עבור לתוכן

איך ניתן לצפות בתוכניות/סרטים וכו' דרך קודי בטלוויזיה?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צופה דרך מחשב הנייד שלי ,אך אני אשמח לדעת

האם ניתן לצפות בטלוויזיה את אותם התכנים ? והאם ישנו מדריך כלשהו על כך ?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

קודי מאפשר הרצת קוד על המחשב ללא בקרה, איך יודעים שכל הרפו הפיראטים הללו לא מכילים תוכנות זדוניות ?

פורסם

Kodi לא רץ עם elevated privileges אז מראש הנזק די מוגבל. אני מסכים שקיים סיכון מסויים, אבל לא יצא לי להתקל במשהו שעשה נזק מסיבי.

פורסם

השאלה האם ניתן למזער את זה לאפס, אולי להריץ openelec במכונה וירטואלית ? בכל מקרה אם יש קוד זדוני שמנצל פרצה בחלונות זה לא בעיה להשיג הרשאות מלאות.

התקנה של keylogger בהרשאות המשתמש זה לא נזק מוגבל..

פורסם
  • מחבר

multicore ,נכנסתי לקישור שנתן לי עומרי ושם מציינים כי ניתן

לחבר דונגל לטלוויזיה.

עומרי תודה לך גבר, עזרת לי מאוד, אך יש לי שאלה והיא :

האם להתקין את התוכנה בדיסק און קי ואז לחבר אותו לכניסת USB

של הטלוויזיה ורק אז היא תזהה ותפתח אותו ,אם בכלל?

תודה.

פורסם

Openelec במכונה וירטואלית עדיין יכול לגנוב לך מידע כמו סיסמאות ל wifi ובאופן כללי מסבך את החיים ופוגע בביצועים.

כנראה הכל שאלה של כמה אתה פרנואיד, כי גם אם תחפש לא תמצא היסטוריה עשירה של מקרים כאלו למרות מליוני משתמשים.

פורסם

לא הטלוויזיה לא יודעת להריץ תוכנות מ usb לרוב...

פורסם

מה?

פורסם

אני לא פרנואיד, פשוט לא אידיוט לתת לכל מי שרוצה להריץ לי דברים במחשב (בטח שלא תוכנה כלכל פרוצה ואתר מפוקפק)

פורסם
  • מחבר

הבנתי , תודה

פורסם
אני לא פרנואיד, פשוט לא אידיוט לתת לכל מי שרוצה להריץ לי דברים במחשב (בטח שלא תוכנה כלכל פרוצה ואתר מפוקפק)

שוב, כל אחד בוחר מה להתקין על פי רמת "הפרנואידיות" שלו. בשביל להריץ סרטים לא צריך שום תוסף, כמה שאתה רוצה יותר דברים לא חוקיים תצטרך להשתמש במקורות יותר עלומים. אצלי למשל יש רק את הרפו הרשמי כי זה מדיה סנטר ששואב מהרשת המקומית. אם בא לך להריץ את זה במכונה וירטואלית, זאת כבר שריטה שלך.

פורסם

שאלתי לגבי הרפו שאתה נתת פה, הנחתי שאתה משתמש בו, עכשיו הבנתי שאתה כמוני משתמש רק ברשמי.

פורסם

ניסיתי אותה בעבר, היא מוכרת מאוד בקהילה הישראלית. אני פשוט לא צריך 90% מהתוספים שם אבל התקנתי לאחרים והם מרוצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים