עבור לתוכן

שוב משתדרג .. עד 1,000 ש"ח +-

Featured Replies

פורסם

ממליץ לך ללכת על ה 7950.

אין צורך בכרטיס חזק יותר היום, מריץ את כל הכותרים החדשים על HIGH ועולה רק 750 כחדש.

http://wellcom.co.il/catalog/product...l-mlai-p-14380

תהנה

מה יש להמליץ עליו?

הצענו לו 2 כרטיסים ושניהם יותר בזול ויתר חזקים.

עכשיו גיליתי שהgtx 770 צורך ממש הרבה חשמל, לפי Reviews שונים כולל מה guru3d, הם לא ממליצים להריץ כרטיס כזה על ספק עם 500w (יש לי Earthwatts 500d)

תודה דן, אני לא רוצה את ה-7950.

זה לא אמור להוות בעיה!

הנתונים אותם רושמים היצרניות וגם אתרים כאלו ואחרים מיועדים לצאת גם ידי חובת הספקים הג'נריים שבעלי נצילות נמוכה הספק שלך יחזיק אותו יפה מאוד .(

Earthwatts זה של אנטק נכון?!

)

• תגובות 40
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^בדיוק ואם הייתה בעיה עם הספק כבר מישהו מאיתנו היה מעיר על זה.

הEarthWatts אכן של Antec ויש אותו בגרסת ה80+ Standard וגם בBronze.

פורסם
  • מחבר

כן של Antec, אני לא סגור על הגרסא שלי עם היא סטנדרט או ברונז, כמובן שאפשר לפתוח ת'צד ולראות - זה משנה ?

טוב, אני די סגור על הכרטיס מסך. עכשיו לגבי המעבד אני עדיין תוהה:

האם כדאי לקנות את ה i7 2600 ב500 ש"ח ? מזכיר שהמטרה היא גיימינג + סטרימינג (בנתיים ל Dota2 ו World of tanks שדורש מעבד חזק אגב..)

או לנסות להביא i7 3770 לפחות או לחכות ולשדרג לדור רביעי ?

פורסם

לא נראה לי כזה משנה כך או כך זה ספק איכותי אבל אם אתה רוצה לא סיפור לפתוח לרגע.

לחכות ולשדרג לדור רביעי?

שבוע הבא ב5 לאוגוסט יוצא הדור השישי(גרסאות הK) וב30 הגרסאות שלא מיועדות להמהרה יחד עם לוחות שייתמכו עדיין בDDR3 בנוסף לתמיכה בDDR4.

הלוח שלך לאחר עדכון ביוס לגרסה P1.70 תומך בi7 3770 שנמכר בTradeZone ב800ש"ח(קישור) אבל מאחר וההבדל בביצועים לא בדיוק יהיה כזה גדול ביחס לi7 2600 אז הוא כבר יהיה עדיף ויש גם i5 3570 ב400ש"ח(קישור) או i5 2400 ב250ש"ח(קישור).

בנוסף בעניין הHyper-threading עם הi5/i7 יש השוואות כאלו למשל(דור רביעי ומומהרים בסרטון)

World of Tanks בדקה 0:42

So how much does hyperthreading matter for gaming? - linustechtips

wROBE37.png

The choice of games was just somewhat recent stuff I'm interested in playing. Anything less than a 3% gain should probably be interpreted as hyperthreading slowing a game down. So for the most part I think these results tend to agree with the gamer religion that an i7 is most of the time a waste of money over an i5, especially since the vast majority of us will run at higher resolutions with lower end graphics cards than GTX 980s and thus be GPU bound. Nevertheless, BF4 and DAI are some pretty huge outliers and are both pretty recent, so they may be pointing to a future where those virtual cores provided by Intel's hyperthreading really start to matter
פורסם

770 לא אמור להיות בעיה מיוחדת עם הספק

ההמלצה שלי היא 7950 וככה ישאר לך כסף לשדרוג קטן במעבד בתקציב הזה

אין עוד מה לומר בעצם ...

פורסם
  • מחבר

רוני תודה על הקישורים ועל המידע !

המודעות ישנות והבחור של i7 3770 מעמק יזרעאל, קצת רחוק לי אבל כתבתי לו בכל זאת נראה אם אפשר לסגור משהו.

במידה ומאוחר יותר ארצה לשדרג למעבד דור רביעי להמהרה - איזה ספק יספיק נניח ל gtx 770 ולוח אם Z97 הכי זול ומעבד נניח i7 4690k ?

תודה על העזרה לכולכם חברים :-)

פורסם
770 לא אמור להיות בעיה מיוחדת עם הספק ההמלצה שלי היא 7950 וככה ישאר לך כסף לשדרוג קטן במעבד בתקציב הזה אין עוד מה לומר בעצם ...
למה אתה לא טורח לקרוא לפני שאתה מגיב(זה לא דיון כ"כ ארוך) הרי בתחילת הדיון כבר הוצע לפותח הדיון ה7950 יותר מפעם אחת ובהמשך הוא הוצע שוב ע"י dan_dekel שקנה אותו לא מזמן והיה מרוצה והמליץ, ובדיוק באותו העמוד 4 תגובות לפני התגובה שלך בתגובה #16 של yosi b אפשר לראות בנוסף למה שהוא ענה ציטוטים
מה יש להמליץ עליו?

הצענו לו 2 כרטיסים ושניהם יותר בזול ויתר חזקים.

תודה דן, אני לא רוצה את ה-7950.

optimizeR בכיף שמחתי לעזור :)

בעניין הדור הרביעי הרי הסיכוי לא גבוהה יותר שכאשר תשדרוג שוב זה יהיה לדור ה6?

בכל מקרה אם אתה רוצה לבצע המהרה אז עדיף לקחת לוח אם עם לפחות 8 שלבי ייצוב מתח למעבד ולא ללכת פשוט על הזול ביותר, לגבי ספק הכוח אני מניח שאפשר לקחת ספק עם הספק 550W איכותי ויהיה עדיף לקחת FSP Raider/SeaSonic S12G שהם מגיעים עם תקן 80+ Silver לFSP ו80+ Gold לSeaSonic ביחד עם 5 שנות אחריות אבל כמובן יש סדרות אפילו יותר יקרות ואיכותיות יותר למשל עם מאוורר הייברידי שפועל בהתאם לטמפ' ולפעמים לא פועל כלל עם היא לא גבוהה מספיק או ללא מאוורר כלל ובסופו של דבר הכל תלוי בתקציב.

פורסם

דווקא קראתי ולמרות זאת החלטתי לחזק את המלצותיהם של חברי הפורום אף בניגוד לדבריו של פותח הדיון

זאת מהסיבה הפשוטה שזה יהיה הדבר הכי טוב עבורו גם אם הוא חולק על עובדה זו ...

ובנוסף העמדתי את 770 כאופציה ראויה ל7950 ונתתי חוות דעתי שהספק יעבור בלי בעיה מיוחדת.

פורסם

אני גם מתעניין בכרטיס מסך,

ה 7950 נראת אופציה מעינית,

הבעיה שנראה כי הוא לא תומך בdx12,

כמה זה קריטי?

אני לא רוצה שעוד שנה שום משחק חדש לא יעובד אצלי

פורסם

^ל7950 יש תמיכה בDirectX 11.1 והוא כן ייתמוך ברוב התכונות של DirectX 12 וכך גם כרטיסי מסך אחרים ובכלל גם הכרטיסים החדשים שיצאו הם בלי תמיכה מלאה בDirectX 12 אאל"ט ובכל מקרה אתה על חלונות 7 שתומכת בעד DirectX 11 ככה שבכלל בשביל תמיכה בDirectX 12 אתה חייב לעדכן את מערכת ההפעלה לחלונות 10, ואין לי מושג איך הגעת לשטות הזאת שעוד שנה שום משחק לא יעבוד הרי אם אתה על חלונות 7 שהיא מערכת הפעלה עתיקה שבה יש תמיכה עד DirectX 11 נתקלת במשחק שלא עבד לך?(למרות שהמפרט שלך לא ידוע לי), בחלונות 8 יש תמיכה עד DirectX 11.1 ובחלונות 8.1 יש תמיכה עד DirectX 11.2 ובנוסף לכל צריך גם משחקים שתומכים בDirectX 12.

OBPYG8I.png

לבינתיים

List of games with DirectX 11 support

מלפני 4 ימים

DirectX 12 FAQ: All about Windows 10's supercharged graphics tech - PCWorld

Will I need a new graphics card to play DirectX 12 games?

Probably not.

DirectX 12 will work with most modern graphics cards. Any Radeon graphics card or APU built around AMD’s Graphics Core Next Architecture—so the Radeon 7000 series, Radeon 8000 series, Radeon R200 series, Radeon R300 series, and the Fury and Fury X—will all play nice with DX12. That’s basically every AMD graphics solution released since 2012.

Nvidia’s DirectX 12 support goes back even further. All graphics cards powered by Nvidia’s Maxwell, Kepler, or Fermi GPUs—so the GeForce GTX 900, 700, 600, 500, and 400 series—will work with DirectX 12. In fact, Nvidia’s second-generation Maxwell cards (like the GTX 980 Ti) are the only graphics cards announced thus far to support DirectX 12’s 12.1 feature level, which includes features like volume tiled resources and conservative rasterization.

Does that mean all other graphics cards don’t support “full DirectX 12,” as you’ll see some folks claiming on forums and social media feeds? Not really. It’s complicated. If you want to get into the nitty-gritty, be sure to check out Joel Hruska’s superb “Demystifying DirectX 12 support” at ExtremeTech.

As far as Intel goes, all fourth-generation (Haswell) or newer core processors will support DX12.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה,

אני על ווינדוס 7 כרגע כי אני על מחשב אחד הכרטיס מיועד למחשב אחר,

פורסם
  • מחבר

מוכר ה GTX 770 ב-600 ש"ח התאדה בחלל הלא-נודע. לא עונה לי, אין לי מושג מה נסגר איתו.

יש בחור שמוכר Gainward gtx 770 במחיר של 700 ש"ח ולא פחות מזה.

הכרטיס הזה ירד מהשוק בישראל - האם זה מקום לחשש שמא הכרטיס לא היה מוצלח או משהו ? ...

מנגד ...

יש לי הצעה נוספת: i7-2600k +

r9 280x vaporx 3gb ב-1,000 ש"ח ואולי אפילו יתגמש מתחת לזה. אני חוזר לעניין הזה שלא הכי בא לי להתעסק איתו: 2x6+2 pin - חוץ מזה, בא לי כרטיס nVidia, אבל כולם רוצים מחירים קרובים למחיר עלות.

מישהו מוכר גם gtx 960 4gb asus directcu ii - ב 900-950 ש"ח. אבל הבנתי שהכרטיס הזה נחות מבחינת ביצועים מ gtx 770 אפילו עם 2gb כי בעצם הפרש הזכרון לא בא לידי ביטוי כמעט ב1080p .. משהו כזה חחח

מה דעתכם על ה Gainward gtx ?

פורסם

בשביל הGTX 770 גם צריך מתאם אחד מ6 ל8 אז אין קשר להתעסקות, בנוסף יש לו 1GB פחות מR9 280X ככה שבשביל כרטיס של Nvidia גם ביד2 המחיר יקר ופחות משתלם ביחס לAMD וGTX 960 חלש גם מR9 280X.

בכל מקרה הGainward בסדר גמור ואאל"ט יש לגרסת הPhantom מאווררים נשלפים ככה שאפשר להחליף בקלות במקרה הצורך.

פורסם
  • מחבר

הגרסא שלו זה לא ה- Phantom :-)

פורסם

סליחה שאני מערב כאן מכירה, זה נכון שזה קצת אגואיסטי מבחינתי אבל עדיין זה יכול לעזור לך OPTIMIZER .

יש לי את 2 הכרטיסים שאתה מעוניין בהם :

7950 HIS אותו אני מוכר ב- 650 ש"ח .

http://www.hisdigital.com/un/product2-679.shtml

280X GIGABYTE ב- 750 ש"ח .

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4845#ov

אם אתה מעוניין צור איתי קשר :

0546820299

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים