עבור לתוכן

תאורת לד למחשב נייח!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא בישראל מקום שמוכר ערכת לד למחשב נייח שמחליפה צבעים...

רכשתי מארז חדש מסוג fractal design r5 window וברצוני לתת לו לוק קצת יותר מרשים.

תודה..

פורסם

תזמין מ EBAY יותר זול ויש מלא.

פורסם

ראיתי ש- TMS מוכרים כמה מהשטויות האלה, אבל המחירים טיפה יקרים...

פורסם

תבדוק באיקאה. לפחות יש אחריות ושרות.

יש לי נסיון רע עם הסינים. אורך החיים קצרן מאד.

פורסם

הזמנתי מאיביי ולא השתמשתי. לא הוצאתי מהקופסה אפילו. מאיפה אתה בארץ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות חברים..

דבר ראשון אני מירושלים.

דבר שני מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסויים?

פורסם

כל ה "ערכות" הפשוטות הן דיי אותו דבר - בקר כלשהוא וסרט לדים RGB......

לדים כאלה הם מראש לא מיועדים לתאורה, ולכן ההספק שלהם נמוך יותר מ "מנורות לד" (של אור לבן) - מה שאומר שהם מתחממים פחות ויכולים להחזיק מעמד יותר, גם אם הם "סיניים"

אורך החיים כן יושפע מכמה ההתקנה נעשתה נכון :

- על הסרט להיות צמוד למתכת של המארז בצורה רציפה לכל האורך כי המגע במארז הוא מה שמקרר אותו

- מאחורי הסרט ובמיוחד באזור הקצוות יכולים להיות מקומות שבהם המוליכים חשופים. בשביל שהסרט לא יקצר למארז (קצר אם הרבה פוטנציאל לנזק לסרט, לספק ולחומרה אחרת) אם בסרט יש נקודות חשופות יש להדביק שכבה של מבודד כמו polyimide בינו למארז

- ולא להדביק את הסרט בצורה שאם הדבק נחלש והוא נופל הוא ייפול על חומרה ויקצר אותה..... (בכל זאת, הדבק שלהם לא הכי עמיד ויכול להיחלש אם הזמן)

אם אתה רוצה למצוא כאלה בארץ, חפש בחנויות חשמל/תאורה "מקצועיות" (כלומר, כאלה שבהן מוכרים גם רכיבי תאורה) ומקומות שבונים שלטים, היום משתמשים הרבה בלדים מכל הסוגים בדברים האלה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה..

עדיין לא הבנתי דבר אחד, גם אני מוצא בחנות תאורה רגילה את המוצר השאלה היא איך אני מחבר אותו למחשב כדי שיפעל?

בטח כל המוצרים שאני ימצא בחנות תאורה המוצר יגיע עם שקע חשמלי רגיל....

מצאתי איזה מוצר מעניין באיקאה...

השאלה היא עוד פעם איך אני מחבר....

http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={52CF8CBF-EF57-4603-9EBB-2DD16F4C3B92}&details_type=1&itemid={8D93FF0A-0698-4901-B781-EA0A40D5DD35}

פורסם

תבדוק אם יש כאלה שעובדים אם 12V DC, את זה יש במחשב. סרטי לדים לא תהיה בעיה למצוא הם כמעט כולם של 12V ו 24V, בקר החלפת צבעים תשאל

פורסם

תקנה משהו כמו NZXT HUE וסגור את הסיפור. לא הכי זול, אבל אם אתה לא רוצה להתעסק עם זה יותר מדי, זה סוגר לך את הסיפור.

פורסם
  • מחבר

יאיר תודה רבה זה בדיוק מה שחיפשתי למחשב ערכה בלי להסתבך יותר מידי... סגרת לי את הסיפור שוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים