עבור לתוכן

המלצה למסך 23'' לפחות, שישמש לגיימינג וגם כטלויזיה עד 950 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב מ-TMS ואני צריך מסך שתהיה בו יציאת HDMI בנוסף ל-DVI כדי שיהיה ניתן לחבר אותו גם לממיר של הוט בכבל HDMI, וגם למחשב ב-DVI.

אשמח לשמוע המלצות, תודה!

פורסם

כיצד אתה מתכוון להעביר את האודיו מהממיר?

פורסם
  • מחבר

זהו, בדיוק עכשיו חשבתי על זה. תכננתי לקנות את ה-P2414H של DELL ולחבר לו מתאם מ-DP ל-HDMI, אבל איך באמת אני מעביר סאונד? אין למסך יציאת אוזניות נכון?

יש מסכים עם יציאת אוזניות?

פורסם

א) מתאם HDMI לDP לא יעבוד, אז אל תבנה על הP2414H.

ב) יש מסכים עם יציאת אוזניות. יש גם כאלה עם רמקולים מובנים (לא איכותיים במיוחד). לP2414H אין לא זה ולא זה.

פורסם
  • מחבר

המתאם אבל יעביר תמונה נכון?

במידה ואני מחבר זוג רמקולים נוסף ישירות לממיר, האם הסאונד יעבוד?

פורסם

לא. אי-אפשר להעביר תמונה בין יציאת HDMI לכניסת DisplayPort. רק הפוך אפשר.

לP2414H יש גם כניסת DVI. אתה כן יכול להעביר עם מתאם פשוט תמונה בין יציאת הHDMI של הממיר לכניסת DVI של המסך. זה אומר שאת המחשב שלך תצטרך לחבר בDP למסך, מה שלדעתי לא בעייתי כי בכל כרטיס מודרני יש יציאת DP.

ככל שידוע לי, הממיר כן תומך בהעברת סאונד דרך כבל נוסף, במקביל לHDMI, ואתה תוכל לקבל סאונד ברמקולים שמחוברים ישירות לממיר. אל תתפוס אותי במילה, כי אישית לא ניסיתי זאת מעולם.

פורסם
  • מחבר

אם אני מחבר את המסך למחשב ב-DP, איכות התמונה תהיה זהה ל-DVI?

והאם ניתן לחבר בין המסך למחשב באמצעות כבל שבמתחבר ב-DP למסך, והצד השני הוא DVI למחשב?

פורסם

אין הבדלי איכות.

אי-אפשר להוציא DVI לכניסת DP. לו היה אפשר, הרי גם HDMI היה אפשרי (כי HDMI הוא אות זהה ממש לDVI, לפחות ברזולוציות של FHD ופחות).

פורסם
  • מחבר

אם אבחר למשל במסך הבא:

http://www.tms.co.il/product/13486

יש בו יציאת hdmi אחת, ויציאת אוזניות. אם קונים מפצל hdmi יהיה ניתן לחבר גם למחשב וגם לממיר? למרות שעכשיו כשאני חושב על זה, צריך לדאוג לכניסת hdmi בכרטיס מסך לא? או שאם יש כניסה בלוח אם יהיה אפשר לחבר אליה?

פורסם

ראשית, די כבר להשתמש במונחים שגויים, זה כבר צורם לי. לא ברור לך שמה שיש לך במסך זה כניסות ומה שיש לך בממיר / מחשב זה יציאות? תחשוב לרגע מאיפה ולאן זורם הוידאו, וזה יהיה ברור. :)

עכשיו תחשוב שוב על השאלה שלך לגבי מפצל HDMI. הרי מה שאתה בעצם רוצה הוא לא מפצל אלא מאחד (לחבר בין שתי כניסות ליציאה אחת), וזה בעיה, כי מה בדיוק יציג המסך? איך הוא יודע איזה חלק של הסיגנל מגיע מאיזה מקור? אין לו דרך לדעת. לכן גם אם זה יעבוד בכלל, זה ידרוש ממך לכבות פיזית ואולי אף לנתק את אחד המקורות (ממיר / מחשב), אז מה הרווחת בזה?

אפשר לפתור את הבעיה באמצעות בורר HDMI אקטיבי - מאין קופסה קטנה כזו, שבה אתה בוחר את המקור הפעיל בכל זמן.

http://www.ebay.com/itm/5-PORT-HDMI-Switch-Switcher-selector-Splitter-Hub-iR-Remote-1080p-For-PS3-HDTV-/281690934928?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item4196168e90

לרוב המוצרים האלה עובדים סבבה, ויש גם שלט, כך שבמובן מסוים זה יכול להיות נוח יותר מאשר לקנות מסך עם כמה כניסות ולהעביר ביניהן.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההערה, אקח לתשומת לבי.

אני חושב שאלך על האופציה הראשונה של לחבר את המסך עם DP למחשב, ולשים מתאם DVI ל-HDMI ולחבר לממיר עם כבל HDMI. השאלה שלי היא איך ניתן לעבור ממצב מחשב למצב טלויזיה, הרי זה לא מסך טלויזיה ואין שלט שמעביר בין ערוצי AV. האם יש אופציה במסך עצמו לבחור איזה תצוגה להציג (טלויזיה/מחשב)?

תודה רבה על העזרה!

פורסם

יש אופציה במסך, כמובן, אך זה דרך התפריט של המסך. בחלק מהמסכים יש גם כפתור מהיר לבחירת הכניסה (לא יודע אם בP2414H יש כזה), אך בכל מקרה צריך לעשות את זה על המסך עצמו, כי כמו שאמרת - מסכי מחשב לא באים עם שלט רחוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים