עבור לתוכן

תוכנה שמאפשרת "לוח מחיק וירטואלי " בין שני מחשבים באינטרנט

Featured Replies

פורסם

דוד שלי ,חי בחו"ל .אני צריך שהוא ילמד אותי משהו מורכב שכרוך בשירטוטים , נוסחאות , תמונות ,דיאגרמות וכיוצא בזאת .אני זקוק לתוכנה שמאפשרת להעלות חומר שכזה ,כך שהוא יוצג בין 2 המחשבים וגם יציג את תנועות של שני העכברים ,של המשתמשים וכמובן יעביר בו - זמנית את קולם באיכות טובה .המלצות ?

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי.

אין לי צורך להקליט שעורים שאני יוצר על מנת לשדר אותם יותר מאוחר .

מה שאני מחפש זה תוכנה שפותחת מסך משותף בין 2 מחשבים מרוחקים ב - real time .כך שמועברים גם הקולות של 2 המשתתפים (כמו שיחה בסקייפ ) וגם בו-זמנית מוצגים התנועות של סמני העכברים של שני המשתתפים .

כמובן שהכרחי שעל אותו מסך אינטראקטיבי משותף יהיה אפשר להעלות תמונות , לרשום נוסחאות , לצייר עם סמן העכבר (או עם סטיילוס במידה ולאחד מהמשתתפים יש מחשב עם מסך מגע ) , באופן כזה ששני המשתתפים יכולים בו-זמנית גם לראות ,גם לשמוע וגם להשפיע על התוכן שמוצג על אותו "מסך" אינטראקטיבי משותף שמדמה מעיין לוח מחיק מיתקדם .

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

הרבה יותר פשוט להתחבר למחשב שלו (או להפך) - אפשר בחינם בסקייפ כמובן אבל יש פתרונות חינמיים הרבה יותר טובים.

הכי נוח לשימוש שאני מכיר (משתמש בו כל הזמן) עם קצב ריענון מהיר מאוד, איכות תמונה מצויינת וללא התקנות והגדרות מסובכות - join.me

מומלץ בחום.

יש גם את TeamViewer המצויינת אבל זה יותר התעסקות.

ניסיתי כמה וכמה "לוחות" כפי שאתה מחפש וזה לא ממש ישים. עזוב.

פורסם

לא היה משהו כזה בהדגמה של וינדוס 10?

- - - תגובה אוחדה: - - -

ONENOTE אולי?

פורסם

יש תוכנה מתחום קצת אחר אז אני לא יודע כמה היא תתאים לצרכים שלכם אבל יש שם פונקציה של מפה משותפת, שזה בעצם הלוח המחיק שאתה מדבר עליו.

https://roll20.net/

פורסם
  • מחבר

עוד הצעות ?

אני לא מחפש תוכנה לשיחות וידיאו , כאלו יש כבר כמו זבל ,

מה שאני צריך זאת תוכנה שיכולה לשתף קובץ pdf/ תמונה ,קול ותנועות העכבר של שני הצדדים השותפים לשיחה.

דוגמא מעשית :

צפייה משותפת באותו דף של אותו קובץ pdf ,או תמונה וראייה של שני תנועות העכבר של שני הצדדים ,באותו הזמן וכמובן העברת הקול של שני הצדדים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים