עבור לתוכן

שאלה על R7 370

Featured Replies

פורסם

בס"ד

בשעה טובה , קניתי כרטיס חדש sapphire amd r7 370 nitro 4gb . רציתי לדעת כמה דברים . מה אתם חושבים עליו ? דבר שני , בזמן עבודה (בטלפילד 4 ברשת) הטמפרטורה מזנקת לסביבות 70-67 מעלות , זה תקין ? דבר נוסף המאווררים מרעישים באופן מפריע . אני מניח שזה בגלל הטמפרטורה , אבל זה לא מצליח ממש להוריד אותה והרעש מתגבר....

המארז שלי הוא מארז גדול ומאוורר של tt (טרמלטק) עם מספר מאווררים כולם תקינים ועובדים . לוח אם asus פשוט אבל חדש 8 ram ומעבד i5 4690k גם בין פחות מחודשיים . אשמח לשמוע תגובות.

פורסם

הטמפ' תקינה יחסית. גם עכשיו ממש חם אז בלי מיזוג כשהטמפ' בפנים קרוב ל30 מעלות יכול להיות יותר גרוע. בקשר לכרטיס זה כבר לא רלוונטי. יש כרטיסים טובים יותר עם קירורים טובים יותר כמו חלק מה 270x שנמכרים ב800 שקל...

בקשר לקירור. הוא לא אמור להרעיש עד רמות בלתי נסבלות. אתה כן לא תצפה שהוא יהיה חרישי מה שגם כשאתה מגיע לטמפ' כאלו המאוררים נוטים לעלות הילוך ולהוריד טמפ'. ככה שצריך לבדוק אם הפעילות של המאוררים תקינה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה דוד על התשובה , אני קניתי את הכרטיס אחרי הרבה התלבטויות , ובסוף אני לא בטוח שזה היה הכרטיס הטוב ביותר לכסף (ככה חשבתי כשקניתי אותו ) 939₪ ברשת ksp.

פורסם
בס"ד

בשעה טובה , קניתי כרטיס חדש sapphire amd r7 370 nitro 4gb . רציתי לדעת כמה דברים . מה אתם חושבים עליו ? דבר שני , בזמן עבודה (בטלפילד 4 ברשת) הטמפרטורה מזנקת לסביבות 70-67 מעלות , זה תקין ? דבר נוסף המאווררים מרעישים באופן מפריע . אני מניח שזה בגלל הטמפרטורה , אבל זה לא מצליח ממש להוריד אותה והרעש מתגבר....

המארז שלי הוא מארז גדול ומאוורר של tt (טרמלטק) עם מספר מאווררים כולם תקינים ועובדים . לוח אם asus פשוט אבל חדש 8 ram ומעבד i5 4690k גם בין פחות מחודשיים . אשמח לשמוע תגובות.

ערב טוב ישראל,

קנית אז מאברוק - תתחדש.

להבא רצוי להתייעץ לפני רכישה, שכן אין הרבה חוכמה לשאול מה חושבים על רכישתך בדיעבד, זולת לשם קבלת מזל טוב :s0817:

פורסם
תודה רבה דוד על התשובה , אני קניתי את הכרטיס אחרי הרבה התלבטויות , ובסוף אני לא בטוח שזה היה הכרטיס הטוב ביותר לכסף (ככה חשבתי כשקניתי אותו ) 939₪ ברשת ksp.

יכולת לקנות R9 280 2GB ב-990 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

לצערי בחרתי בכרטיס כי רציתי הרבה ram . היכוון שלי היה בכלל ללכת על כרטיס gtx 750 ti 2 gb בסביבות ה750 ₪ אבל בהחלטה של רגע הגדלתי תקציב... לעד 1000 . הייתי די סגור על nvida אבל בסוף קניתי מה שהיה נראה לי הגדול ביותר בזיכרון במחיר הנמוך ביותר .

פורסם
  • מחבר

אם אני ימצא משהו שרוצה החלפות זה יהיה רעיון....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים