עבור לתוכן

שווה להשקיע כרגע ב 970 oc? אשמח להמלצה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

^ אני חופר על זה כבר יומיים, מנסה למצוא השוואה טובה שלהם. בינתיים מצאתי את זה שסה"כ מציג השוואה לא רעה בינהם.

אילן ממליץ לך לחכות לדור הPASCAL.

כי לדעתי 760 יחזיק עד יציאת הדור הבא בסדר.

זה בהחלט דבר שאני שוקל. ה- 760 עוד סבבה ועוד איכשהו מסתדר עם משחקים חדשים, אבל הוא בהחלט כבר מתחיל להראות את הגיל שלו. אחרי הכל זה כרטיס mid-range וכבר מתחיל להתיישן.

וזה גם תלוי כמובן מתי הדור הבא יגיע...

אני כנראה אחכה עוד קצת עם הקנייה, תכננתי לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים, אבל הוצאה לא צפויה די גדולה תאלץ אותי לחכות לפחות לחודש הבא. עד אז נמשיך להתלבט :P

פורסם
בקשר לדגמים שהצעת תקרא קצת לעומק מה כל אחד מכיל, (בקשר ל970).

לדוגמא לא מזמן רכשתי את ה ASUS Strix 970 ויש לו פונקציה מעניינת שהמאווררים בגוף קירור לא מסתובבים בכלל אם הכרטיס תחת טמפרטורה מסויימת, הם נכנסים לפעולה (אאל"ט) באזור ה60 מעלות וצפונה משם.

ככה שיכול להיות שיש פי'צרים מעניינים שכאלו בין יצרן ליצרן.

בנוגע לAMD לאחר שקראתי רבות על הסדרה החדשה החלטתי לבסוף לקחת את ה970 - בשביל 1080P זה מספיק לי ואני מאוד מרוצה מהפיצ'רים של אנוידיה באופן כללי (ברמת התוכנה).

הדבר הזה קים כבר שנים בשוק האלקטרוניקה

לא רק כרטיסי מסך ,אלה הרבה מכשירים

זה לא רק לקירור ,זה גם לחסוך בחשמל

פורסם
במחירים של ה970 ,כבר עדיף לך 390 בנוגע לספק ,אין לי מושג אחד היתרונות של ה390 ,זה שיש לו 8 גיגה זיכרון גרפי ,לאומת ה970 שיש לו 4 גיגה ,שבהם בעית זיכרון שעוברים 3 וחצי גיגה ככה שלטווח ארוך ,ל390 יש סיכוי יותר טוב להיות רלוונטי להנווידה יש יתרון במשחקים שעושים שימוש בפיזיק X ,שלא קיים בAMD אבל ביתחשב בזה ,שהמון מישחקים היום ,הם פורטים מהXBO וPS4 ,שבנוים על AMD ,לא יודע עם זה יתרון שימשך להרבה זמן

הוא ביקש אוברקלוקר טוב

ה-R9 390, כמו אביו, ה-R9 290, בלשון המעטה, חרא אוברקלוקר

פורסם

^^

150MHZ אקסטרה לליבה ולזיכרון זה לא כזה "חרא אוברקלוקר"

פורסם
הוא ביקש אוברקלוקר טוב

ה-R9 390, כמו אביו, ה-R9 290, בלשון המעטה, חרא אוברקלוקר

ברמת המחירים כרגע בישראל ,עלות תועלת ,ה390 לוקח ברוב המיקרים במבחן עלות תועלת

יש גם יותר סיכוי שיסחוב יותר זמן

גם במקרה של מכירה ביד שתיים בעתיד ,ה8 גיגה יכולים לעזור מאוד

ה970 מאוד טוב לכרגע ,זה נכון ,אבל עד מתי ? ,אין גרסאות 8 גיגה ,לפחות בינתים

אני לא ניכנס לעניין של OC ,אבל למה ליסתכן בזה בכרטיסים יקרים ,ולא לשימוש מקצועי ?

גם ה970 וגם ה390 סוחבים את רוב המישחקים בFHD מצוין ,מה שהם לא סוחבים ,ברוב המקרים זה פורטים מאוד גרועים ,כמו באטמן לפני שיתקנו אותו לדוגמה

אלו לא כרטיסי 4K ,ואף OC לא יעזור בזה

למעשה אפילו טיטן בגרסה הכי חזקה שלו ,מיתקשה בחלק מהמישחקים ב4K

ככה שבFHD ,ה390 עדיף ,עם צריך מארז גדול יותר או ספק טוב יותר ,זה כבר יכול לישתנות ,אבל רק למי שאין מארז וספק מתאימים ,ולא צריך לקנות ל970

בעניין רעש ,היום כרטיסים רועשים רק במאמץ ,ואז אתה גם ככה משחק ,ולא שומע בגלל הקולות של המשחק

ואני לא חובב מיוחד של AMD ,יש לי 550TI

אישית היתי רוצה בכלל 960 ,4 גיגה באיזה אלף שקל ,ולשדרג אותו עוד שנתיים שלוש ,בפועל ה960 4 גיגה רחוק מאוד מלישתלם היום בישראל

הוא עולה איזה 1500 שקל

AMD בחלק מהכרטיסים נותנת כרגע ,בדגש על כרגע ,תמחור טוב יותר יחסית לביצועים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים