה שאין לו backplate, כאשר לאחרים יש.

פורסם

זה נכון שכיום ה-970 הוא בהחלט מספיק לרזולציה הזו.

אבל מה יהיה עוד שנה/שנתיים?

תתחיל להתבאס קצת שלא קנית כרטיס חזק יותר?

אני במקומך הייתי שוקל את הדבר הבא:

רק אם יש לך אפשרות לרכוש באילת:

http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24806&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

(שים לב מדובר על מחיר אילת)

פורסם

עוד שנה-שנתיים הוא יוכל לקנות ב 1000 שח האלו שיפור יותר משמעותי ממה שהם יתנו לו עכשיו, וזה בלי בכלל להתחשב בזה שזה באילת עם עלויות הדלק שנלוות לזה+חריגה של 400! שח מהתקציב המקסימלי.

נערך על-ידי omertgm

פורסם
  • מחבר

תודה על התגבות מה ה backplate נותן לי חוץ מיופי...?

פורסם

ה-backplate הוא בנוסף נותן קשיחות למבנה כרטיס המסך, מונע מפגיעות ונזקים מקריים שיכולים בטעות לקרות ל-PCB, יותר קל לנקות הצתברות אבק ממנו מאשר מ-PCB חשוף, ובנוסף בכרטיסים מסויימים ה-backplate משחק גם תפקיד כמפזר חום נוסף מה-PCB.

אפילו אם לא להתייחס לאחרון שבאלו, עדיין עם כל השאר הייתי אומר שעדיף עם backplate מאשר ללא.

וכן, גם אני מסכים עם המלצת ה-970 עבורך ועבור הדרישות שלך, הוא בהחלט יספיק לך, לא צריך יותר מזה, ובעתיד - שנה פלוס מינוס, תשדרג לכרטיס שיתן לך הרבה יותר ביצועים מאשר הכרטיסים של היום וכנראה בהרבה פחות מחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים