פורסם 2015 ביולי 1510 שנים שלום אשמח לדעת מה דעתכם על הSony 32GB USB 3.0 Flash Drive? והאם נפח כזה מספיק לגיבוי שמירות תכוף (בערך כל שבוע) של כ 5-2 משחקים?
פורסם 2015 ביולי 1510 שנים בהתחשב שקובץ השמירה הכי גדול שנתקלתי בו היה של Minecraft ושקל בערך 100 מגה בייט, אני אומר שכן.יחד עם זאת אני לא רואה סיבה הגיונית למה לך לעשות את זה, במקום להעלות לענן כלשהו במידה והצורך לגבות עד כדי כך קריטי.
פורסם 2015 ביולי 1510 שנים יש שירותים חינמיים של גוגל, מייקרוסופט, בוקס, דרופבוקס ואחרות בנפח של כמה ג'יגות (30 אצל מייקרוסופט).ובכל זאת, בחירה שלך. הכונן המדובר יעשה את העבודה גם הוא.
פורסם 2015 ביולי 1610 שנים גרין גלוב צודק. דיסק פלאש יכול להתקלקל או לאבד לך, וגם פיזית הוא פחות עמיד.שרות ענן תמיד עדיף.
פורסם 2015 ביולי 1610 שנים מחבר אוקיי יש ענן גיבוי אוטומטי? כלומר שאני אומר לו לגבות תקייה מסויימת כל שבוע
פורסם 2015 ביולי 1610 שנים אתה יכול להתקין את התוכנה של גוגל דרייב למחשב, ולהפנות את השמירות לשם אם זה אפשרי.
פורסם 2015 ביולי 1910 שנים אתה יכול להתקין את התוכנה של גוגל דרייב למחשב, ולהפנות את השמירות לשם אם זה אפשרי.צריך להגדיר מיקום ספיצפי לכל משחק בנפרד רק לקובצי שמירה של המשחק.32GB אכן יספיקו למשימה, אבל כל שבוע? איזו טרחנות. אתה עד כדי כך לא מאמין בדיסק קשיח שלך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.