עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך בסביבות 2K

Featured Replies

פורסם

לא יודע על איזה כולם פה אתה מדבר. אני כתבתי אחד מארבעתם לא משנה איזה. בד''כ לEVGA יש את התדרים הגבוהים ביותר ולאסוס יש את השם (כאמינה יותר) העיצוב ואולי הסטייל. יתכן שאנשים נוטים להעדיף אותם אבל גם האחרים מעולים לא פחות .

היו שמועות שעברו כאן (אם אאל''ט בשם ליאור ) על איכות פלסטיקה מאכזבת בדגמים הפשוטים של ג'יגהבייט (לא G1) אבל כאלו ואחרים שמענו כל הזמן. אני את הכרטיס שלי- לא שומע!

• תגובות 53
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב חברים, אז המצב הוא כזה:

ככל הנראה יביאו לי מארה"ב כרטיס מסך, האופציה היחידה היא מחנות בשם fry's למי שמכיר.

אני מעוניין ב gtx 980ti 6gb

האופציות באתר שלהם הן אלו:

http://www.frys.com/search?search_type=regular&sqxts=1&cat=&query_string=GTX980+Ti

רציתי להביא את הדגם של גיג'הבייט אבל אני רואה שהדגם הזה אצלם הוא רק של 4GB

לכן ככל הנראה נאלץ בלת ברירה לקנות כרטיס של EVGA

עכשיו יש שם 2 אופציות די קרובות במחיר, אלו מהן עדיפה?

http://www.frys.com/product/8490088?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG

http://www.frys.com/product/8488908?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG

פורסם

רציתי להביא את הדגם של גיג'הבייט אבל אני רואה שהדגם הזה אצלם הוא רק של 4GB

זה כנראה טעות

פורסם

לא ראיתי.

בקישור ששלחת יש 980 עם 4GB.

בכל מקרה אין דבר כזה 980ti עם 4GB !! אם תראה כזה תדע שזו טעות.

פורסם

^ הראשון מגיע עם קירור טוב יותר (שקט \ קריר יותר) ותדרים גבוהים יותר (מהיר יותר).

אני מדבר על ה390 נטול X והוא אכן יותר חזק מ970 ובהפרש די ניכר , צריכת החשמל היא לא פקטור בכלל יש לו ספק מעולה

והכרטיס קריר ביותר אפילו יותר מה970 אז מספיק עם הסטיגמות על החום, כל קירור צד שלישי עושה את העבודה

64 מעלות במאמץ...

http://www.guru3d.com/articles_pages/powercolor_radeon_r9_390_pcs_8gb_review,9.html

guru3d בודקים 9 משחקים (כאשר רובם בתוכנית Gaming Evolved של AMD). והם בודקים רזולוציה שלא רלוונטית עבורו.

TPU בודקים 22 משחקים, וברזולוציה שלו 970 סטוק חזק בכ-3% ממוצע מאותו ה-390 המקוסטם שגורו בדקו.

ב-1440p הם מתחלפים (390 מקוסטם מוביל ב 2%), אבל גם זה מתקזז אם הוא רוכש 970 מקוסטם (קירור צד שלישי ו-OC צנוע מהמפעל).

פורסם

הראשון בברור.

כפי שכתב 'סינדרום' הקירור איכותי הרבה יותר ולכן הוא מאפשר לשמור על שקט וטמפרטורות נמוכות שגם מאפשרות להעלות את תדר הפעולה של הכרטיס (בשפה פשוטה :עוד ביצועים!)

זה בדיוק ההבדל בין כרטיס ברירת מחדל לכרטיס המתקדם יותר. ודאי שווה עוד 20 דולר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

אני ככל הנראה אקנה את זה:

http://www.frys.com/product/8490088?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG

סתם לידע כללי, מה ההבדל בינו לבין הכרטיס של ג'יגהבייט G1 ?

למה כולם אומרים שהוא הכי טוב?

האם ההבדל בינהם משמעותי?

פורסם

צרות של עשירים. יש לי פרארי אבל הלמבורגיני יותר יפה..

הלוואי עליי 980TI . אפילו רפרנס..

לא בטוח שהוא הכי טוב , הוא יותר מהיר מ'שלך' בתדים. הכרטיס שקנית טוב מספיק כדי שלא תהיה מוטרד מכרטיסים אחרים תהנה לך

ובכל זאת הנה השוואה פשוטה , שים לב לתדרים.

פורסם

לדעתי בחירה טובה ה-EVGA הזה מהחנות שאמרת , כמובן הראשון עם הקירור המשופר .

רק מה , בעת רכישה , תברר\שיבררו עבורך , האם הוא נמכר עם אחריות בינלאומית , כי לפי מה ששמעתי שדווקה הדגם הזה נמכר עם האחריות הזאת , שזה יתרון חשוב לדעתי .

ועוד דבר , הרי בהתחלה רשמת שאתה צריך כרטיס עבור גיימינג ב-FHD , אז שאני אבין , למה בדיוק קפצת מ-970 ל-980Ti , את זה לא הבנתי , הרי ה-970 עבור FHD הוא מעל ומעבר ולא צריך יותר , למה לך סתם לבזבז כסף על 980Ti שלא תוציא ממנו את ה-100% שהוא יכול לתת , בFHD ?

או שאתה מתכנן בקרוב להחליף את המסך שלך לבעל רזולוצייה יותר גבוהה ?...

- - - תגובה אוחדה: - - -

צרות של עשירים. יש לי פרארי אבל הלמבורגיני יותר יפה..

הלוואי עליי 980TI . אפילו רפרנס..

לא בטוח שהוא הכי טוב , הוא יותר מהיר מ'שלך' בתדים. הכרטיס שקנית טוב מספיק כדי שלא תהיה מוטרד מכרטיסים אחרים תהנה לך

ובכל זאת הנה השוואה פשוטה , שים לב לתדרים.

תסכים איתי שהתגובה הזאת שלך קצת לא במקום , במיוחד החלק המודגש , נכון ?

יש לך ידע בלעזור ולהמליץ - תעשה זאת , אבל אל תסתכל לכיסו של האחר .

פורסם
^ הראשון מגיע עם קירור טוב יותר (שקט \ קריר יותר) ותדרים גבוהים יותר (מהיר יותר).

guru3d בודקים 9 משחקים (כאשר רובם בתוכנית Gaming Evolved של AMD). והם בודקים רזולוציה שלא רלוונטית עבורו.

TPU בודקים 22 משחקים, וברזולוציה שלו 970 סטוק חזק בכ-3% ממוצע מאותו ה-390 המקוסטם שגורו בדקו.

ב-1440p הם מתחלפים (390 מקוסטם מוביל ב 2%), אבל גם זה מתקזז אם הוא רוכש 970 מקוסטם (קירור צד שלישי ו-OC צנוע מהמפעל).

לא יודע לגבי השימוש בתוכנה של AMD אבל גם אם כן מה הבעיה עם זה ? זה רק תוכנה לשינוי הגדרות..יותר נוח

יש בביקורת של guru3d תוצאות ב 1080P והוא אפילו צמוד ל980 ברזולצייה הזאת

פורסם
  • מחבר

JENTUS תודה על התגובה.

לגבי האחריות אם אני לא טועה האחריות תקפה רק למי שהיינו תושב ארה"ב.

יכול להיות שנבצע את הקנייה על שם מכר שגר שם בכדי שנוכל לממש את האחריות אם נצטרך (חלילה).

תחילה באמת חשבתי לקנות כרטיס בארץ ומבחינת תקציב נראה כי ה-970 הוא הכרטיס שהכי משתלם.

לאחר מכן צצה האופציה לרכוש כרטיס בחול מה שמזיל משמעותית את המחירים ולכן החלטתי להביא כרטיס טוב יותר כמעט באותו התקציב של ה-970 בארץ.

ברור לי שה-980ti הוא כרגע יותר מידי בשביל רזולציה כמו שלי כיום אבל עם זאת אני מתאר לעצמי שהמשחקים שיצאו בעתיד ידרשו יותר ויותר, אז למה לא להיות מוכן?

אז כך שגם מבחינת מחשבה על העתיד וגם שהמחיר דיי זהה למה שתכננתי להוציא על ה-970 הביאו אותי להחלטה הזו.

דרך אגב, מסך 4K הוא בהחלט משהו שניתן לשקול.

האם הכרטיס הזה מסוגל להריץ 4K בקלות, יש בכלל טעם לחשוב על כך?

אם אני לא טועה קראתי פה בפורם שכרטיס מסך בודד לא יכול להתמודד ממש בקלות עם רזולציה כזו.

ואם כן, וצריך להוריד את ההגדרות ל-NORMAL במשחקים אז אני כבר מעדיף להשאר עם FHD.

שוב תודה :-)

פורסם

ציטוט :

תסכים איתי שהתגובה הזאת שלך קצת לא במקום , במיוחד החלק המודגש , נכון ?

יש לך ידע בלעזור ולהמליץ - תעשה זאת , אבל אל תסתכל לכיסו של האחר .

סוף ציטוט.

הו, לא הבנת את כוונתי.

לגמרי לא.

אני לא מסתכל לך בכיס. ממש ממש לא!

מה שבאתי להמחיש לך שבמחיר שנקבת ובאתר היחיד שאתה יכול לקנות זה הטוב ביותר, ורציתי לגרום לך להרגיש מרוצה מהבחירה שלך.

כתבתי אליך שאתה אל תסתכל על הלמבורגיני שמשמאלך , גם החלק שנכתב בלשון 'הלוואי עלי'..התכוונתי שזה מה שאתה צריך לחשוב.

תקרא את זה שוב ותנסה להבין

פורסם
לא יודע לגבי השימוש בתוכנה של AMD אבל גם אם כן מה הבעיה עם זה ? זה רק תוכנה לשינוי הגדרות..יותר נוח

יש בביקורת של guru3d תוצאות ב 1080P והוא אפילו צמוד ל980 ברזולצייה הזאת

לא התכוונתי לתוכנה אלא למשחקים בשיתוף עם amd במסגרת התוכנית gaming evolved, בדומה למשחקים בשיתוף nvidia במסגרת תוכנית twimtbp... לא תמיד קריטי, אך ראוי לציין, בהתחשב בהפרשי התוצאות בין guru3d ל tpu.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים