פורסם 2004 במרץ 3121 שנים החלפתי את הצורב ועדיין הבעיה חוזרת והבאפר יורדלמי שלא זוכר עשיתי צריבה מהארדיסק ומהdvd בשתיהם הבאפר יורד והנרו אומר שאפשר לצרוב רק על 24 כי מהירות המקור נמוכה מהמהירות שנבחרה ושבדקתי את הארדיסק הגעתי ל 50 מגה בשניהאז מה עושים????
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים כמה הצורב מחובר?ide primary masteride primary slaveide secondary masteride secondary slaveתשים הגדרות UDMA בביוס על AUTO,בדוק שDMA דלוק ממנהל ההתקניםאגב זה לא טוב אם הצורב מחובר יחד אם דיסק קשיח באותו כבל
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר הכל מסודר טובהאדיסק פרימרי מסטרצורב סקנדרי מאסטרודיווידי סקנדרי סלייב ושניהם מוגדרים udmaאבל מה שמעצבן שהכל אני צורב בסדר חוץ מהסרט יורוטריפ ניסתי לצרוב סרטים אחרים ואין בעיה
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים אין בעיה בצורב אם אתה מצליח לצרוב דברים אחריםכנראה יש בעיה בסרט הזה או שיש לו איזהשהי הגנה
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר כן חשבתי על זהאבל אני לא היחיד שהוריד ואף אחד לא רשם שיש בעיה בקובץ הזההגנה? מורידים את זה באימיולולא ישר על ההתחלה זה יורד בסביבות ה 65 אחוז זה מתחיל לרדת לעלות לרדת לעלות...
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים איזה באפר יורד, של הצורב או של המחשב? אני מזכיר שנרו משתמש גם בבאפר שנמצא על המחשב, אפשר גם להגדיר את הגודל שלו דרך האפשרויות בנרו. הרבה זמן לא צרבתי, אבל אני חושב שהבאפר של המחשב זה הפס הגדול והבאפר של הצורב זה הפס הקטן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.