עבור לתוכן

אפליקצייה/אתר הכרויות פופולרי ,חינמי לגמרי באמת (ולא רק בהרשמה ! ) ומבוסס gps/ישוב

Featured Replies

פורסם
wow ,

אתה מדבר על OKCUPID?

אז כן, יש שם המון בחורות שנראות טוב ורוב הפרופילים אמיתיים, לפחות בישראל.

• תגובות 125
  • צפיות 19.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא

דווקא התכוונתי ל -ג'יידיט שעליו הספקתי לעבור אתמול.

ברור לי שהלייקים הם כולם או ברובם פיקטייבים ,זאת בעצם מלכודת דבש לפרייארים.

למה שבחורה יפהפייה תפנה אליי ותעשה לי לייק ,זה כל כך שקוף שזה מעליב את האינטיליגנצייה שלי .

מה גם שבאפליקצייה הזאת כדי לשלוח הודעה בסיסית צריך לשלם

ועדיין זה לא מבטיח שהצד השני יוכל לקרוא אותו ,מפני שגם הוא צריך לעשות מנוי ,רק בשביל שיוכל לקרוא את ההודעה .

הקיצר מדובר במסחטת כספים ,שנועדה לחלוב את המשתמשים.

בנוסף האפליקציה הזאת ,איטית ולא מסוגלת לעבוד בצורה אופקית ,כמו שאני מעדיף .

אני מוחק אותה ! ,

אני רואה שב-פליי של גוגל יש עוד עשרות אפליקציות .

תמליצו כאן על עוד אפליקציות חינמיות באמת ולחלוטין ושהן רלבנטיות

לארץ הקודש..

פורסם

לא שאני תומך בכלל בכל הגישה הבסיסית שלך של אתרי היכרויות וכו', אבל נניח שהלכת בכיוון הזה - אתה אשכרה מעדיף להישאר בודד מאשר להשתמש באפליקציה שעובדת רק במצב portrait ולא ב-landscape?

פורסם
  • מחבר

בוודאי שלא .

זה רק הקש ששבר את גב הגמל.

אני שונא להרגיש מובל באף ושעושים עליי מניפולצייה .

אם היה מדובר באתר חינמי , ניחא אפשר היה לעבור על כך בשתיקה.

להגיד לך דוגרי , אני גם לא מתלהב מאתרי הכרויות.

אבל איזה ברירה כבר יש לי ?

הקשרים הקודמים המשמעותיים שלי עם נשים ,הוגשו לי על מגש של כסף ,פעם בן דוד שלי הכיר לי מישהי ,פעם אחרת חבר ופעם אחרת מישהי שהיתה לי הכרות מוקדמת איתה ,כי היא גרה בסמוך אליי.

הניסיונות שלי ,להכיר באופן יזום ועצמאי לא ממש מתרוממים.

כבר כמה וכמה פעמים יצאתי לפאבים וחזרתי עם הזנב בין הרגליים אחרי שקיבלתי אין ספור דחיות .גם שם המצב לא מרנין ויש עודף זכרים על נקבות ,מה שגורם להן לתפוס תחת .

אני כאמור נימצא מראש בעמדת נחיתות במקומות מסוג זה ,כי אני לא מכוער אומנם ,אבל גם לא ממש פוטוגני ,ואין לי כל כך את היכולת הוורבלית הנידרשת ,כך שהכרישות שם מצליחות לקלוט את חוסר הביטחון העצמי שלי, ולא חשוב ,כמה אני משתדל להסתיר אותו ולשחק את המשחק.

מצטער אבל אין לי עור כל כך עבה ,בשבילי כל דחייה זה השפלה שמעכירה את מצב רוחי ומערערת לי את הביטחון העצמי .

חלס, אני לא מזוכיסט ויש גבול לכמות החרא שאני מסוגל לספוג לאורך זמן.

לפחות,הדחייה באתרי הכרויות היא עקיפה ולא באה לך כמו בומבה לפנים.

פורסם

פייסבוק.

פשוט תירשם לפייסבוק ותתחיל להיות פעיל בכל מיני קבוצות - גם קבוצות רישמיות של "הכרויות" אבל גם "סתם" קבוצות רגילות שונות ומשונות, לפי תחומי העניין שלך.

מעבר לעובדה שזה ישפר לך את הכישורים החברתיים, זאת פשוט הדרך הכי טובה ויעילה היום להכיר אנשים.

פורסם
  • מחבר

סורי ,ניסיתי כבר ,אני לא מוצא את הידיים והרגליים באתר הזה .זה נראה לי כמו בלגן אחד גדול.

גם חוסר הפרטיות המוחלט שהאתר הזה מבוסס עליו מרתיעים אותי ,וכמובן שאין שום מצב שאני מעלה תמונה אמיתית של הפרצוף שלי.

ובחייאת ראבק ,עזוב אותי עכשיו מההבחנות הפסכיאטריות הידועות של פרופסור מילפורד ,זה לא מקדם אותי בשיט .

אם אני כזה מטורלל כהגדרתך ,אז צריך לנעול משהו כמו 30 אחוז מהאוכלוסיה כאן בבתי משוגעים וליזרוק את המפתח לים.

פורסם

אני חושב שהבן אדם מבוקש ע"י האינטרפול.

פורסם

לך לצלם מקצועי, הוא כבר יוציא לך תמונה שתוכל להשתמש בה (חדר חשוך, קצת איפור וקצת פוטושופ ותהיה יהודה לוי)

פורסם
  • מחבר
אני חושב שהבן אדם מבוקש ע"י האינטרפול.

תגיד לי ,חמוד,עשית ת.ז ביומטרית ?

פורסם

אסי מפחד שביבי ירגל אחריו.

הוא מפחד שבגיידייט יש שתולות של ביבי שמנסות לרגל אחריו בגלל זה כל הדסקרטיות.

הוא גם מתכנן לבוא עם מסכת סקי ומעיל גשם לפגישה שאם במקרה זו שהוא נפגש איתה היא מרגלת של ביבי שהיא לא תראה איך הוא נראה.

פורסם
תגיד לי ,חמוד,עשית ת.ז ביומטרית ?

אני מאמין שגם ככה אנחנו חיים במדינת משטרה, גם אני אדם פרטי אבל יש גבול לכמה אפשר להסתתר.

פורסם
  • מחבר

ענה בבקשה לשאלה הפשוטה,עשית או לא עשית ?

פורסם

אם הוא עשה, הוא מאבד את הזכאות לזיווג בר השגה?

פורסם
ענה בבקשה לשאלה הפשוטה,עשית או לא עשית ?

גם ת.ז רגילה לא הייתי עושה אם לא היו עושים לי, לא כזה מעניין אותי כל הנושא.

פורסם
  • מחבר
אני מאמין שגם ככה אנחנו חיים במדינת משטרה, גם אני אדם פרטי אבל יש גבול לכמה אפשר להסתתר.

ומה לעזעזל גורם לך לחשוב שאתה יותר טוב ממני ושהגבול שלך הוא לגיטימי ושלי לא?

למה אתה בכלל מעז לחשוב שיש לך את הזכות להכתיב לאחרים את הגבולות שלך ולהטיף להם מוסר ?

יתרה מכך ,אני שם זיין על הערכים,המוסר,האמונות והדעות הפוליטיות שלך .

מבחינתי יש חוק ואני מכבד אותו כל עוד "הדגל השחור אינו מיתנפנף מעליו" ,כפי שהגדיר בית המשפט העליון כאשר הוא פסל בעבר חוקים לא מתקבלים על הדעת שחוקקו 120 רפי השכל שלנו בכנסת.

לדוגמא אם וכאשר החוק הביומטרי ייושם וזה יהיה חובה ,אני באותו היום אפנה למשרד הפנים ואבקש שיבטלו את האזרחות הישראלית ואזמין טיסה מכאן ,כי אני לא רוצה לחיות במדינה פשיסטית .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים