עבור לתוכן

עכשיו תורי: הפרטים הטכניים של ה-Radeon Fury נחשפים

Featured Replies

פורסם

האח המוקטן והמוזל ל-Fury X יושק בעוד כשבוע, ואנחנו מקבלים פירוט כמעט מלא של המאפיינים אותם הוא יביא איתו על מנת להילחם ב-GeForce GTX 980

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%aa%d7%95%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-radeon-fury-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%99/

פורסם

X Fury השקה מיותרת לחלוטין של AMD .

פורסם

כדי שזה יהיה כרטיס רלוונטי הוא צריך להיות 15% מהיר מ- 980 רפרנס.

אחרת גם פה AMD ישיקו כרטיס שידשדש עם יתרון אחד בקושי של מחיר\ביצועים וזהו.

אני הפסקתי לצפות מהם לתת פייט אמיתי ל NV.

פורסם

עם מחיר אטרקטיבי מאוד יש מצב טוב שהכרטיס הזה יעוף

פורסם

לפי איך שזה ניראה, הPCB כניראה יהיה באותו הגודל כמו של הF-X.

פורסם

עדין יותר קטן מ FURY-X וזו בטח גרסת קצה. מניח שיהיו אחרים עם קירור קצר יותר. אחרת זה פספוס אדיר

פורסם

אני מאמין שניראה קירור גדול גם בSTRIX.

לומר שקירור אוויר גדול לכרטיס שמכוון לשוק העליון הוא פיספוס...אאאמממ לא ניראה לי כל כך.

באוכלוסיית "הגיימרים" רואים נטיה ברורה של "שופוני" במערכות שלהם/שלנו ועם תג מחיר שניראה לי סביר....

ניראה לי שAMD עשתה קצת שעורי בית (להוציא את סידרת ה300 בהקשר הזה) :-)

פורסם

באוכלוסיית "הגיימרים" רואים נטיה ברורה של "שופוני" במערכות שלהם/שלנו ועם תג מחיר שניראה לי סביר....

ניראה לי שAMD עשתה קצת שעורי בית (להוציא את סידרת ה300 בהקשר הזה) :-)

לא מסתדר לי. AMD התגאו בכמה FURY-X קטן לעומת 290X והציגו את זה בתור יתרון והישג (שזו שטות בפני עצמה לדעתי- כשכוללים את הקירור, ואי אפשר שלא, הוא גדול יותר ותופס נפח גדול בהרבה מ 290X)

כרטיס קטן יתאים ליותר סוגי מארזים, HTPC או mITX הפופולריים, ויאפשר זרימת אויר טובה יותר באלו שאין בהם הגבלת מקום.

זה רק יותר משמעותי כשמדובר במערך בקצה העליון- יש כרטיסים שגודלם (הגדול) מהווה חיסרון אם רוצים לשים 2 או יותר חתיכות יחד. G1 בגרסאות שונות לא נכנס באורך במספר מארזים, האקסטרים החדש של zotac תופס 3 סלוטים ולכן הוא בחירה לא טובה ל SLI.

ה"שופוני" הוא עם אורות וצבעים וכו', לא מכיר שחברה מוציאה כרטיס גדול יותר פיזית כי זה נראה יותר טוב.

פורסם

ה FURY X כרטיס קטן, גם אם קירור המים שלו הוא לא מתקרב לגודל של ה 390X וברוב המארזים היום יש מיקום לקירור מים, אפילו במארזי SFF.

בקשר לכרטיס הזה, סביר להניח שנראה גם גירסאות קצרות בהרבה, בסופו של דבר שליש מהקירור הזה לא באמת על הכרטיס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים