עבור לתוכן

מבזק: GeForce GTX 980 Ti AMP Extreme: הכרטיס המהיר ביותר?

Featured Replies

פורסם

הכרטיס החדש והמתקדם של Zotac מגיע עם המהרה מרשימה מאוד מהמפעל, ועם פוטנציאל להגיע לתדרים של מעל ל-1.5GHz לליבה בהתבסס על קירור אוויר

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/geforce-gtx-980-ti-amp-extreme-%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8/

פורסם

ממש לא רע , כל הכבוד ל-ZOTAC .

אהבתי גם את הכיתוב המוסווה שעל ה-backplate שרשום עליו push the limit :) , זה בהחלט למתוח את הגבול .

פורסם

אפילו אם זה אומר לאבד 1-2% אחוזים, שווה לראות מה יש לאסוס סטריקס להציע. המאווררים של אסוס בדגמים האלה הם מהמובילים באיכותם. גם במיסב, גם במבנה המניפות.

פורסם

^ אסוס עדיין לא ייצרו את ה-PCB שלהם עבור ה-980Ti ? או שכבר יש ?

פורסם

כבר מתחיל במקומות מסויימים להמכר. מחכה לראות מה יהיה בארץ. דגם מאוד עסיסי.

פורסם

:t2819: ראיתי שהוא כבר מתחיל להימכר באמזון, כנראה הזמנה מוקדמת, ומצאתי אחד בעלות של 720$ כולל משלוח. אני ככה |--| קרוב ללהזמין...

מצויין שם שזה יתחיל להימכר ב 18

פורסם

האסוס סטריקס בהחלט דגם מעניין לכרטיס הזה , וגם מעניין איך הוא מול דגמים של יצרניות אחרות כגון G1 של ג'יגבייט , GAMING של MSI , דגמי EVGA למיניהם , וגם איך הוא ביחס לדגם המפלצתי החדש הזה של ZOTAC (שדרך אגב ZOTAC הכריזה גם על עוד דגם כמו זה בדיוק רק עם קירור נוזלי) , אבל מממ , אני וקירורי מים ..., לא תודה , אני אעדיף קירור אוויר מתקדם כי פחות תקלות איתו , פחות בעיות , פחות כאב ראש איפה למקם את הרדיאטור , וגם בכלל קירורי אוויר מתקדמים היום ממש קרובים לביצועים של קירורי המים , אז ...

בקיצור , אני צולל ליוטיוב וגוגל אחר חיפושי מידע , מבחנים וסיקורים על הדגם הזה של ZOTAC ועל הדגם סטריקס של אסוס :cognee: , ומקווה שממש בקרוב הם יופיעו בחנויות שלנו בארץ .

פורסם

יש לי את הדגם של gigabyte. אף פעם לא היה פערים משמעותיים בין הדגמים של החברות.. שינויים קוסמטים ופיצ'רים בלבד

פורסם

הקוסמטיים האלה עלולילם לבוא ולנשוך אותך יום אחד עם מאווררים שמפסיקים לעבוד, או מתמלאים באבק עד הפסקת עבודה או האטה

פורסם

בדור שניים האחרון היו דגמים שהיו פחות אמינים מהחברות הגדולות? היה הבדלים בין סטריקס msi וgigabyte?

פורסם

יש פערים , אך כמו שאמרת הם לא משמעותיים , אולי אחוזים בודדים , דווקה אני הבנתי שהדגם G1 הוא קצת מעל לדגם MSI ודגמי EVGA , במיוחד באוברקלוק .

אבל בכל מקרה , אם כבר לבחור בין הדגמים האלו שכרגע ציינתי , הייתי עדיין מעדיף את ה-G1 , לא יודע , פשוט אהוב את הכרטיס הזה , איך שהוא ניראה , וגם ה-backplate שבו הוא לא רק כיסוי ל-PCB כמו בכרטיסים אחרים , אלא הוא גם מוליך חום ועוזר לפזר את החום מה-PCB , שזה לדעתי נחמד .

פורסם

אחלה כרטיס.. הוא גם מכבה את המאווררים במנוחה, והלד שלו נדלק עם המאווררים במאמץ

פורסם

תמיד יש הבדלים בין נתוני אמינות בין חברות שונות. למאווררים חשיבות עליונה בשמירה על אורך חיי הכרטיס, שהרי בלעדיהם הכל יתחמם יאט ויעצר גם.

המנועים, המיסבים והמניפות של רוב כרטיסי גיגהבייט עשויים באופן חלש ועדין יחסית לצערי. דוגמה למאווררים טובים אפשר למצוא בEVGA ACX למיניהם ובASUS הגדולים

פורסם

על איכות בניה של המאווררים בכרטיסים לא ידעתי , באמת חידשת לי , תודה .

רק אם אפשר מאיפה המידע הזה , מניסיון אישי או אולי מרחבי האינטרנט ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים