עבור לתוכן

מבזק: לשקר הזה אין רגליים: מאגר המשתמשים של אתר הבגידות Ashley Madison נפרץ

Featured Replies

פורסם

איך הפריצות בעולם מתבצעות על ידי ערבים הרי הם לא חכמים. כל הזמן אומרים היהודים הם הכי חכמים בעולם אז איך זה יכול להיות שרק הם מצליחים לפרוץ לאתרים.

• תגובות 58
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
איך הפריצות בעולם מתבצעות על ידי ערבים הרי הם לא חכמים. כל הזמן אומרים היהודים הם הכי חכמים בעולם אז איך זה יכול להיות שרק הם מצליחים לפרוץ לאתרים.

מי שנתפס לסטיגמות נתפס לתפיסות תלושות מהמציאות .

פורסם

יש פה משהו שאתם לא מבינים. זה שגילוי הבגידה יהרוס את הנישואים זה לא אומר שלהסתיר את זה זה טוב.

זה רק אומר שהזוג הזה שבחר להינשא לא יודע באמת למה הם התחתנו עשו ילדים ומוטב שלא היו מתחתנים ועושים ילדים מלחתחילה.

לא מסופק מינית מהאשה והילדים נודניקים? אז או שתסכימו על יחסים פתוחים או שאל תקימו משפחה אם זה לא משהוא שמתאים לכם מלכתחילה.

ממש לא מעניין אותי גורלם של הילדים, כל מבוגר חרא שאני פוגש בחיים היה פעם ילד.

ילדים לא יותר חשובים ממבוגרים. אם כל כך חשובים לכם ילדים אז אל תעשו ילדים מכח האינרציה כי כולם עושים את זה ואל תבחרו בסגנון חיים שלא מתאים לכם מלתחילה.

קשה לחשוב על דרכים יותר יצירתיות לחיות את החיים מאשר להתחתן כי כולם עושים את זה למרות שזה לא מתאים לכם?

אפשר לחיות בקומונה, פוליגמיה(גם אם לא רישמית), יחסים פתוחים, או סתם לתת לאשה להזמין לך זונה לסוף שבוע.

מה נסגר? אף אחד לא אוהב רמאים. בין אם מרמים אחרים ובין אם מרמים את עצמם.

פורסם

ואיך לעזעזאל םלא שמרו את המידעים האלה בנפרד ועם הצפנה??? כאילו יש משהו יותר בסיסי מזה? פאק איך כל הזמן ממשיכים לעשות טעויות כאלה

פורסם

מה זה בנפרד ועם הצפנה?

כדי שהאתר יוכל לתפקד ולצפות בפרופילים גם אם הם מאוכסנים מוצפנים האתר צריך להיות מסוגל לפענח אותם כדי להציג ולהשתמש במידע. אם השתלטו טוטלית על כל השרתים מן הסתם הם יכולים לפענח את ההצפנה.

פורסם

לא ממש אכפת לי מקיום או אי קיום של אתר בגידות.....

אבל מצידי, כן ירבו פריצות של מאגרים מכל הסוגים, וכמה שיותר. אוליי כמה אנשים ישקלו שוב אם רצוי לבנות מאגר ביומטרי של כל אזרחי ישראל

פורסם

לא נראה לי שזה משהו שמשנה למקבלי ההחלטות. הם לא כל כך מבינים בענין הזה של אבטחת מידע וזה לא נראה להם חשוב.

אגב, נראה לי שזה אבוד. לדעתי במוקדם או במאוחר, תוך 20 - 50 שנה כל אזרחי מדינות המערב ירשמו במאגר כזה. זה נראה לי בלתי נמנע.

פורסם

המאגר הביומטרי נועד על מנת להילחם בטררוריסטים ושותפייהם השמאלנים.

כן, אנחנו מקריבים את הפרטיות שלנו וביטחוננו האישי על מנת להילחם בשמאל החשוך והמרושע.

כי אם ניתן לשמאל ולערבים חופש פעולה אז נפסיד בטוח, עם הימין בשלטון והמאגר הביומטרי יש לנו סיכוי לשרוד.

פורסם

אני פשוט מתקשה להאמין שאתה בן אדם אמיתי שחי ונושם והולך בכוחות עצמו על פני הפלנטה הזאת.

פורסם

יוצא טכניון.

פורסם

^אני לא יוצא טכניון ומחזיק בעמדה דומה. פחות על ימין ושמאל . אבל בהחלט בעד מאגר ביומטרי.

פורסם

בוז....

אני פשוט לא מאמין שאנשים רוצים לתת מרצונם החופשי את טביעות האצבע שלהם לארגון צד ג .

פשוט לא ייאמן.

תתנו גם באותה הזדמות בדיקת דם, שערות וכו..

עוד במיוחד לאור האירועים האחרונים שמראים שלא ניתן לסמוך, באופן עיוור, בשוטרים,בקצינים בכירים ביותר, בפרקליטת מחוז ואולי אף יותר ..

- - - תגובה אוחדה: - - -

למה זה טוב ?.

באמת, מה יתן לך המאגר הזה ?.

פורסם

אז על מי נמסוך? על בוגי וציפי?

לא קיימת שיטת ממשל בה אין בעליי שררה שמנהלים את המדינה.

אני בעמדה שעדיף דיקטטור יהודי מאשר דמוקרטייה שמחריבה את עצמה מבפנים.

חשובה לי הדמוקרטייה וחופש הפרט, אבל הדרכים הציניות בהם השמאלנים והערבים מנצלים את הדמוקרטייה על מנת לפגוע בעצמה(בישראל) לא משאירות הרבה ברירה. כי אם נלך לפי כל חוקי ההאג והיעני זכויות אדם והא הצטדקות השמאלנית אז נחרב.

כבר בבחירות האחרונות ראינו את V15 שחותרת נגד ריבונות העם לבחירות נקיות ללא ממון תעמולה מגורמים זרים.

זה בדיוק איך שהשמאל והערבים מנסים להפיל את המדינה, לעשות דברים שהם לא חוקיים אבל גם לא ניתן למצוא ראיות מפלילות.

רק בגלל שלא ניתן להוכיח שזו עבירה זה לא אומר שזו לא עבירה.

כל מי שיש לו בעיה עם המאגר הביומטרי(כלומר שמאלנים) שיסתכל במראה וישאל את עצמו אם לו היה בעיה עם V15. אם התשובה היא לא אז שיישמור את הביקורות על חופש הפרט לעצמו, כי הוא תומך בפגיעה בריבונות העם שזה ערך דמוקרטי לא פחות חשוב.

פורסם

מאגר ביומטרי הוא לא כלי "ימני", הוא כלי שיכול לשמש את כל מי ששולט בו. הוא ינוצל על ידי מי שנמצא באותו זמן בשלטון, למטרות שהוא רוצה. זה יכול לקרות בין אם ישראל דמוקרטית (גם בדמוקרטיה יש דברים לא חוקיים שמתרחשים מתחת לפני השטח), ובין אם היא דיקטטורה. בשלטון עלולים להיות יום אחד "המחנה הציוני", "המחנה הערבי", או אפילו דאעש (אם עד אז אלה ימכרו להם את המדינה.....)

יש לך משהוא ששווה להילחם עליו - ישראל. תשאף לכך שתהיה לך דרך להמשיך להילחם עליו בתנאים משתנים

היתה כבר תקופה שבה ישראל לא היתה תחת שלטון ישראלי (במנדט), היו לוחמי מחתרת שנלחמו בשביל להפוך אותה למדינה תחת שלטון ישראלי. המחתרות של אז הצליחו בזכות תמיכת העם (כולו), ובזכות זה שלשלטון היו מעט מאוד אמצעים לעקוב, לאסוף מודיעין ולהפליל. אם ישראל תיפול או תגיע למצב מסוכן ויהיה צורך להילחם על הקמתה מחדש, תמיכה מהעם כנראה שלא יההי חסר, אבל אמצעים שלא יאפשרו שוב פעילות מחתרתית יהיו - וכל מה שהיום נראה לך כמו "ויתור קטן על פרטיות למטרה חשובה" אלה בדיוק האמצעים הנל

אז תיזהר מהמשאלות האלה של "פתרון מוחלט". אתה עלול לקבל בדיוק את מה שרצית - מוחלט

באפשרות הפחות אפוקליפטית והיותר מציאותית, לא הולכת לקרות הפסקת קיום של מדינת ישאל והפיכתה לדיקטטורה. המאגר פשוט יהיה כלי שיכול לשמש למודיעין/הפללה של מי שלשלטון יש בעיה איתו

לשלטון יש בדרך כלל בעיה אם מי שלא מסכים איתו. במדינה דמוקרטית מותר לא להסכים אם השלטון ומותר לעשות בגלוי דברים מסוימים בקשר לכך כמו להתארגן, להקים גוף פוליטי או לא פוליטי, ולהילחם על דברים (בצורה חוקית). כלים שנותנים כוח מיותר לשלטון, יאפשרו לו לעשות פעולות לא חוקיות - אבל כאלה שאתה לא יכול לדעת עליהן או להוכיח אותן - להילחם במה שהוא "לא אוהב", בניגוד לכל היסודות שעליהן בנויה דמוקרטיה

זה בדיוק סוג הדברים שקורים בישראל עכשו, למה שתרצה שיהיה כלי נוסף וחזק מאוד שישמש למטרות האלה ??????????

אם אתה רוצה להילחם בתופעות כמו V15, תילחם בהן, אבל אם הכלים המתאימים לכך. אתה לא אמור להילחם בשביל ריבונות העם באמצעות כלי שהוא ההיפך המוחלט מזה

פורסם

אני כבר שמתי יד.

גם ככה יש להם את האצבעות שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים