עבור לתוכן

כונן קשיח עושה את רעשי "קליק המוות"- לאן לפנות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
אני לא יודע למה אתה בוכה על המחיר של השחזור. אמרת שיש לך הצעת מחיר של 500 ש"ח? בתקווה שזה ממעבדה אמינה, עוף על זה. זה כלום כסף בשביל שחזור...

אני פשוט לא מבין את ההתבוססות הזו בנסיונות שבמקרה הכי טוב לא יגרמו נזק נוסף אם החומר חשוב לך.

קפצת להגיב בלי להבין יותר מדיי. הדברים האלה מתחילים רק ב500 שח אף אחד לא אמר שזה מה שיהיה המקרה אצלי.

ובטח שעדיף לנסות הכול לפני כי כמו שאמרתי קודם לך תדע מה הם יגידו לך שקרה לכונן- אין לך איך להוכיח אותם אחרת או להתווכח איתם. אין.

אתה חושב שיש לי כסף מיותר? או שלך פשוט אין ערך לכסף?.. זה שהמידע חשוב לי הופך 500 שקלים להוצאה קלילה?..

אתה יודע כמה הוצאות יש לי בפרק זמן הזה בחיים? אני עוד שבועיים וחצי מתחתן אתה חושב שחסרות לי הוצאות? ברור שעדיף לחסוך- כל שקל!

הם אמרו לי שבמקרים רגילים זה נע בין 500 ל2,000 שח! ואין דרך לדעת כמה זה יהיה רק עד אחרי בדיקה שעליה אני גם ככה משלם 100 שקל עוד לפני שבכלל החלטתי ללכת על זה או לא.

במקרים שהמצב גרוע אז אפילו יותר! תבין הם אפילו לא אמרו את המחיר של "יותר" מרוב שזה מקבל קפיצה במצב כזה! הלוואי וזה יהיה רק 500 ש"ח מצידי זה כמו לקנות כונן חדש שיש בו את כל מה שהיה לי כבר.

כולם פה ממהרים להגיב בלי להבין לפני? למה אני טורח להסביר את עצמי אם חצי מהתגובות פה כאלה תוקפות?

פורסם

תנשום עמוק ושתה כוס מים.

א. אני דווקא מכיר את הנושא ואת המחירים.

ב. לכן התפלאתי על המחיר.

ג. 500 ש"ח זה קצת בשביל זה, לא אמרתי שזה לא סכום נכבד.

ד. גם 2000 ש"ח זה שווה אם החומר שווה את זה.

ה. 100 ש"ח בדיקה בטח שווים בשביל לדעת.

ו. אף אחד לא תוקף אותך.

פורסם

לגבי קליק המוות

הוא נגרם בגלל שתי סיבות שנובעות מתקלה בכונן

1 הזרוע עם הראשים נכנסה לחניה מחוץ לפלטות

2 הזרוע הנ"ל רצה כל הדרך פנימה ונתקעת בסוף במעצור שנמצא שם כדי לעצור אותה.

ולמה קליקים ולא קליק אחד ? כי הכונן מספיק חכם לנסות בעצמו מספר פעמים

את הפעולה שנכשלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים