עבור לתוכן

כבל טלויזיה ישנה

Featured Replies

פורסם

מה ייתן לך לחבר טלוויזיה למסך? שניהם מסכים. זה כמו לחבר טלוויזיה לטלוויזיה אחרת? זה נשמע לך הגיוני? טלוויזיה לא יודעת להוציא וידאו, רק לקבל. כנ"ל מסך.

מה שאתה רוצה הוא לחבר את הממיר למסך. זה אפשרי לפעמים, אבל לא תמיד. תלוי בחיבורים שיש בממיר ובחיבורים שיש במסך.

כדי לא לשחק משחק ניחושים, תפרט בצורה מלאה - אילו יציאות קיימות בממיר ואילו כניסות קיימות בטלוויזיה. אם כתוב משהו ליד היציאות/כניסות - אז מה כתוב? אם אתה מתקשה להסביר, תצלם ותעלה תמונות.

פורסם
  • מחבר
מה ייתן לך לחבר טלוויזיה למסך? שניהם מסכים. זה כמו לחבר טלוויזיה לטלוויזיה אחרת? זה נשמע לך הגיוני? טלוויזיה לא יודעת להוציא וידאו, רק לקבל. כנ"ל מסך.

מה שאתה רוצה הוא לחבר את הממיר למסך. זה אפשרי לפעמים, אבל לא תמיד. תלוי בחיבורים שיש בממיר ובחיבורים שיש במסך.

כדי לא לשחק משחק ניחושים, תפרט בצורה מלאה - אילו יציאות קיימות בממיר ואילו כניסות קיימות בטלוויזיה. אם כתוב משהו ליד היציאות/כניסות - אז מה כתוב? אם אתה מתקשה להסביר, תצלם ותעלה תמונות.

תודה , עד הערב אני אעלה תמונות

פורסם
  • מחבר

לא איכות משהו , אבל צריך להיות ברור

פורסם

כמו שאמרו. אין כבל לחבר בינהם. צריך ממיר אקטיבי ל-VGA.

אה, וגם יראו גרוע.

פורסם
  • מחבר
תודה , עד הערב אני אעלה תמונות
QttP מה אתה אומר??
פורסם

מה נראה לך, שהוא ימציא את הגלגל? מה שדענו לך אמת לאמיתה. הממיר שלך לא מוציא פלט VGA, מה אפשר לעשות?

פורסם
  • מחבר
מה נראה לך, שהוא ימציא את הגלגל? מה שדענו לך אמת לאמיתה. הממיר שלך לא מוציא פלט VGA, מה אפשר לעשות?

אחי , אני לא מבין בכלל בדברים האלו , הרוב זה סיני עבורי VGA לא אומר לי כלום

פורסם

מה שאמרו לך. אי-אפשר לחבר ישירות.

הממיר מוציא רק חיבור COMPOSITE (בננה צהובה), והמסך יודע לקבל רק חיבורי DVI (לבן) או VGA (כחול).

צריך קופסת המרה. הכי פשוט זה משהו כזה:

http://www.ebay.com/itm/PC-Laptop-Composite-AV-S-Video-To-VGA-TV-Converter-Monitor-Adapter-Switch-Box-SY-/321491618665?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ada64cb69

האם יראו טוב או גרוע - זה כבר אני לא יכול לדעת. אין לי נסיון עם מוצרים כאלה ספציפית, וזה גם תלוי הרבה בכבלים. האיכות לא תהיה משהו יוצא מן הכלל, זה בטוח - השאלה היא איך זה יתיישב עם הציפיות שלך.

פורסם

פותח הדיון - נראה לי שאתה מסתובב סביב פתרון שהוא לא משהו...

לדידי - רכוש מסך עם כניסת HDMI ותבקש שיחליפו לך את הממיר לאחד כזה - ובא לציון גואל.

הדיון לא שייך לפורום זה אבל אני לא חושב שיש מקום מתאים יותר שהוא יכול להיות בו.

בהצלחה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים