פורסם 2015 ביולי 2210 שנים שלום,לאחרונה אתמול ושלשום נתקלי באיטיות באינטרנטאני גולש בחבילת 30MB בהוט ספק 012 וכשאני אומרלאט אני מתכוון שהוא טוען במשך בקושי חמש דקותאת וואלה, מראה לפעמים request time out בפינגצולע או לא טוען בכלל. לאחר בדיקת מהירות ב:speed.hot.net.ilשהצביעה על 29MB מהירות הם טענו שזה לא בעיהשלהם למרות שבפעם אחרת שבדקתי עם הנייד הואהראה 16MB. אני מציין שהבעיה מגיעה ב"גלים" כלומרכל כמה שעות הוא הופך ללא יציב ואז אחרי זמן מההוא חוזר לעצמו. יש ברשותי את הנתב WR941NDבמשך כשנה ושלושה חודשים.אני רוצה לציין כי אני מרוצה מהראוטר שיש לי ביחסלרדיוס שאני משתמש בו והוא מעולם לא עשה לי תקלות - הקריסות באינטרנט היו תמיד בעיות שלHOT ו-012 ופעם אחת של הייתה בעיה עם מערכתההפעלה. הייתי רוצה לדעת האםהוט צודקים והבעיה אכן בראוטר.בתודה מראש נערך 2015 ביולי 2210 שנים על-ידי Avi952
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים מחבר אוקיי, אני אסביר. יש 3 מכשירים:1. HOT - Motorola כבל רשת ל-WAN בקופסה של 0122. בקופסה של 012 יציאת ה-LAN מתחברת לכניסה המרכזית של הראוטר3. המחשב הנייח מחובר חוטית לראוטרלא יודע, אולי זו הייתה תקלה זמנית שלהם (HOT/012)... נערך 2015 ביולי 2210 שנים על-ידי Avi952
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.