פורסם 2015 ביולי 710 שנים הייתי צריך לאפס קודם את אינטרנט אקספלורר 11, לאחר שהתקנתי בשוגג תוכנות לא רצויות, והסרתי אותן. לאחר האיפוס, אינטרנט אקספלורר דרש ממני להפעיל מחדש את המחשב, מה שפיירפוקס לא היה מבקש.מה הסיבה לכך?
פורסם 2015 ביולי 710 שנים כנראה נעוץ בעובדה שמדובר בתוכנה ליבה של מערכת ההפעלה לעומת פיירפוקס שהיא תוכנת צד שלישי.
פורסם 2015 ביולי 710 שנים Explorer.exe תוכנת ליבה.לא הייתי אומר ש-IE.exe היא תוכנת ליבה. איפוס של הגדרות בדרך כלל לא מבקש לאתחל מחשב.התקוונת שהתקנה מחדש אולי? אם כך, במקרה כזה אתחול דרוש בגלל שInternet Explorer, חוץ ממשתמש, משרת גם תוכנות צד שלישי באמצעות framework וקבצי DLL אחרים.
פורסם 2015 ביולי 710 שנים לפעמים אני תוהה מה מטרת הדיון והשאלות בפורו..לאיזה תשובה בדיוק השואל מחכה ?מיקרוסופט בדקו וקבען שיש לאתחל את המחשב כדי שהריסט יעבוד נכון.יש להם מספיק מתכנתים שמבינים בחלונות ובדפדפן קצת יותר מחברי הפורום.אז זה מה שיש וזה מה שצריך לעשות. נקודה.
פורסם 2015 ביולי 710 שנים אז מה ?זה מה שיש, ושום דיון לא ישנה/ישפר את זה. אז מה ? זה מה שיש, ושום הערה לא תשנה/תשפר את הדעה שלי. נערך 2015 ביולי 710 שנים על-ידי Art Tatum
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.