עבור לתוכן

שאלה לגבי LG G2 D802 חיישן ה GPS

Featured Replies

פורסם

לחברי הפורום שלום רב.

אני כבר כמעט חודש עם המכשיר החדש שלי LG G2 D802 עם גרסת android 4.4.2 kitkat ושמתי לב שלוקח זמן רב מדי לחיישן ה GPS

עד שהוא באמת נדלק, משהו כמו דקה אחת שלמה או קצת יותר, זה לא תקלה עקבית כי לפעמים הוא נדלק תוך שניות ספורות, המזל

שלי שכרגע כאשר החיישן כן נדלק הוא נשאר דולק והוא מנווט אותי באופן תקין לאורך הנסיעה כולה ללא איבוד כיוון.

השאלה היא האם ניתן לפתור את התקלה בעדכון תוכנה או שמא זו תקלה חומרתית שמצריכה התערבות של מעבדות רונלייט סלולר?

תודה מראש.

פורסם

הייתי מעדכן אותו ללוליפופ ואם עדיין חוזר תממש אחריות.

פורסם

זו תקלה חומרתית שקיימת בסדרות הייצור הראשונות. אם אתה יכול לממש אחריות מוטב. אם לא יש ביוטיוב סרטונים כיצד לפתור את התקלה.

פורסם

בלי קשר לתקלה הידועה, בדקת שאתה מוגדר על "דיוק גבוה" בהגדרות המיקום ?

פורסם
  • מחבר

כן אני על דיוק גבוה בהגדרות המיקום, ואיך אני יכול לדעת איזה סדרת ייצור אני?

יש דרך לבדוק?

פורסם

נחום, בתקלה החומרתית בסדרות יצור הראשונות (בדר"כ בעייה במגעים מול המכסה האחורי) המכשיר מאבד נעילה מדי פעם גם תוך כדי נסיעה. וכאן התלונה היא שלפעמים הנעילה הראשונית איטית, אבל נשאר נעול אח"כ.

erezo אם הכמשיר ממדינה אחרת ועם רום מקורי לא ישראלי, אתה יכול לנסות faster gps מהחנות. אני חושב שדרוש רוט.

פורסם
  • מחבר

אני לא הולך לעשות עוד פעם ROOT עשיתי פעם אחת והמערכת הפעלה נדפקה והמכשיר נכנס ל BOOTLOOP שהצלחתי לצאת ממנו רק לאחר שבפורום iandroid הורדתי שוב פעם את הגרסה של רונלייט

וביצעתי אח"כ factory reset והתקנתי את הטלפון מההתחלה, נראה לי שזה מה שדפק אותו כל הנסיונות האלה, כשקיבלתי אותו מהקופסה לפני המשחקים שלי ה GPS עבד ללא דופי, עכשיו התחילו הבעיות.

אני בספק אם רונלייט יממשו אחריות אחרי כל זה כי שמעתי שיש דבר כזה בחומרה של QUALCOMM שהערך עולה למס' 1 זה void warranty כך שלמעשה אני כמעט בטוח שעכשיו אין לי אחריות למרות שהמכשיר

לא פרוץ יותר.

יש אפליקציה שנקראת gps aids משהו, אולי זה מה שיעזור?

פורסם

אין במכשירי LG שום דבר כזה. אם צרבת רום רונלייט רשמי בלי רוט, אז יש אחריות כי לא נשאר שום סימון.

אבל אם יש לך רום רונלייט, אז יש לך כבר את הגדרות ישראל. ואין צורך להתקין את התוכנה הזו.

לא הייתי מוסר לרונלייט, כי הם לא יעשו כלום לשיפור הנושא. אם אתה אומר שברום JB היה טוב יותר, אתה יכול לחזור אליו, או לשדרג ולנסות לוליפופ.

מעבר לזה, אין לך מה לעשות אם אתה חושש מהשטות שנקראת רוט.

פורסם

תוריד את האפליקציה gps test, ככה תוכל לראות בלי קשר את רמת הדיוק שאתה מגיע אליה, יש שם אפשרות לעשות עדכון ולנקות את הagps, שהתפקיד שלו בחיים זה שיפור מהירות האיתור הראשוני.

פורסם
  • מחבר

Roger That תודה רבה לך ולכל שאר המגיבים כאן, אני רק אבהיר משהו לגבי ה ROM - אף פעם לא היה לי ROM אחר, פשוט חקרתי לעומק את נושא האנדרואיד והקטע של הרשאות ADMIN מלאות כמו שעושים הרשאות מנהל במחשבים ב WINDOWS, אז רציתי לראות איך זה ישפיע על המכשיר ועל האופציות שלי להתעסק איתו, והתעסקתי יותר מדי עם קובץ ההגדרות build.prop לאחר ה ROOT ועשיתי שם פשלה שגרמה למכשיר להשתגע כמו שאמרתי קודם, אז נכנסתי ל download mode כדי לצרוב מחדש את ה ROM שהיה על המכשיר, גרסה של רונלייט על מנת לשחזר את המצב הקודם.

אני כבר אחליט בהמשך מה אני אעשה עם התקלה, במקרה הכי גרוע אנסה לממש את האחריות כי כפי שראיתי בחברות אחרות בארץ, אחריות שווה לקליפת השום, מקווה שלא כך יהיה המצב ברונלייט עצמה.

שבת שלום.

פורסם
  • מחבר

טוב היום נסעתי מרמת גן עד לראשון לציון, בדרך הלוך לא הייתה בעיה, בחזור בקטע בודד הוא רשם שאין קליטת לווינים ופתאום חזר.

אז כנראה שכן יש תקלת חומרה וצריך לשלוח לתיקון, בנוסף השמע ב WAZE מאוד חלש והגברתי עד הסוף ועדיין זה חלש.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

זהו פוסט יחסית ישן, אבל שלחתי כבר את המכשיר לרונלייט כדי לממש אחריות על התקלה, הם עדכנו גרסה ל 5.0.2 וגם חיזקו את המגעים במכסה האחורי וגם במכשיר עצמו, כרגע בנסיעה באוטובוס אם אני צמוד לחלון הקליטה מצוינת אין ניתוקים, הוא התנתק לי פעמיים רק כאשר עברתי לשבת במושב האחורי האחרון באמצע שזה לא קרוב לא לחלון השמאלי ולא לחלון הימני.

השאלה היא האם זה גם נחשב מצב לא תקין או שככה זה אמור להיות? ה GPS עובד טוב כשיושבים קרוב מאוד לחלון ואפילו במרפסת של הבית שלי זה מצליח לקלוט GPS מה שלפני כן זה לא הצליח.

אשמח לקבל תשובה ברורה לשאלה הזו וגם להבין בקצרה איך זה אמור לעבוד במצב האופטימלי של זה.

פורסם

תוריד את התוכנה gps test ותגיד מה רמת הדיוק שלך בשטח פתוח.

פורסם
  • מחבר

רמת דיוק כ- 4 מטר, אבל זה משתנה כל הזמן זה לא נשאר קבוע, לפעמים זה כותב 10 מטר ולפעמים באיזור ה 4 מטר, מאוד דינמי.

פורסם

5-15 זה מצויין, מבדיקה במכשיר lg g2 בעייתי בשטח פתוח היה 40-50 מ' דיוק+ניתוקים. ההתחלה שלך טובה, נדרש להשתמש ולראות, לביקורת מומלץ מכשיר לידך שידוע שעובד טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים