עבור לתוכן

שינוי זיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לשדרג את הזכרון הפנימי של המחשב שלי, אבל אני לא בטוח איזה זכרון הכי יתאים.

אני רוצה להעלות את הקובץ הזה שמראה את המפרט של המחשב, תזכירו לי איך עושים את זה בבקשה :)

תודה רבה על העזרה!

גיא מרגלית

פורסם

שלום גיא, ברוך הבא לפורום :)

בשביל זיכרון לא כל כך צריך את כל המפרט, תן רק דגם מדויק של לוח אם.

בנוסף, תציין איזה זיכרון יש לך עכשיו וכמה.

כמו כן, מה המטרה אותה אתה מנסה להשיג? אולי לא הזיכרון הוא זה שמפריע לך בכלל..

פורסם

cpuz

פורסם
  • מחבר

הנה כל המפרט שלי ליתר בטחון:

Intel i5-2310 CPU@2.90GHZ

GIGABYTE P67A-D3-B3

2X4 GB GSKILL 667mhz

Sapphire Radeon HD 7970

windows 7 64bit

אני רוצה לשדרג מכיוון שאני משתמש בו לעיתים לגיימינג, ואני אנימטור אז אני משתמש בו גם לעבודות שלי..

הייתי רוצה לשדרג ל-16 gb, אבל שיהיה זכרון טוב..

תודה רבה!

- - - תגובה אוחדה: - - -

תיקון: יש לי ארבעה זכרונות ראם של 2 gb כל אחד..

פורסם

אני אחדד את השאלה שלי, האם אתה מרגיש צורך בשדרוג? חווה איטיות בעבודה? או בגיימינג? כי אני לא בטוח ששדרוג זיכרון זה מה שיפתור את הבעיה (אם קיימת).

הזיכרונות שלך הם בעצם בתדר 1333 והלוח שלך לפי האתר של gigabyte תומך בזיכרונות עד תדר של 2133.

כמה שאני יודע התועלת שתפיק משדרוג זיכרון עבור אנימציה ותלת ממד (כולל גיימינג) היא די שולית.

אתה יכול גם לשקול לעשות OC לזיכרונות לתדר של 1600, זה פשוט מאוד לביצוע ולא עולה כסף :).

מה שכן אם חסר לך זיכרון זה משהו אחר..

פורסם

תנטר את צריכת הזכרון, תראה אם חסר לך בכלל, אם אתה מגיע לקצה בהחלט נדרש שדרוג.

פורסם
  • מחבר
attachment.php?attachmentid=9007&stc=1זה מה שהוא רושם לי ב-cpuz, זה לא נמוך קצת?
פורסם

לא :) אתה מכפיל ב2 וזה התדר שלך.

לצורך העניין אם היה לך זיכרון של 1600 היית רואה שם 800Mhz.

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי :)

אני מרגיש איטיות במחשב, גם בטעינה של דברים כבדים לפעמים, לעומת המחשב נייד שלי שיש לו 16gb שטוען חלק ומהר יותר.

ברמת העיקרון נראה לכם שאולי לא הזיכרון הוא הבעיה?

פורסם

אילו דברים כבדים למשל?

אם הם צורכים הרבה זיכרון והזיכרון באמת אוזל לך, אז כנראה שאתה צריך כמות גדולה מ8gb וזאת הסיבה להאטה.

מצד שני, האטיות יכולה לנבוע גם מסיבות אחרות, כגון קשיח אטי, מערכת הפעלה מזוהמת וכו'.

כדאי ורצוי באמת כפי שהוצע קודם, שתנטר את הזיכרון בעת שימוש ביישומים הכבדים ותראה איפה אתה עומד מבחינת זמינות הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

תוכלו להסביר לי איך מנטרים בבקשה? :smiley1:

דברים כבדים כמו dragon age: inquisition למשל כשהוא טוען, אז המחשב ממש ממש מקרטע וזה לוקח לו כמה דקות, עם זאת לנייד, הוא טוען ממש חלק ואני יכול לעשות דברים ברקע,

ואם אני לא טועה אולי זה גם מהיר יותר.

פורסם

תשדרג לSSD תרוויח הבדל משמעותי הרבה יותר מ-RAM במקרה שלך.

פורסם
  • מחבר

ה-SSD מאוד יקר לא?

פורסם

אם חסר ראם מומלץ להוסיף בלי קשר לssd, אם לא חסר זה משפר אפס. תוריד את התוכנה hwinfo בחיישנים יש max תתחיל בזה.

פורסם

^^^

PF תמיד כותב אלא אם מבוטל.

כתבתי SSD בגלל שפותח הדיון פעמיים דיבר על איטיות בפתיחת תוכנות ועבודה במקביל על דברים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים