פורסם 2004 במרץ 3121 שנים אז ככה ..הארד דיסק מתוצרת מקסטור120 גיגא בייט7200 RPM8 מגא ביט באפר ...רכשתיא ותי לפני חצי שנה בערך פחות אפילו ... בחודש האחרון הוא התחיל לחרוקלמשל אני מעלה תמשחק כלשהולוקח לו איזה 15 שניות ואז הוא מתחיל לחרוקלעשות רעשים כמוש ל כונן תקליטונים או משהו בסגנוןואז עולה הכליש לי שמחב פנטיום 42.66256 מגא זיכרון פנימי די די ארמחשב דיי חדשמישהו אולי יוכל להגיד לי איך לפתור את זה ?אין לי משמ כח ללכתלחברהעם יש דרך אחרת של לפתור את זה מהר זה יעזוראו האם זה בעיה בכלל ?תודה ...
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים אין שום דבר שתוכל לעשות חוץ מללכת ולהחליף אותומה שאתה שומע זה גרררר כזה כל פעם שהוא עושה איזה פעולה כבדה, אצלי זה ככה מהיום הראשון ואין לי כוח להחליף אותו.
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים מחבר איזה בעסה זהאני בדיוק בא להתקין לינוקס וכל השטויותחחחחלא נורא ..אני קניתי במרדנית מחשבים ..יש לך מושג כמה זמן לוקח בערך עד שמחליפים לך אותו לחדש ?
פורסם 2004 באפריל 121 שנים איזה בעסה זהאני בדיוק בא להתקין לינוקס וכל השטויותחחחחלא נורא ..אני קניתי במרדנית מחשבים ..יש לך מושג כמה זמן לוקח בערך עד שמחליפים לך אותו לחדש ?בעיקרון מהניסיון שלי (6-8 החלפות ;D ), ממקום אחר החליפו לי אותו במקום אבל אני לא יודע איך זה יהיה בחנות שלך
פורסם 2004 באפריל 121 שנים גם אני קניתי במרדנית וגם שלי איזה את הגררר הזהMaxtor 120GB SATAמה התאריך קניה שלך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.