עבור לתוכן

במסע אחר אולטרה-בוק (6000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם
עצומה בעמוד של באג ואייבורי בפייסבוק שיביאו תצוגה חח?

לך על זה, אני איתך :D

- - - תגובה אוחדה: - - -

ggg - לדעתי מה שאתה אומר הוא יותר סיסמה שיווקית ממציאות.

יש לי M3800 עם 3200X1800 וזה פשוט לא שמיש על 15.6 אינטש. חד וחלק.

1920X1080 על מסך 13.3 זה על גבול השמיש לשימושי מדיה וקאז'ואל, מצויין לסרטים/תמונות/גיימינג אבל כמעט לא שמיש לתכנות אינטנסיבי, טקסט ומסמכים. אולי עם הגדלת DPI שלא תמיד נתמכת.

אין שום קשר למערכת ההפעלה - זה קשור ל:

(א) מגבלות העין האנושית

(ב) מימוש של תוכנות שרבות מהן (פוטושופ, אילוסטרייטד וודאי רוב תוכנות ה-CAD וMATLAB למשל) פשוט לא תומכות כמו שצריך בשינוי DPI.

עם כל הכבוד, נשמע שאתה מדבר יותר בסיסמאות שיווקיות מאשר מניסיון אמיתי וידע מבוסס.

קודם כל, אין עוררין על כך שיש בעיות ברזולוציה 3200X1800.

אני עבדתי עם מחשבים ברזולוציה 1920X1080 על מסך 13.3 אינץ' , כולל משימות תכנות, ואני חושב שזה הרבה יותר מבסדר.

כמובן זה לא נוח כמו מסך 23 אינץ' במחשב נייח, אבל אפשר להסתדר. למי שרוצה מסך איכותי, ומחשב קטן שלא שוקל הרבה, זה שווה את זה.

חוץ מזה, זה עניין של זמן עד שכל התוכנות יישרו קו ויתמכו באופן מלא ברזולוציות גבוהות. זאת המגמה היום.

פורסם
זה עניין של זמן עד שכל התוכנות יישרו קו ויתמכו באופן מלא ברזולוציות גבוהות. זאת המגמה היום.

מבטיחים את זה כבר אולי 7-8 שנים. לא ממש קורה.

מלבד זאת, באופן מעשי, ברגע שאתה מגדיל DPI בעצם כבר כמעט אין משמעות לרזולוציה הגבוהה יותר כי אתה לא באמת מקבל יותר שטח עבודה בהשוואה ל-HDR

זה נכון שמכיוון שה- dot pitch קטן יותר הכל בתיאוריה "חד" יותר אבל בפועל כמעט לא ניתן להבחין בהבדל בין HDR ב-100% DPI לבין FHD ב-150% DPI מלבד העובדה שהאחרון נראה מעות לעיתים ולא בפרופורציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים