עבור לתוכן

סיוע בבחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אהלן יש לי אפשרות לקנות את R9 290X ב1400~ , לעומת הGTX 970 שעולה בסביבות 1650~.

יש סיבה הגיונית לא לקחת את הR9 ?

תודה רבה.

פורסם

חום,חשמל,תמיכה,חוסר בפיצ'רים של נווידיה.

פורסם

ועדיין, לדעתי אם הספק כוח שלך מספיק לכרטיס לך על ה290X . (אתה בטוח שזה 290X ולא 290 ? O_O)

מאיפה אתה קונה דרך אגב? אם זה לא סוד :D

פורסם

ממש לא אמרתי לו לא לקחת כרטיס של AMD,רק ציינתי את כל הסיבות ההגיונית לא לקחת כרטיס כזה.

פורסם

ומי אמר שאמרת :D

פורסם

חחח , שתיתם שניכם משהו ? :cognee: , יצאה לכם קצת דיסקונקט בהבנה ביניכם :lol: .

פורסם

חחח אני הבנתי ממנו שהוא הבין שאני לא ממליץ על הכרטיס.

אי הבנה גדולה חחח.

פורסם
  • מחבר
ועדיין, לדעתי אם הספק כוח שלך מספיק לכרטיס לך על ה290X . (אתה בטוח שזה 290X ולא 290 ? O_O)

מאיפה אתה קונה דרך אגב? אם זה לא סוד :D

הזמנת אתי הכרטיס .. לא ראתי שום סיבה לדלג על כזה מחיר :)

מSTARTPC

.מבצע עד ה 14.7 - Sapphire R9 290X 4G TRI-X OC 1399

פורסם

תתחדש! אחלה כרטיס באחלה מחיר שבעולם :)

פורסם

אל תקנה AMD.

כרטיסים פחות טובים

יותר חמים

יותר בעיות ידועות

אחוז קטן מהם עושים בעיות טקסטורות לאנשים ומסכים שחורים

את המושג "FIX" איי אמ די המציאה. לאנוידיה אין דברים כאלה.

וחוסר תמיכה בפיזיקס וקודה.

קיצר קח את הNVIDIA. יותר איכותי יותר טוב.

פורסם

עוד פעם אתה עם ציד המכשפות שלך על AMD?

אני לא מבין, כל התגובות שלך הם באותו סגנון? בעלות הערצה עיוורת וחסרות כל בסיס לNvidia? יש לך דעות לגבי דברים אחרים שלא קשורים בהכפשת AMD?

נתקלתי בכמה הודעות שלך וכולם זהות אחת לשנייה.. עם אותם המסרים (המעוותים) בדיוק.

לפותח השרשור אל תיתן לאנשים כאלה לערער את ביטחונך בקניה, תתחדש ותהיה בטוח שקנית אחלה כרטיס.

פורסם
עוד פעם אתה עם ציד המכשפות שלך על AMD?

אני לא מבין, כל התגובות שלך הם באותו סגנון? בעלות הערצה עיוורת וחסרות כל בסיס לNvidia? יש לך דעות לגבי דברים אחרים שלא קשורים בהכפשת AMD?

נתקלתי בכמה הודעות שלך וכולם זהות אחת לשנייה.. עם אותם המסרים (המעוותים) בדיוק.

לפותח השרשור אל תיתן לאנשים כאלה לערער את ביטחונך בקניה, תתחדש ותהיה בטוח שקנית אחלה כרטיס.

http://hwzone.co.il/community/threads/565259-%D7%9E%D7%91%D7%96%D7%A7-%D7%93%D7%99%D7%95%D7%95%D7%97-AMD-%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%91-Fury-X

חכה אני כבר רואה פה את הט'ראדים של אנשים שהקשיבו לך:

"מסך שחור עם FURY חדש עזרה".

אני לא עיוור.

היה לי פעם רק AMD ו ATI.

עד שINTEL הוציאה את core to due וחיסלה סופית את AMD

ו NVIDIA הוציאה את ארכיטקטורת קודה.

מאז 4870 אין לי AMD, ואני שמח שהפסקתי לקנות כרטיסים מבוססים שבבים שלהם כי מסתבר שהם הולכים והופכים פחות טובים עם השנים.

תמיד חמים תמיד צורכים חשמל. הלכו המציאו MANTLE. למה הם עשו את זה. דירקט איקס נראה נהדר, עוד כמה דורות יציג ריאליזם מושלם כאשר הכרטיס מסך יחשב path tracing sample per pixel בזמן אמת.

חברה שבונה הייפ ואז מוציאה מוצר בינוני שמתחמם.

כל הבעיות שהיו בקונסולות הקודמות והקיימות, אתה חושב שזה היה קורה אם היה שם שבב של NVIDIA ואינטל ? חחח

NVIDIA כל דבר שנגעה בו זהב. מהערכות שבבים של פעם, כרטיסי מסך ועד לקונסולת השילד שלה. זו חברה עם גימור מושלם. אין בעיות, מוצרים טובים. בדיוק ההפך מ AMD.

פורסם

פאנבוי. אין חברה מושלמת, מותק.

קונים מה שמתאים.

פורסם

אתה הזוי על גבול המשיחי .. אני לא אומר שאתה לחלוטין טועה, חלק מהטענות שלך נכונות.

אבל הצורה החד צדדית והקיצונית שאתה מציג את הדברים... פשוט WOW

מכאן, ולומר שכל מה שAMD מייצרים זה זבל, הדרך עוד ארוכה לשם, מאוד.

חוץ מזה שאתה בעצמך אומר שמאז 4870 לא היה לך כרטיס של (ATI (AMD, אתה יודע כמה כרטיסים הם הוציאו מאז??

אתה באמת חושב שכולם זבל? אף לא צדיק אחד בסדום? תעשה לי טובה.

AMD אחראיים לכמה מהכרטיסים הכי מופלאים שהיו, 5870 בזמנו, 6970 בזמנו, וה7970 וכל הסגנים שלהם.

נכון שלאחרונה הם קצת לא פוגעים אבל לא צריך וגם לא נכון להספיד אותם כל כך מהר.

אה כן, ואני אף פעם לא המלצתי לאף אחד על הfury :)

פורסם
http://hwzone.co.il/community/threads/565259-%D7%9E%D7%91%D7%96%D7%A7-%D7%93%D7%99%D7%95%D7%95%D7%97-AMD-%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%91-Fury-X

חכה אני כבר רואה פה את הט'ראדים של אנשים שהקשיבו לך:

"מסך שחור עם FURY חדש עזרה".

אני לא עיוור.

היה לי פעם רק AMD ו ATI.

עד שINTEL הוציאה את core to due וחיסלה סופית את AMD

ו NVIDIA הוציאה את ארכיטקטורת קודה.

מאז 4870 אין לי AMD, ואני שמח שהפסקתי לקנות כרטיסים מבוססים שבבים שלהם כי מסתבר שהם הולכים והופכים פחות טובים עם השנים.

תמיד חמים תמיד צורכים חשמל. הלכו המציאו MANTLE. למה הם עשו את זה. דירקט איקס נראה נהדר, עוד כמה דורות יציג ריאליזם מושלם כאשר הכרטיס מסך יחשב path tracing sample per pixel בזמן אמת.

חברה שבונה הייפ ואז מוציאה מוצר בינוני שמתחמם.

כל הבעיות שהיו בקונסולות הקודמות והקיימות, אתה חושב שזה היה קורה אם היה שם שבב של NVIDIA ואינטל ? חחח

NVIDIA כל דבר שנגעה בו זהב. מהערכות שבבים של פעם, כרטיסי מסך ועד לקונסולת השילד שלה. זו חברה עם גימור מושלם. אין בעיות, מוצרים טובים. בדיוק ההפך מ AMD.

Funboy detected :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים