עבור לתוכן

500 gb גירסה evo 850 מומלץ?

Featured Replies

פורסם

כן. המשתלם ביותר בארץ לנפח זה.

פורסם

אם אתה זקוק ל500GB בSSD ומוכן לשלם את המחיר, למה לא.

אני העדפתי לשדרג מ16GB ראם ל32GB ולהתפשר על 250GB SSD (אותו דגם)

פורסם
  • מחבר
אם אתה זקוק ל500GB בSSD ומוכן לשלם את המחיר, למה לא.

אני העדפתי לשדרג מ16GB ראם ל32GB ולהתפשר על 250GB SSD (אותו דגם)

מספיק לי בינתיים 16GB ראם, הבעיה אצלי שיש לי 250GB SSD שרץ על הווינדוס וכונן קשיח רגיל שכל המשחקים שדורשים המון איחסון ואני רוצה להחליף אותו מבחינת מהירות מכל הבחינות

פורסם
מספיק לי בינתיים 16GB ראם, הבעיה אצלי שיש לי 250GB SSD שרץ על הווינדוס וכונן קשיח רגיל שכל המשחקים שדורשים המון איחסון ואני רוצה להחליף אותו מבחינת מהירות מכל הבחינות

אצלי יש 1tb wd black למשחקים והוא מצויין, ברוב המשחקים אין בכלל הבדל בינו לssd.

פורסם

אתה משלה את עצמך.

פורסם
אתה משלה את עצמך.

אני לא. מכיוון שאני לא משחק משחקי FPS ואונליין, אין כמעט הבדל בטעינה.

250GB גם מספיק לאיזה 3 משחקים שכן יש בהם הבדל.

פורסם

איפה אתה מרגיש הבדל בין 16 ל 32gb?

פורסם

איפה אתה מרגיש הבדל בין 8 ג"ב ל 16 ג"ב ?.

אני לתומי, חשבתי ש8 זה מספיק.

פורסם
איפה אתה מרגיש הבדל בין 16 ל 32gb?

כשאני מגיע לניצול ראם של 28GB. אני ללא זיכרון וירטואלי כי גם עם SSD הוא גורם לתהליכים לקפוא ולא להגיב חלק ומהר.

עם 16GB לא יכולתי לפתוח משחק בלי להתחיל לסגור דברים שאני צריך פתוחים בכל מקרה.

פורסם

אפשר לשאול מהם השימושים שלך?

מאז שעברתי ל 8GB RAM ו SSD לא הרגשתי איטיות בשימוש שוטף כלל, וגם לא ביישומים כבדים קצת יותר.

פורסם
אפשר לשאול מהם השימושים שלך?

מאז שעברתי ל 8GB RAM ו SSD לא הרגשתי איטיות בשימוש שוטף כלל, וגם לא ביישומים כבדים קצת יותר.

אנחנו מייצרים אוף-טופיק באשכול של הבחור.

אני עובד עם סקריפטים, זה מתבטא בהרבה חלונות פתוחים במקביל במשך כמה ימים ברצף. גם הכרום עצמו זולל ראם, גם השרת הזרמה הביתי צורך ראם.

כשהגעתי ל50GB ראם (היה לי אז 16GB) עם ה120GB V300 והתחלתי להרגיש את האיטיות זורמת במסך על חלונות שנפתחו לפני 3 ימים והיה כמובן בלתי אפשרי (בגדר התאבדות) לפתוח משחק בלי להתחיל לשבור תראש על איזה חלונות לסגור, החלטתי לשדרג את שניהם. מכרתי תV300, והזמנתי עוד 16GB ראם ו250GB EVO 850

מודה עוד לא יצא לי לנסות את המהירות של ה850 EVO עם ניצול כזה של PAGE FILE פשוט ביטלתי את הזיכרון הוירטואלי ואני מסתפק ב32GB ראם.

פורסם

עם 32GB אתה באמת יכול לבטל את ה Page File...

בכל מקרה, לרוב האנשים 16GB הוא מעל ומעבר, והשימוש ב Page File לא מאט את המערכת עם SSD, וממילא התוספת בנפח ה SSD משמעותית יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים