עבור לתוכן

מפרט למחשב לגיימינג וסרטים בתקציב של 6.5K ושדרוג מחשב קיים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב חברים,

יצא לי קצת לחשוב על זה מאתמול ועלו לי מס' שאלות.

1. נניח ובקניה מ TMS אני מבקש שימהירו את המעבד והכרטיס מסך. מה ההמהרה הסטנדרטית שהם עושים? לאיזה תדר היא מגיעה?

2. איזו סיבה יש לי להמהיר מעכשיו את כל הרכיבים ולא להשתמש בהם בתצורת סטוק עד שארגיש צורך אמיתי להמהיר את המערכת?

לפחות כרגע המשחקים שהמחשב מתוכנן להריץ הם לא כאלה שידרשו ממני להמהיר את המעבד למעבר ל 4 GHZ ואת הכרטיס מסך ליותר מהתדר שלו...

אז מה בעצם צריך להיות השיקול להמהרה? סתם כי אני יכול? או כי יש לי הזדמנות שחנות עם טכנאים מנוסים יעשו את זה במקום שאני אנסה את מזלי ואשרוף משהו :) ?

אני חושב שאני מעדיף להמהיר כשיהיה צורך ממשי בזה. מה דעתכם בעניין?

3. מה אתם אומרים לגבי הרעיון של החלפת המאוורר/ים במארז לנוקטואה? ממש מרוצה מהם (כן, שמתי לב של TMS אין אותם).

כנ"ל לגבי המאוורר למעבד, מה לגבי ה NH-D15? יתאים מבחינת הגודל?

4. שאלה אחרונה וחביבה, יכול להיות שאני פרנואידי מדי בנוגע לרעש מהכרטיס מסך? זה לא שכרגע מהמערכת הקיימת יש לי שקט מוחלט לגמרי, אבל זה משהו שאני חי איתו בסבבה לגמרי.

ההפרש בין ה G1 לדגם המושתק (ברעש) באמת שווה את היתרון בביצועים של ה G1? מעבר לזה שהרעש במאמץ זהה (מסתמך על הצילום שרוני צירף)...

אני יודע שאני שואל הרבה שאלות וקצת משגע אתכם...אבל אתם מאוד עוזרים לי להינעל לאט לאט:)

שתהיה שבת שלום ושוב תודה!

אלכס

• תגובות 32
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

2. אין צורך.

3. אין צורך, תוכל אחר כך, באתר של נוקיטה רשום לגבי התאימות של הקירור ללוח אם. תבדוק שלא קנית זכרונות פרופיל גבוהה.

4. כן

פורסם

1. שים לב שTMS מבצעים המהרה רק למעבד

zm2Ywr5.png

אבל אני מניח שאפשר לשאול אותם בעניין המהרת כרטיס המסך.

2. למי שאין ניסיון או לא רוצה ממש לבצע בדיקות בעצמו עד שהוא מגיע לתדר יציב בOC פשוט יכול לתת לTMS לעשות את זה בשבילו ולבטל כדי לחזור לתדר הבסיסי לא תיהיה בעיה, אפשר גם להעזר אחר כך בפורום כדי להגיע לתדר אפילו גבוהה יותר.

אגב המעבד מגיע עד 4.4GHz עם תדר הטורבו שזה גם OC לכל דבר.

4. כמו שאמרתי קודם הייתרון של הG1 יבוא לידי ביטוי טוב יותר לאחר שתמהיר אותו ובכלל אני בספק שתשמע את המחשב כשאתה לוקח מארז שכזה והStrix במשחקים כבדים לא ייקח יותר מידי זמן עד שהטמפרטורה תיהיה גבוהה מספיק בשביל לגרום למאווררים לפעול.

הינה המפרט מהתגובה הקודמת עם הG1

6819/6683ש"ח

http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13561:1/6:11458:1/2:14215:1/4:14501:1/5:14867:1/7:13099:1/3:12822:1/9:14596:1/20:11269:1/20:14658:1/18:10042:1/19:4930:1/

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

אז אני חושב שלא אמהיר את המעבד, ואם כן אז בתור התחלה אשתמש בתדר הטורבו.

מקסימום אחזור להתייעצות בפורום כשיגיע הזמן.

בדקתי באתר של נוקטואה וה NH-D15 מתאים ללוח אם שבמפרט,

אז אני חושב שאוותר על ה SCYTHE וגם על המאוורר למארז ואקנה סט של נוקטואה. סוס מנצח לא מחליפים:)

אגב, לגבי המארז, שמתי לב שבמידה ואני לא מסיר את הכלוב של הכוננים הקשיחים, יש לי רק 310 מ"מ לכרטיס מסך, ואילו ה 970 בעל אורך של 312 מ"מ.

חיפשתי בגוגל קצת לגבי זה, לחלק התאים, לחלק קצת פחות.

יש פה מישהו שהתנסה עם השילוב הנ"ל? יכול לחוות דעה ממקור ראשון?

עריכה: בתכלס השאלה היא אם אני מסיר את הכלוב העליון יותר, האם אצליח להכניס HD בכלוב התחתון? כי לפי מה שאני רואה הוא נועד לאכלס בתוכו כונני SSD...

עריכה 2:

טוב אחרי שמצאתי את הסרטון הזה

אז נרגעתי לגמרי :)

אז אני חושב שאלך על המפרט האחרון רק בלי המאווררים.

לגבי מערכת הפעלה - זה בעייתי אם אעדיף לקנות WIN 7 על פני 8? עוד לא ניסיתי את ה 8 למען האמת...ומבחינת השדרוג ל WIN10 זה לא באמת משנה לפי הבנתי...

נערך על-ידי alex26

פורסם

מה ההגיון בלקנות חלונות 7 שהיא גם עולה יותר כסף(אצל TMS ב467ש'ח) וגם מערכת ישנה כשיש לך את חלונות 8.1 שעולה כרגע בקניית מחשב חדש 405ש"ח ואם תרצה את ממשק ההתחל הישן למעט זמן לפני 10 פשוט תתקין את Classic Shell החינמית למרות שאני השתמשתי ב10 גם בClassic Shell מאחר וההתחל ב10 זה סך הכל מסך האריחים הקיים ב8.

בכל מקרה 8.1 היום עדיפה על 7 SP1 מכל בחינה וכנראה לזמן מה גם תיהיה עדיפה זמנית על 10 כי גם כאשר היא תשוחרר יהיו אנשים שיעדיפו לחכות שיתוקנו בעיות נוספות.

אגב רק לפי זה שחיפשת סרטון אחר אני מבין שלא באמת טרחת לראות את הסרטון ששמתי לך מהתגובות הקודמות בעניין המארז כי בדקה 4:31 מציגים לך את האפשרויות עם כלוב הקשיחים ואפילו איך המארז נשמע סגור ופתוח.

פורסם
  • מחבר

צודק לגבי המערכת הפעלה..פשוט התרגלתי ממש ל 7 ו 8 נראיתה לי מוזרה מדי.

וכן ראיתי את הסרטון ששלחת אפילו יותר מפעם אחת. בסרטון השני ראיתי הזזה שונה פשוט שהסתדרה לי ויזואלית יותר...

פורסם

יש לך אפשרות גם לחבר 2 כונני SSD בדיוק מאחורי המיקום של לוח האם.

לגבי מערכת ההפעלה ברגע שתתקין את Classic Shell לא תרגיש בהבדל ממשק.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

כן, גם את זה למדתי לדעת היום. בקיצור אני חושב שננעלתי לגמרי.

שאלה אחרונה - עוד לא הרכבתי אף מחשב לגמרי מאפס. הדבר היחיד שלא יצא לי לחבר זה מעבד ללוח אם.

עם כל השאר התנסיתי כבר. ואני ממש רוצה להרכיב מאפס את המחשב הזה.

יש לי סיבה לדאוג מחיבור המעבד ללוח אם?

פורסם

למה לא תיתן לTMS להרכיב את המחשב מאחר זה חינם וכדי להימנע מבעיות?

פורסם
  • מחבר

ההיגיון אומר שאתן ל TMS....אבל אז נפגע כל הכיף :)

טוב כנראה שבאמת ההיגיון יגבר במקרה הזה ואדחה את הסיפוק שמההרכבה למחשב אחר...

פורסם

א. תחפש סרטונים ביוטיוב שמראים איך עושים זאת.

ב. אני מניח שאתה מדבר על לחבר קירור עם המעבד ללוח, אל תעשה זאת אם אתה מתכוון להזמין במשלוח את החומרה.

פורסם
  • מחבר

בגלל נזק שעלול להיווצר לחומרה מרגע שעזבה את החנות ועד הרגע שהגיעה אלי?

או מסיבה אחרת?

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

כן האמת שחשבתי על לאסוף בעצמי את כל הפריטים אם ארצה להרכיב לבד....השאלה אם זה לא פוגע באחריות..?

אם כן (והפעם סוף סוף מדובר בחנות אמינה שתיתן אחריות אמיתית על המוצרים שלה) אז חבל לי לקלקל את זה.

פורסם

למה שהאחריות של המוצרים עצמם תפגע כל עוד אתה עומד על כללי האחריות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים