עבור לתוכן

איזה ראוטר + מודם לבזק הכי כדאי לקנות במבצע של באג ואקספון?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
9980 מצוין יש לי או כמה ימים מעט זמן כדי להעביר ביקורת .

רכשתי דרך KSP

דבר אחד אני כן יכול להגיד לך במידה ותרכוש אותו תמקם אותו במקום מאווור טוב וקריר הוא מתחמם

אני הולך לשים אותו בסאונה של ארון התקשורת שלי :-/

• תגובות 30
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
סבבה, רק תעדכן..

מעדכן : התקשרתי אליהם עכשיו בשביל לשאול שאלה פשוטה : האם אפשר לדחות את ההתקנה עד שיגיע המודם שאני רוצה לבאג.

חיכיתי רבע שעה בטלפון עד שענה לי נציג שירות , החוצפן העביר אותי להמתנה לפני שבכלל ידע מה בדיוק אני רוצה לשאול , על איזה מודם אני מדבר וכו' , אחרי 8 דקות המתנה הוא ענה לי אמר לי איזשהו משפט לא מובן עם המילה "אחי" והשיחה נותקה.

התקשרתי שוב פעם , חיכיתי 12 דקות , ענה לי נציג ואמרתי לו שאני מבקש שיבטל את המנוי שלי בזה הרגע.

אז עכשיו אתם מוזמנים לעדכן אותי , לאיזה חברה כדאי לי לעבור ואם יש חברות שנותנות את המודם ראוטר שאני רוצה או מודם טוב אחר במחיר טוב.

תודה

פורסם

למי שאין סבלנות - אקספון זאת לא החברה בשבילו.

אתמול האינטנרט הפסיק לעבוד.

התקשרתי לתמיכה - נאמר לי בהתחלה שזמן ההמתנה ההמוצע הוא 40 שניות. זה הלך ועלה עם הזמן.

אחרי כ15 דק׳ ענו לי.

מסתבר שמשום מה המהירות בקו שלי ירדה (מ40 ל15) ולכן יש להגדיר חייגן adsl ולא vdsl.

לא ברור למה זה קרה, יטופל בימים הקרובים, כרגע לגלוש ככה.

נכון שזה זול יותר אבל המוצר לא באותה רמה והשירות מאוד בעייתי.

פורסם

בזק יוזמת מלא בעיות..

אתה לא הראשון שנתקל בכזה דבר..

פורסם

עם הבעיות עוד אפשר לחיות. הזמני המתנה של אקספון מצד שני מאוד מייאשים.

פורסם

איפה הייתם כאשר קניתי את הקסדה? :cwm31:

פורסם

לגבי החום וה W9980

הוא מגיע עם כסוי ניילון שקוף ודק כמעט בלתי מורגש על חלקו העליון.

הכסוי הזה חוסם את חורי האיוורור שינם שם בשני החריצים שלאורכו.

אז כדאי להוריד אותו ולא לשמור על הנתב מאבק!

עדיין הוא יהיה חם אבל הרבה פחות.

פורסם
  • מחבר
בזק יוזמת מלא בעיות.. אתה לא הראשון שנתקל בכזה דבר..

מה קשור בזק?

מדובר בחברה עם שירות חרא ובתור חוויה ראשונה שלי עם השירות הזה החלטתי להקדים תרופה למכה וביטלתי את ההתקנה איתם.

פורסם

אני חושב שהוא התכוון למה שאני כתבתי בקשר לבעיות חיבור

פורסם

^אכן.

מלבד זאת, לפני שאתה משמיץ חברה, שבאה ומורידה מחירים בשוק רווי תאבי-בצע, רצוי שתתחבר לאותה חברה לפחות ולא תשפוט ע"ס ניסיון/מקרה יחיד.

פורסם
  • מחבר
^אכן.

מלבד זאת, לפני שאתה משמיץ חברה, שבאה ומורידה מחירים בשוק רווי תאבי-בצע, רצוי שתתחבר לאותה חברה לפחות ולא תשפוט ע"ס ניסיון/מקרה יחיד.

הרבה יותר חשוב ממחיר זה שירות לקוחות.

ולא לפתוח לפחות דף שירות לקוחות בפייסבוק שיאפשר ללקוחות לפנות אליהם בצורה אסינכרונית מבלי לבזבז זמן זה מבחינתי זלזול.

הבעיה בישראל היא שישראלים מסתכלים דבר ראשון על מחיר ואם יש מקום שדפק אותך אבל הוא הכי זול (למשל KSP) הם ימשיכו לחזור ולקנות שם שוב ושוב

פורסם

כן..

הבעיה בישראלים שהם רוצים שישרתו אותם כמו מלכים בעבור 0 שקלים חדשים.

שתי אפשרויות:

1.לשלם מחיר זול ולהתפשר על היחס, לעיתים.

2.לשלם עוד כמה עשרות שקלים וכמה מאות בשנה, בשביל לקבל שירות נורמלי פעם בשנתיים שתצטרך אותו.

כאילו השרות בבזק הוא לעילא ולעילא ..

נציגי טכנית שאין להם מושג בשיט ונציגת שרות שאשכרה אמרה לי שה40 מגה שלהם יותר מהירים מה40 מגה של אחד מהמתחרים שלהם.

פורסם

אתם לא מבינים מה זה שרות באמת. אם אתם חושבים שבזק נותנת שירות טוב ששווה 60 ש"ח יותר בחודש (זה לא כמה שקלים אגב), אז אתם טועים ובגדול.

אין במדינה הזו אף חברה אחרת שנותנת שירות ששווה שקל אחד יותר. חבל לכם על הכסף.

פורסם
  • מחבר
כן..

הבעיה בישראלים שהם רוצים שישרתו אותם כמו מלכים בעבור 0 שקלים חדשים.

שתי אפשרויות:

1.לשלם מחיר זול ולהתפשר על היחס, לעיתים.

2.לשלם עוד כמה עשרות שקלים וכמה מאות בשנה, בשביל לקבל שירות נורמלי פעם בשנתיים שתצטרך אותו.

כאילו השרות בבזק הוא לעילא ולעילא ..

נציגי טכנית שאין להם מושג בשיט ונציגת שרות שאשכרה אמרה לי שה40 מגה שלהם יותר מהירים מה40 מגה של אחד מהמתחרים שלהם.

אתה גולש באקספון?

אם כן , באיזו מהירות ואיך הם?

פורסם

לא..

אבל אני מחפש מישהו שאצלם בשביל לחוות דעה על הגלישה עצמה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים