עבור לתוכן

התלבטות אחרונה בין 2 לוחות amd

Featured Replies

פורסם

טוב במזל טוב היום קניתי את המארז החדש שלי-raidmax scorpio 868 וגם מעבד amd barton 2600.

בנוסף אני קונה גם לוח אם חדש למעבד שלי. היום הייתי ב- pch ושאלו אם אני לא רוצה את ה- ABIT NF7 הרגיל במקום הלוח של epox 8RDA+ rev 2.1 .

מה כדאי לי לעשות אחים שלי.?? אני החלטתי לי כבר על האיפוקס ופתאום הם אומרים לי שכדאי לי לקחת את האביט!!

אין לי מושג בבקשה עזרה... אני רוצה ביצועים,איכות,ואמינות.

אני אולי יעשה OC אבל לא משהו מוגזם נניח עם המעבד שלי 2600 עד 2800-2900 בערך.... וגם זה במצב"אולי".

איזה לוח לקחת???

פורסם

הייתי נשאר עם ה-EPOX מכיוון שהוא מגיע עם כרטיס קול איכותי יותר. בשאר הפרמטרים אין הבדל בין 2 הלוחות.

פורסם

האיפוקס גם מגיע עם פיירוייר , ולדעתי הוא יותר איכותי , ומגיע גם עם GAMEPORT , בעוד שהאביט לא(ולהרבה אנשים GAMEPORT חשוב בימינו , דרך אגב , בPCH יש כבר לוח גירסא 2.2 , קניתי אתמול אחד כזה עם חבר שלי)

פורסם
  • מחבר

טוב נראה לי שאני אלך על האיפוקס, אבל יש עוד שינוי כלשהו בין הלוחות???

חוץ מזה שהאיפוקס לא נראה משהו מבחינה ויזואלית משהו....

http://www.unika.com.cn/info/images/13/1065592350_1.jpg

וגם אין לו מאוורר על הציפסט,ככה שלמרות שהוא טוב לאוברקלוק הטמפ' של הלוח תהיה גבוהה יותר מאשר לוח עם מאוורר לא???

האביט נראה די נחמד חיצונית...

מה שאני רוצה שהמחשב יעבוד כמה שיותר מהר בלי קשר לאוברקלוק(למרות שעדיף גםם שיהיה אפשר לעשות אוברקלוק כמה שיותר)!!!

ועוד משהו חשוב, שיהיה סבירות כמה שיותר נמוכה שתהיה בעיה עם הזכרונות,כי אני יודע על הרבה התנגשויות בין הלוח עם הזכרונות ddr לפי מה שאני זוכר..

יש לי 256 של trancend משהו כזה, מכרו כאלה בסימפלטק פעם...

ועוד 256 של סאמסונג.

תודה רבה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים