עבור לתוכן

המשחקים ששינו את תעשיית הגיימינג - חלק שני

Featured Replies

פורסם
פורסם

תודה רבה :)

פורסם

תודה, מעניין!

חסר לי world of warcraft. משחק שלקח את ז'אנר MMPRPG למקום חדש, גרם להתמכרות של מיליוני שחקנים והביא לשפע של חיקויים, שעד היום לא הצליחו להתעלות מעל המקור.

פורסם
  • מחבר
תודה, מעניין!

חסר לי world of warcraft. משחק שלקח את ז'אנר MMPRPG למקום חדש, גרם להתמכרות של מיליוני שחקנים והביא לשפע של חיקויים, שעד היום לא הצליחו להתעלות מעל המקור.

וואלה צודק. למרות שאני מאוד אוהבת משחקי RPG מעולם לא התחברתי למשחקי MMORPG, כך שפשוט לא חשבתי על זה.

פורסם

קשה להשוות RPG ל-MMORPG, זו תפישת משחק שונה לגמרי... אני חושב ש-WOW היה אחד המשחקים היותר משפיעים, כולל כתבות בעיתונות "הרגילה" על השפעת המשחק, התמכרות, מערכות יחסים בין גיימרים וכדומה. נדמה לי שבשיא היו משהו כמו 15 מיליון שחקנים ששיחקו בו ברחבי העולם.

עוד משהו: אני זוכר שפעם היו משחקי קווסטים, כמו king quest למשל, שגם פרצו דרך. אולי גם הם שווים התייחסות.

פורסם

Lands of lore 2

משחק עמוק שלדעתי היית מוסיפה

פורסם

זה נראה כאילו חיברת רשימה של משחקים שאהבת לשחק בהם...

לא מוצא שום דבר מיוחד ברוב המשחקים שציינת.

פורסם

מה עם 2 Baldurs Gate ? עד היום יש לו מקום של כבוד אצל כל חובבי הRPG הקלאסיים. גם סדרת Ultima אולי היתה ראויה להזכר כי היא התחילה את כל הז'אנר ואולי גם סדרת Star control ובעיקר SC2 שמהן הגיעה ההשראה לסדרת Mass effect ולמשחקי חלל מעולים אחרים.

באסטרטגיה הייתי מזכיר אם את CIVILIZATION ואולי את C&C כי הם התחילו ז'אנרים חדשים של משחקי אסטרטגיה ,בתורות ובזמן אמת.

נערך על-ידי Buck

פורסם
  • מחבר

ובכן, קבלתי כך כך הרבה משחקים בתגובות כאן ובסרטון שבהחלט יש מצב שאני אעשה חלק שלישי :)

פורסם

וואו, איזה blast from the past :-)

פורסם

חסרים כל כך הרבה משחקים ברשימה,

וכן, WOW ללא ספק שווה אזכור.

אבל עבודה נחמדה מאוד.

gj

פורסם

אם היא הייתה מכניסה את כל המשחקים השווים אזכור לרשימה, אז הייתה נוצרת טלנובלה עם 400 פרקים ולא סרטון קצרצר :D

פורסם

לא מסכים לגבי Wow. הוא בעשרת הראשונים המשפיעים לדעתי. ממש לא ב-400...

נערך על-ידי Animor

פורסם

חחח . אגב באסטרטגיה אם אני לא טועה DUNE 2 יצא לפני Warcraft אז הוא שווה אזכור...

בנוסף היה חסר TRANSPORT TYCOON שהתחיל את כל שגעת ה TYCOON

אבל באמת סרטון ברמה גבוהה. עשתה שיעורי בית D:

פורסם
חחח . אגב באסטרטגיה אם אני לא טועה DUNE 2 יצא לפני Warcraft אז הוא שווה אזכור...

בנוסף היה חסר TRANSPORT TYCOON שהתחיל את כל שגעת ה TYCOON

אבל באמת סרטון ברמה גבוהה. עשתה שיעורי בית D:

ואי DUNE 2 איזו מכת נוסטלגיה חטפתי עכשיו ,זה היה המשחק הראשון ששיחקתי בו זה היה לפני הרבה שנים. טוב ,הגיע הזמן להוריד דוסבוקס ולחזור לשחק בו...

אתה צודק הוא כנראה משחק האסטרטגיה הראשון בזמן אמת ולא C&C שהגיע אחריו.

מעניין מה היה המשחק שהתחיל את הז'אנר של משחקי חלל כמוraptor והכי מפורסם שמקבלים חינם מgog ,

Tyrian 2000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים