פורסם 2015 ביולי 310 שנים תקציב המקסימלי: 10,000 ₪לנצל את כל התקציב: אפשר לנצל את כל התקציב.שימושי המחשב: משחקים ועריכת וידאו.משחקים לדוגמא: GTA Vתוכנה לעריכת וידאו לדוגמא: Sony Vegas Pro 13 ,Adobe After Effects CC 2015[*]פרטים על המסך שברשותי:רזולוציה מקסימלית: 1920x1080מסך: טלוויזיית Panasonic מדגם TH-L42U20Mגודל מסך: "42יעד הגדרות גרפיות: מקסימליות.[*]צורך בציוד היקפי: אין.[*]צריך מפרט טכני מלא.[*]צורך בשקט: 5[*]תכנון ל-Overclocking: אין.[*]צורך לכלול מערכת הפעלה/Office: אין.[*]צורך בהרכבת מחשב בחנות: יש צורך[*]אין צורך לקנות חלקים בחנות ספציפית, אלא לקנות בחנות שנותנת אחריות עבור החלקים. גר בתל אביב.[*]תאריך לקנייה: אין הגבלה. ברגע שיש לי מפרט טכני וחנות שאני יודע שאני יכול לקנות ממנה, אני הולך לקנות.[*]בקשות מיוחדות: מעדיף כרטיס מסך של AMD.[*]תכנון לשדרוג המחשב בעתיד: אין.[*]הערות: רצוי שהחומרה תהיה כמה שיותר עדכנית, כמות נכבדת של 16GB) RAM+) וכמות נכבדת של נפח אחסון (2TB+).תודה רבה לעוזרים! נערך 2015 ביולי 410 שנים על-ידי avi12641
פורסם 2015 ביולי 310 שנים אתה מחבר לטלוויזיה 42" FHD? באיזה מרחק אתה מתכוון לשבת ממנה?גודל כזה ורזולוציה כזו זה שילוב רע ממרחק קטן.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים מחבר אתה מחבר לטלוויזיה 42" FHD? באיזה מרחק אתה מתכוון לשבת ממנה?גודל כזה ורזולוציה כזו זה שילוב רע ממרחק קטן.אני יושב ממרחק מספיק גדול ממנה. החדר שלי הוא גדול.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים מחבר תרצה לעשות CF ?בתקציב הזה זה מומלץ (CF זה מערך כרטיסים של AMD)סבבה, מה שהכי טוב. אני לא מבין בחומרה - לכן פניתי לפורום הזה. נערך 2015 ביולי 410 שנים על-ידי avi12641
פורסם 2015 ביולי 410 שנים למה זה בדיוק מומלץ אם הוא ברזולוציית fhd?כי אולי הוא בעתיד יקנה מסך 4k? בכול אופן בתקציב הזה ב 10 אלף שקל כמובן שאפשר לשים gtx980ti אבל במידה והוא מבקש של AMD הייתי שם לו cf של r9 290x עם מארז הכולל כמות מאוורר יחסית גדולה+מארז אטום מרעשים אני מסתכל על הטווח הרחוק לא מה שיש לו עכשיו
פורסם 2015 ביולי 410 שנים מחבר כי אולי הוא בעתיד יקנה מסך 4k? בכול אופן בתקציב הזה ב 10 אלף שקל כמובן שאפשר לשים gtx980ti אבל במידה והוא מבקש של AMD הייתי שם לו cf של r9 290x עם מארז הכולל כמות מאוורר יחסית גדולה+מארז אטום מרעשים אני מסתכל על הטווח הרחוק לא מה שיש לו עכשיואני מעדיף שהחומרה תהיה כמה שיותר חדשה וטובה. אני יודע ש-AMD Radeon R9 290X הוא באופן יחסי קצת ישן, או שאני טועה?
פורסם 2015 ביולי 410 שנים אתה לא דוחף לבן אדם מערך כרטיסים שיכול להתמודד עם 4k (חוץ מזה שאין שני כרטיסים שעושים את זה בצורה חלקה היום) כי אולי בעתיד הוא יקנה מסך 4k.בנוסף, אם אתה כבר עושה את הטעות של מערך בשביל 4k, למה לא ה-390x עם 8gb זכרון?
פורסם 2015 ביולי 410 שנים אתה צודק, מצד שני אתה משחק ב-fhd. לא צריך 980ti בשביל זה.דרך אגב, איזו טלוויזיה זו? מה הדגם?
פורסם 2015 ביולי 410 שנים מחבר אתה צודק, מצד שני אתה משחק ב-fhd. לא צריך 980ti בשביל זה.דרך אגב, איזו טלוויזיה זו? מה הדגם?טלוויזית Panasonic מדגם TH-L42U20M.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים אממ... אני לא רואה מהמפרט שלה שיש לה DP 1.2a. Freesync לא רלוונטי עבורך לדעתי
פורסם 2015 ביולי 410 שנים מחבר אממ... אני לא רואה מהמפרט שלה שיש לה DP 1.2a. Freesync לא רלוונטי עבורך לדעתיבסדר.כמו שאמרתי, אני לא מבין בחומרה. רק קראתי על הטכנולוגיה הזו ואהבתי את מה שקראתי.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים אני לא מכיר את תוכנות העריכה בהן אתה משתמש, כמה קריטי עבורן מעבד חזק? כמה קריטי עבורך?
פורסם 2015 ביולי 410 שנים מחבר אני לא מכיר את תוכנות העריכה בהן אתה משתמש, כמה קריטי עבורן מעבד חזק? כמה קריטי עבורך?אני מעדיף שהמעבד יהיה כמה שיותר חזק שיעמוד בעומס. אני רוצה לפתוח כמה תוכניות כבדות במקביל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.