עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט שהכינו לי

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין במחשב לא יותר מדיי לגיימינג, בעיקר לGTA V, FALLOUT החדש שיצא ושבכללי יריץ לי סבבה משחקים חדשים, לא משהו מטורף.

התקציב שלי הוא עד 3 אלף וזה המפרט שהנציג בKSP עשה לי. (קובץ PDF מצורף)

הבנתי מאנשים שהוא לא הכי משהו, אשמח אם תסבירו לי מה הבעיה ואיך אפשר להחליף אותו במפרט יותר טוב באותו מחיר.

XxGUps3.png

נערך על-ידי מקסים צפנקו

פורסם
  • מחבר

מקפיץ... קצת עזרה?

פורסם

תענה בבקשה על השאלון שנמצא בסטיקי

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בעיקר GTA V אבל גם שחדשים יסחבו לי סבבה.. ושבמידה וארצה לעדכן כרטיס מסך או משהו כזה בעתיד תהיה לי אפשרות

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, FALLOUT החדש שיצא.. CALL OF DUTY וכאלה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה לא יודע.. המסך שיש לי כרגע הוא 26 אבל אני כנראה קונה 24 (עם חיבור HDMI ורמקולים מובנים כנראה)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא ממש משנה לי.. שיהיה בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר אלחוטיים ומסך, אבל זה לא אכתפ לי לקנות מחוץ לתקציב זה פחות רלוונטי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים נראה לי אין צורך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? הכוונה כמה המחשב מרעיש? שיהיה 6.. לא ממש מרעיש

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ואני לא יודע מה זה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס אני יכול להוריד אני מאמין.. ומחשב שיהיה מורכב כן

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אייבורי או KSP, קרית ביאליק

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חיבור HDMI סך הכל

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כמו שציינתי למעלה.. שדרוג כרטיס מסך ודברים כאלה למקרה שיצאו משחקים יותר כבדים בעתיד..

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אם אפשר להתייחס למפרט שהעלתי למעלה ולבנות לי משהו דומה.. ועוד משהו - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10329

המפרט הזה נראה לי די טוב ומתאים לדרישות שלי, האם הוא בסדר ושווה לקנות אותו?

פורסם

מTMS יהיה עדיף.

קירור טוב יותר למעבד.

HD7950 ממותג מחדש גם כR9 280.

לוח אם טוב יותר עם תמיכה עד 32GB RAM וכולל 4 חיבורי SATA3 ועוד 2 חיבורי SATA2.

מארז עם בידוד אקוסטי שייתן רמת שקט 7 יחד עם אפשרות להוצאה של חלק מכלוב הקשיחים למקרה שתשדרג בעתיד לכרטיס מסך ארוך יותר וכך לא תוגבל על ידי המארז + ספק איכותי בתקן 80+ Silver עם 5 שנות אחריות.

המשלוח עם שליח חינם מ2500ש"ח ומעלה.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪884

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪132

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪299

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪620

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪264

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost

כמות: 1 - מחיר: ₪749

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪259

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3207

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3143 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/mtwy5xgf

פורסם
  • מחבר

יש סניף בצוממת קרית אתא? כי באתר עצמו של TMS לא כתוב על הסניף הזה

פורסם

הסניף בצומת קרית אתא נסגר ממזמן

פורסם
  • מחבר

אז איך אני מזמין מהם רק טלפונית? ושליח בא עד אליי?

פורסם

או טלפונית או דרך האתר בכל מקרה הם יתקשרו אליך וכן הם שולחים עם UPS

פורסם

מקסים צפנקו תירשם לאתר ותשאר מחובר לאחר מכן כנס לקישור בתחתית המפרט ותלחץ "הוסף לסל" ולאחר מכן "הזמנה" ואז כמו בתמונה

6r6aeiN.png

ורק תבחר את שיטת התשלום שלך ולאחר שאתה לוחץ "הזמן" המפרט יופיע בחשבון שלך תחת "ההזמנות שלי" ויהיה מספר הזמנה ככה פשוט תגיד להם את המספר בטלפון ואת פרטי התשלום.

לגבי התשלום 20ש"ח לשליח, זאת טעות שאלתי אותם פעם שהזמנתי.

פורסם
  • מחבר

עכשיו תקרא לי פרנואיד אבל יש את הקטע של האחריות של שנה-3 לכל חלק, ואני לא אוהב לחתום על זה דרך האינטרנט... איפה אני מקבל את הטפסים וכל זה?

אני מעדיף לחתום מול בן אדם פנים מול פנים...

פורסם

לא הבנתי מה הסיפור הגדול הרי אתה מקבל חשבונית לדואר האלקטרוני וביחד עם המחשב כאשר הוא מגיע.

במקרה של תקלה אתה מתקשר אליהם ואם יש צורך מגיע אליהם עם המחשב או שולח את המחשב אליהם עם שליח(45ש"ח) והמשלוח חזרה אלייך חינם.

הם אחת החנויות האמינות והמומלצות פה בפורום ואם אתה לא רוצה בגלל המרחק זה גם בסדר פשוט מהחנויות שכן קרובות אלייך ולכולנו תקבל מחשב פחות טוב בתמורה לכסף.

פורסם

למה לשים mATX במארז שיותר גדול ממרצפת?

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

אודים | חיפה | חדרה | תל-אביב | קריית מלאכי

מעבד: 919 ₪ - Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150

לוח אם: 469 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150

זכרון: 289 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston DDR3 1600Mhz

כרטיס מסך: 690 ₪ - * מבצע עד ה 17.7 * - Sapphire R9 270X 2G DDR5 Tri-X OC

דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

באנדל (מארז + ספק): 699 ₪ - NZXT H230 Black + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE

קירור אוויר למעבד: 115 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 3450 ₪ למזומן

3519 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

לוח אם: אם תתעקש להוזיל עוד, מניחה שאפשר ללכת על GA-H87-D3H ולחסוך איזה 50 ש"ח.

זיכרון: הלכתי על השני הכי זול בקטגוריה. יש גם את Transcend שעולה 249 ש"ח.

כרטיס מסך: כאן הכי הרבה הסתבכתי. AMD כנראה זו האופציה הכי משתלמת בגלל מגבלות התקציב. CBA לבדוק את ההבדל בין 270 לבין 270X.

ספק ומארז: קיים באנדל זהה (רק עם 600W) וטיפה זול יותר, ההפרש לגמרי זניח.

דרך KSP מפרט בסגנון יצא יקר יותר.

הייתי רוכשת מסטארטפיסי (יש להם סניף בחיפה) או מטיאמאס (תפנה לקיריל, kirill@tms.co.il). שניהם פשושים.

D6ZmjqL.gif

פורסם

^למה לחרוג מהתקציב כשיש שאלון?

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה, כמה יש צורך היום בכונן דיסקים? אם אני רוצה להתקין דרייברים וכאלה לא צריך את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים