פורסם 2015 ביולי 110 שנים קניתי היום דיסק קשיח חיצוני של transcend אחד טרה, לכל מני צרכים, מה הסיכוי שאפשר גם להכניס לשם סרט ולחבר את זה עם היו אס בי לטלוויזיה ולראות דרך זה, כמו דיסק און קי לצורך העניין?
פורסם 2015 ביולי 110 שנים מחבר שלום איזה טלויזיה (דגם)תודה על התגובה המהירה, יש לי גם טושיבה וגם haier
פורסם 2015 ביולי 110 שנים זה קצת בעיתי לטלויזיה אין משהו כמו מערכת הפעלה שרואה את התיקיות והקבצים בדיסק קשיח במיוחד אם הוא מפורמט NTFS בגלל זה משתמשים בסטרימר אבל אפשר לחבר USB וזה עובד בטלויזיות החכמות... לגבי תרגום זה לתלוי בסוג הטלויזיה לדוגמה פיליפס לא קוראות תרגום בעברית.. טושיבה כן
פורסם 2015 ביולי 110 שנים מחבר זה קצת בעיתי לטלויזיה אין משהו כמו מערכת הפעלה שרואה את התיקיות והקבצים בדיסק קשיח במיוחד אם הוא מפורמט NTFS בגלל זה משתמשים בסטרימר אבל אפשר לחבר USB וזה עובד בטלויזיות החכמות... לגבי תרגום זה לתלוי בסוג הטלויזיה לדוגמה פיליפס לא קוראות תרגום בעברית.. טושיבה כןאוקיי, זה מצחיק. עם הטושיבה זה בכלל לא זיהה אותו, עם sony גם ניסיתי, זה זיהה אותו, אבל לא הראה את קובץ הוידאו, הוא כן הראה לי כל מני קבצים שנמצאים לי בדיסק שהם לא וידאו, אבל את הוידאו הוא לא הראה. ובhaier הוא כן זיהה לי וכן הראה לי את קובץ הוידאו, הצלחתי לראות שם את הסרט, הבעייה שם הייתה שהתרגום בעברית היה הפוך.
פורסם 2015 ביולי 110 שנים בכלל יתכן שהבעיה היא בזרם החשמל. אם תאתחל את הדיסק ל FAT32 (שים לב שלא תוכל להעביר אליו קבצים בנפח גדול מ4GB) ותשתמש בכבל USB Y עם מטען USB כלשהו, סיכוי סביר שהקשיח יתמך ברוב סוגי הטלוויזיות.כמובן שהפורמטים הנתמכים משתנים לפי סוג הטלוויזיה. תוכל לפתור את זה על ידי סטיק אנדרואיד + MX PLAYER ודומיו עם USB HOST פלוס הכבל הנ"ל. נערך 2015 ביולי 110 שנים על-ידי nachum37
פורסם 2015 ביולי 110 שנים אתה יכול לזהות איזה טלויזיה תומכת נניח בקובץ ווידאו AVI ולא תומכת ב MKV או MP4 ותמיר את הקובץ לסוג שמתאים בעזרת תוכנה חינמית שנקראת FORMAT FACTORY לגבי התרגום יש תוכנה קטנה שנקראת הפוך על הפוך והיא יודעת להפוך ימין שמאל ולהיפך יש גם הבדל בין סוגי קבצי התרגום שהנפוץ הוא SRT אבל יש עוד סוגים אפשר להמיר אותם עם תוכנה שנקראת SUBTITEL WORKSHOP. וגם לסנכרן את הכתוביות אם צריך.גם לתלת מימד יש פתרונות אם זה מעניין אותך אני אסביר.עופר שקד
פורסם 2015 ביולי 210 שנים עדיף לקנות סטרימר, סטיק או מיני מחשב, הכל תלוי בתקציב.לנגן מHDD על טלוויזיה זה קצת חוויה לא משו בכלל.בכל מקרה מבחינת נושא הפורום, אין מקום לדיון, הHDD עצמו מנגן בצורה מצוינת סרטי בלוריי מלאים ללא בעיה כלשהי. אתה צריך לפנות לפורום אחר כדי לקבל מידע מדויק על דגמי הטלויזיות שיש לך או להתייעץ על רכישת מכשיר שיגשר בין הHDD לטלוויזיה.
פורסם 2015 ביולי 210 שנים שלום יש משהו נכון במה שאומר איסולט על מנת להנות מצפייה איכות ובלי הרבה התעסקות ממומלץ להשתמש בסטרימר ואני הייתי ממליץ להעדיף מחשב קטן שיש לו יציאת HDMI מבוסס חלונות (עדיף על אנדרוייד) הוא יתן תשובה אמיתית לכל הפורמטים סוגי הכתוביות ואפילו בקונפיגורציה נכונה 4K.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.