עבור לתוכן

אני מחפש משחקי אסטירגיה וכאלה שיפעלו על מחשב דיי ישן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים עזרתם.... ;D

אני יבדוק את המשחקים... ואני מקווה להנות מהם.

אז שוב תודה ואתם יכולים להוסיף...... 8)

פורסם

אני ממש ממליץ על RED ALERT 2 אם אתה רוצה יותר חדש אז Yuri's Revenge גם משחק מעולה.

בנוסף לאלה הייתי ממליץ על GENRALS...

בהצלחה ;)

פורסם

finished broodwar? u cant finish it.... ever....

try battlenet (since as we all know you have an original copy) and learn new stuff every day so that one day after the wounds of you ego and pride heal you may find out you're not a newbie anymore....

פורסם

Red Alert 2 -forever!!

המשחק הטוב ביותר שיש - מומלץ

פורסם

ערכתי את ההודעה מצטער זה מתוך אינסטינקט חח

FIRESTARTER תשנה גם את שלך על תזכיר את המילה להוריד אני לא רוצה לגרום לנעילת התרד של הבחור

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

warcraft

heroes

simcity

פורסם

אתה ללא ספק מחפש את SETTLERS 1 או בעברית מתנחלים אחד ;D

6 מגה בייט של גאונות, אחלה גרפיקה ומשחקיות בת זונה... ה-מ-ש-ח-ק נקודה (.)

HF

פורסם

תפרט יותר על מטרות המשחק... מרובה משתתפים ,תורות ,real time ,ימי הביניים, עתידני וכול'

בכל אופן למולטי כמובן שסטאר קראפט, לתורות heros 3 (אני מעדיף את 3 על ארבע sue me) ל"זמן אמת" כל משחק שהציעו פה מצאים כל הC&C למיניהם WC1-2 AOE 1-2 וחבריהם... המלצה אישית למשחק קטן אך עתיק הינה colonization או משהו דומה לא שיחקתי בזה שנים אבל העברתי על המשחק הזה שעות רבות(אתה מתיישב על אמריקה אחרי שהיא נמצאה אתה בוחר עם(אנגליה ספרד צרפת... ועוד משהו נדמה לי) אתה מקים התיישבות מתקדם קצת עד שבסופו של דבר אתה מכריז עצמאות ומזיין לבריטים ת'צורה) קשה לי להאמין שתמצא אותו אבל פתאום היה לי מין רגע נוסטלגי והייתי חייב לכתוב  :-X

אני לא בטוח אם מותר לי לשים את זה אבל שי שם משחקים בני 10 ומעלה ואי אפשר להשיג אותם בשום דרך אחרת אז נראה לי שזה חוקי...

http://www.waronliner.com/html/frg.shtml\

אם לא Just say so וזה נעלם

ואם כבר כתבתי על המשחק, מישהו מוכן לעזור לי לגרום לו לפעול על xp? סליחה שאני שם את זה פה אבל לא רציתי לפתוח עוד דיון

פורסם

הוא אמר מחשב דיי ישן, טוב אז SETTLERS 1 זה משחק מ94 בערך, אסטרטגיה של ימי הביינים, משחק כיף וחמוד מאוד.

אני גם מסכים על AOE וWC... אחלה משחקים.

כמובן גם יש את כל משחקי ה CIVILIZTION... שכל מילה נוספת מיותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים