עבור לתוכן

ICQ החדש, לא מתחבר! עזרה?

Featured Replies

פורסם

הורדתי את האייסי לייט החדש ( www.icq.com/beta ) וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי Loading CL ..

נתתי לזה לילה שלם לטעון וזה לא עזר. מה עושים כדי שזה יעבוד?

תודה.

פורסם

גם לי זה קרה בפעם הראשונה, פשוט עשיתי ביטול והתחברתי מחדש, והכל עובד ;D

פורסם

אמנם אתה בצוות החדשות, אבל זה לא פוטר אותך ממתן כותרת עניינית לת'רד ;)

פורסם

שיקראו לה I Seek Messenger לא I Seek You

הם ממש ממש ממש אבל ממש מעתיקנים

הם התחילו לפני שנה בקטנה שהם הכניסו את ה "user is typing" עכשיו עם החלון הקופץ בצד, עם התמונה בצד, עם המשחקים בילד אין

מה עוד?

בכל מקרה.. יצא להם לא רע בכלל עיצוב חביב רק עמוס מידי

מישהו יודע מתי התאריך יציאה הרשמי של הגירסא הזאת? (אנשים נבהלים מהמילה בטא)

פורסם

LOL

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ה-ICQ יצא לאור כמה שנים טובות לפני שמייקרוסופט חשבו בכלל על מסנג'ר.

ובכלל אין מה להשוות את הביצועים והאיכות של התוכנות...

talk about מעתיקנים...

פורסם

לא אמרתי שלא

השתמשתי באייסיקיו גם ב 97\98 הקטע הוא שכל הבטא החדש נראה כמו המסנג'ר

כל מיני "פיצ'רים" שיש למסנג'ר ופתאום גם מירבליס דחפו וזה נראה יותר מידי שקוף (אפילו לא ניסו לעשות את זה אחרת בצורה יצירתית יותר)

פורסם

המסנג'ר בחיים לא יגיע לרמה של האייסיקיו על כל גרסה שהיא. השרתים, הנוחות, היציבות, הכל...

לא יודע איך זה באייסיקיו לייט (אם אתה מדבר על זה), כי אני שונא את הלייט וחושב שזאת הטעות הכי גדולה שלהם שם, נעזוב את זה כרגע... אבל הגרסה האחרונה של אייסיקיו פרו לא קיבלה עיצוב של מסנג'ר אלא עיצוב "מעוגל" בדומה לאקספי כמו שכל תוכנה כיום מקבלת. תסתכל על AdAware, גם הם העתיקו מהמסנג'ר? העיצוב זאת פשוט המגמה של מעצבי תוכנות כיום, לא העתקה. מייקרוסופט לא היו הראשונים שהתחילו בעיצוב הזה ולא האחרונים.

ובקשר לפיצ'רים: יכול מאוד להיות שאת הרעיון לפיצ'רים האחרונים הם לקחו ב-ICQ מתוכנות IM אחרות, אבל מה אפשר לעשות? זה כל מיני שטויות קטנות שכבר בכל תוכנות מסרים מיידים יש וב-ICQ לא יכלו להרשות לעצמם לוותר על זה. ואני מבטיח לך שאם הם לקחו רעיון כלשהו ממייקרוסופט, הם משלמים להם על הפטנט שמייקרוסופט רשמו עליו. אז הם לא גנבו שום דבר.

שוב: אם מדברים על העתקה, אלו כל החברות האחרות שהעתיקו את הרעיון לתוכנות IM בכלל ממירביליס. הם היו הראשונים שחשבו על האפשרות לשלוח הודעות מיידיות. למייקרוסופט פשוט לא מתאים שהם לא שולטים בשוק בתחום מסויים. אז הם הוציאו תוכנת IM משלהם.

האבסורד הוא שעם כל היתרונות שלהם על חברות אחרות, התאימות לווינדוס, התמיכה בהוטמייל וכו' וכו', עדיין יש להם הרבה מה ללמוד על תוכנות IM מאייסיקיו.

פורסם

מסכים אם מה שאתה אומר אך ניראה לי שזה קצת OFF

אז תחזרו לנושא זה פייר איך אתם מרגישים אם הייתם זה שרוצה תשובה ואז הוא שמח ליראות שמישהו הגיב אך זה לא היה בנושא

פורסם

המסנג'ר בחיים לא יגיע לרמה של האייסיקיו על כל גרסה שהיא. השרתים, הנוחות, היציבות, הכל...

השרתים בסדר, הם לא נופלים כל שני וחמישי כמו המסנג'ר.

הנוחות והיציבות? תבדוק כמה הקליינט האידיוטי שלהם תופס לך בזכרון, ועוד כמה הוא תופס בHD.

בקשר ליציבות, לי הרבה פעמים היו תקיעות איתם, ויותר מזה היו עשרות פעמים שהICQ לא נפתח פשוט, הודעות שגיאה שאי-אפשר להבין מהן כלום.

ד"א, פעם ניסיתי לארגן את הContacts שלי בקבוצות, פעם אחרי זה שהפעלתי את הICQ חצי מהאנשים נעלמו והחצי השני לא היה בקבוצה ששמתי אותם שם.

אני לא סתם בא ומתלונן, וכל מילה שרשמתי לך כאן נכונה, והתקיעות קרו גם במחשבים שונים.

הפתרון שמצאתי ד"א הוא קליינט אחר, מירנדה, אין תקיעות, אין באגים עם הקבוצות, והכי חשוב: שוקלת פחות משני מגה אחרי ההתקנה (בלי פלאג-אינים), וכשאני מחובר איתה לIRC, מסנג'ר וICQ בייחד, היא תופסת לי 3 מגה בזכרון (כשהיא ממוזערת).

פורסם

אז תחזרו לנושא זה פייר איך אתם מרגישים אם הייתם זה שרוצה תשובה ואז הוא שמח ליראות שמישהו הגיב אך זה לא היה בנושא

אני בטוח שאם מישהו יודע את התשובה הוא היה מצרף הודעה

הקטע הוא שגם אני התקנתי את התוכנה לראות אם יש לי בעיה כזאת ולדווח, ולא היתה לי בעיה כזאת זה התחבר לי ישר

בקשר למסנג'ר VS אייסיקיו

המסנג'ר שולח הודעות יותר מהר

הוא הרבה הרבה יותר נוח לתפעול וההקלדה שם זורמת ממש כמו בקליינטים של IRC

הזרימת הודעות והמהירות של השיחה הרבה יותר נוחה במסנג'ר מאשר באייסיקיו

מסכים שהשרתים של המסג'ר על הפנים..

דבר ממש מציק זה שה windows messenger פועל תמיד ברקע גם אם הוא סגור

ואם אני מוחק אותו אז ב msn messenger אני לא יכול להפעיל אפשרויות מסויימות כמו לוח ציור וקדומה

פורסם

אני בטוח שאם מישהו יודע את התשובה הוא היה מצרף הודעה

הקטע הוא שגם אני התקנתי את התוכנה לראות אם יש לי בעיה כזאת ולדווח, ולא היתה לי בעיה כזאת זה התחבר לי ישר

בקשר למסנג'ר VS אייסיקיו

המסנג'ר שולח הודעות יותר מהר

הוא הרבה הרבה יותר נוח לתפעול וההקלדה שם זורמת ממש כמו בקליינטים של IRC

הזרימת הודעות והמהירות של השיחה הרבה יותר נוחה במסנג'ר מאשר באייסיקיו

מסכים שהשרתים של המסג'ר על הפנים..

דבר ממש מציק זה שה windows messenger פועל תמיד ברקע גם אם הוא סגור

ואם אני מוחק אותו אז ב msn messenger אני לא יכול להפעיל אפשרויות מסויימות כמו לוח ציור וקדומה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים