פורסם 2004 במרץ 3021 שנים הרשימה באתר הזה:http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1064&Cat2ID=1327תגידו לי מה הכי טוב מביניהם בבקשה.
פורסם 2004 במרץ 3021 שנים לי יש את הסמסונג, מרוצה ממנו.בעיקרון, אין הרבה הבדל בינהם, כמובן שעדיף מחברה מוכרת יותר, אבל הבדלים מהותיים מהכוננים אין יותר מדי.
פורסם 2004 במרץ 3021 שנים מחבר טוב תודה אחיואני לא רציתי לקחת אחד שיהרס לי אחרי שבוע של שימוש, כמו הסי די רום שיש לי עכשיו
פורסם 2004 באפריל 221 שנים אני גם חושב שבסך הכל הם אותו דבר כי זה כולה אותו כונן שמרכיבים בטייוואן וכל חברה שמה עליו מדבקה שלה. אבל מניסיון מאוד מאוד מר כדאי להתרחק מכוננים של BTC כמו מאש....היו לי לא מעט כאלה והם פשוט פיצצו לי דיסקים לחתיכות (וגם לחברים). אם אתה יכול לקנות כונן של ASUS הכי כדאי, הוא מאוד אמין ושקט.
פורסם 2004 באפריל 221 שנים ב CDROM אני ממליץ על LGמחזיקים שנים!!!אבל אם אתה כבר משקיע 110 שקל על CDROMתשקיע עוד 80 שקל ותקנה צורב:SONYAOPENSAMSUNG 8MBאלה צורבים שלא עולים יותר מ 200 שקל
פורסם 2004 באפריל 221 שנים עדיף באמת כבר לקנות צורב או DVDאם אתה קונה צורב האיתי ממליץ על lgliteonהם זולים וטובים וdvd האיתי ממליץ על טושיבה
פורסם 2004 באפריל 621 שנים אם תשלבו את אחד מה CDROM's הבעיתיים האלה עם אחד מהדיסקים הישנים של C&C עם משחק כגון רנגייד יהיה לכם מטען לתפארת ! ;D
פורסם 2004 באפריל 621 שנים עזבו אותו, הבנאדם רצה סידירום ודחפתם לו DVD... קנה Lite-on x52 ב 115 ש"ח ותתחדש!
פורסם 2004 באפריל 621 שנים ל LG ו SAMSUNG לא להתקרב כי הם חרא. ושאר הסי די רומים שם לא מוכרים לי.LG חרא כי : מתפוצצים בו דיסקים.SAMSUNG חרא כי : הוא עושה הרבה שגיאות כשהוא מעתיק דיסקים קורא וכד' (כולל צריבה ! שזה מסוכן.)תקנה ASUS עליהם אני יודע בוודאות שהם טובים לפי הביקורות ולכן בסוף הלכתי עליו.
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אם אתה לא לחוץ על כסף בטירוף תוסיף עוד 100ש"ח ותקנה צורב LITE-ON בלי לחשוב פעמיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.