פורסם 2015 ביולי 310 שנים הראשון SEAGATE מסדרת Slim Backup Plus דגם STDR2000200 . במחיר 414 (אחרי כל הנחה אפשרית. וואלה שופס) שנתיים אחריותמה שיערער אותי בו זה שהוא מורכב מהארד דיסק של סמסונג שני tracend StoreJet 25M3. במחיר 428 (ksp אילת) 3 שנים אחריותפה גם מדובר בהארד דיסק של סמסונג עם תוספת של כל מיני בולמי זעזועים שלישי wd My Passport Ultra שלוש שנים אחריות(479 ksp אילת)שהוא היחיד שמגיע עם הארד דיסק של WDכולם גודל 2.5 כולם USB 3 הפרמטרים שהלכתי לפיהם איכות בניה ,אמינות המוצר והחברה , ביצועים ,מחיר הוגן למוצר מטרת ההרד דיסק בעיקר לאיחסון של חומר לימוד (אני סטודנט), וכל החיים הדיגיטליים (סרטים תמונות וכו")תודה רבה לעוזרים נערך 2015 ביולי 310 שנים על-ידי Chlomi Zaguri
פורסם 2015 ביולי 310 שנים אישית, לי יש ניסיון טוב עם WD וחרא ניסיון עם סיגייט.לגבי הפרמטרים שהלכת עליהם - טעות אחת גדולה, ואסביר:אמינות - כל הדיסקים החיצוניים בנויים מהרכיבים הכי פשוטים וזולים, ולכן אף אחד מהם אינו בעל אמינות גבוהה ביחס למוצרים אחרים של אותה חברה. מעבר לזאת, תקלה בד"כ יש בכונן ולא בבקר, ההבדל באחוז התקלות בין החברות אינו גבוה, ולאף חברה אין 0% תקלות. ז"א שלא ניתן לצפות מראש מתי הדיסק ילך ומאיזה תקלה יסבולאמינות החברה - שלושתן אמינות וקיימות שנים בשוק, ועם זאת כ"א מהן יכולה להעלם מחר מהשוק. מה שחשוב זה החנות שממנה תקנה את המוצר, שתהיה מוכנה להחליף לך בתקופת האחריות ולא תזרוק אותך ליבואן. כאן, לדעתי האישית והסוביקטיבית בלבד, KSP נופלת.ביצועים - זה דיסק חיצוני, אין כל משמעות לביצועים, ומן הסתם הם נמוכים ביחס לדיסק פנימי או SSD.אם אתה הולך לאחסן עליו את "כל החיים הדיגיטלים" שלך עדיף לך לשלם לשרות ענן נורמלי ולא להסתמך על דיסק שיכול להתרסק ללא כל התראה מראש ביחד עם "כל החיים הדיגיטלים".עפ"י הדרישות שלך אני באמת לא מבין למה לך דיסק חיצוני. לאחסון חומר עדיף ענן ודיסק פנימי איכותי. אם כמויות החומר גדולות אז NAS.אם אתה מאחסן חומר לימוד וצריך את הניידות שלו עדיף flash drive איכותי.דיסק חיצוני יכול לשמש למטרה מובהקת אחת בלבד - אתה נוסע למקום ללא המחשב שלך וצריך גישה לחומר (קבצים, סרטים, מוזיקה וכו') בנפח גדול (ש-flash drive לא יכול לספק) במקום בו אין לך גישה לרשת/הגישה לרשת איטית וכד'.לכל שאר המטרות דיסק חיצוני אינו הפתרון - הוא אינו פתרון לגיבוי (אלא יכול לשמש כחלק מתוכנית גיבוי כללית), הוא אינו פתרון לאחסון עם גישה מתמדת (עם אמינות וביצועים נמוכים לא מומלץ להשתמש בו ככונן ממנו קוראים ואליו כותבים מידע באופן מתמיד ורציף). נערך 2015 ביולי 310 שנים על-ידי moranhoresh
פורסם 2015 ביולי 310 שנים ב ELEMENTS של WD הבקר מולחם לדיסק. שזה חיסרון לפי דעתי.לא יודע לגבי ה passport אבל שווה לבדוק.
פורסם 2015 ביולי 310 שנים מחבר moranhoresh אני מעדיף שלא להעלות דברים אישיים לעננים למינהםההארד דיסק אמור לשמש כגיבוי של הגיבוי של הגיבוי (מחשב ==> הארד דיסק ישן יחסית (6 שנים ללא תקלה של iomega לאחרונה התחיל לזייף טיפה) ==> ואז החדש (המדובר כרגע)מההיכרות שלך מה בכל זאת אתה ממליץ מהרשימה (וגם משהו שלא מופיע ברשימה)תודה
פורסם 2015 ביולי 310 שנים כולם דיסקים טובים. אין משמעות לרעה בכך שהדיסק הפנימי של סמסונג.אישית קונה ונהנה מWD. אבל שים לב כפי שאמרו שבמקרה של בעיה בבקר לא תהיה גישה לדיסק, בשונה מהשאר בהם אתה פשוט יכול להחליף. בנוסף יש ל-WD הצפנה המופעלת כברירת מחדל, מה שאומר שלא תוכל לשחזר את החומר במקרה של תקלה בה יצטרכו לשחזר את החומר ישירות מהפלטה.
פורסם 2015 ביולי 310 שנים יש לי את זה:http://ksp.co.il/?uin=14548(זו גרסת 1TB)כבר חצי שנה נראה לי והוא אחלה, אין תלונות.
פורסם 2015 ביולי 310 שנים שלומי, לא הבנת אותי נכון. אני ממליץ על כולם במידה שווה. רק ציינת שתי עובדות לא מאוד משמעותיות.
פורסם 2015 ביולי 310 שנים שלומי, אין הבדל בין הדיסקים החיצוניים, רק מחיר וצורת חיבור למחשב. כולם זבל באותה מידה.במקרה שלך, אני מקווה שהדיסקים לא באותו מקום, אחרת שריפה/רעידת אדמה/בניית פלקל וכד' והלך כל החומר.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים מחבר אני עוד יותר מבולבל מאשר היתי בהתחלה חחחחחחחלסיכומו של דיון לא משנה מה לקנות תרנו אותי אם אני טועה אני חושב שאלך על ה WD בגלל שיש לו שנה אחריות יותר מסיגייט וגם זה חברה יחסית מוכרת
פורסם 2015 ביולי 410 שנים אני הייתי הולך על הסיגייט.הוא והWD ממש קרובים בביצועים עם יתרון קטן לטובת הסיגייט.הסיגייט קטן יותר פיזית.היתרון הכי גדול של הסיגייט זה שהוא לא מולחם למתאם usb שלו,ככה שאם אי פעם תרצה לחבר אותו למחשב,נייד או נייח,באופן קבוע,תוכללעשות את זה וגם להנות ממהירות גבוהה יותר.הסיגייט גם זול יותר.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים שאלה קטנה, על אילו הנחות אתה מדבר שמורידות את המחיר ל414 שקלים? הוא כרגע במחיר 529 שקלים.אני כנראה אקנה אותו במחיר הזה,אני צריך כונן חיצוני והמחיר הזה קרוב מאוד למחיר בארה"ב.
פורסם 2015 ביולי 710 שנים כמה דגשיםכונני סמסונג הם מצויינים, אין יל מושג מאיפה לך סיבה לציין את העובדה שכונן פנימי בחיצוניים של סמסונג כחסרוןPassport עם בקר USB מולחם, ללא SATA לכן שחזור מידע יהיה סיוט כמעט בלתי אפשרי, מומלץ להתרחק ממנו.בעקרון זה פשוט לא משנה איזה כונן תקח מהשניים שנותרו. יש לי ניסיון טוב עם כל ה3, גם כונן סמסונג, גם טרנסד וגם סיגייט. אבל בולמי הזעזועים הם תוספת מצוינת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.