עבור לתוכן

הרצאות מוקלטות של הטכניון

Featured Replies

פורסם

בס"ד

יש כאן אולי חברה שלומדים בטכניון ויכולים להעלות את ההרצאות האלו לאינטרנט ולשלוח קישור?

-מבני נתונים

- הגנה במערכות מתוכנתות

http://video.technion.ac.il/Courses/

פורסם

אני לא חושב שבאת למקום הנכון. ההרצאות הללו מוגנות בזכויות יוצרים, והפורום הזה משתדל לשמור על חוקיות בעניינים הללו.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שההרצאות מוגנות בזכויות יוצרים

סה"כ כל אחד יכול לבוא להרצאות ולשמוע אותם (גן חברה שהם לא סטודנטים)

הסיבה שכרגע אי אפשר לצפות בהם דרך האתר היא כי זה מאגר פנימי של הטכניון והכל בנוי בצורה מותאמת לסטודנטים ....

פורסם

ונחש למה הן במאגר פנימי של הטכניון.

פורסם
  • מחבר

כי אף אחד לא טרח להוציא אותם ולהעלות אותם ליוטיוב ...

אני מכיר ספריה שחלק מהספרים שלה באינטרנט לצפיה חופשית וחלק אחר לא אבל בדרך לשם ..

ייתכן שזה אותו הדבר בטכניון שעוד כמה שנים כל ההרצאות יהיו ביוטיוב כמו שעכשיו חלקם כבר שם ....

בכל אופן - וזה לא גניבה גם בגלל הסיבות שהעלתי וגם בגלל העובדה

שזה לא נותן לי תואר - אני בכל מקרה הולך לשם , כל מה שזה נותן לי זה להתכונן יותר טוב...(שזה המון מבחינתי אבל לא ממש אמור לעניין אותם)

פורסם
כי אף אחד לא טרח להוציא אותם ולהעלות אותם ליוטיוב ...

והסיבה שאף אחד לא טרח להוציא אותם ולהעלות ליוטיוב היא כי אף אחד לא רוצה לעוף מהטכניון על הפרת זכויות יוצרים.

יש קורסים ספציפיים שהטכניון פרסם בערוץ היוטיוב שלו (אלגברה, מכניקה אנליטית, מאטלאב וכו'), כל השאר לא פתוח - בכוונה - למי שאיננו סטודנט.

פורסם

את צנזור פירסמו ביוטיוב כי הוא מרצה מדהים. חלק אחר עסוק יותר בדוקטורט שלו עצמו ולא בסטודנטים, אני בספק אם להראות אותם ביוטיוב תורם לשם של הטכניון.....

פורסם

לא רק צנזור, יש לטכניון הרבה קורסים,בעיקר מתמטיים, ביו טיוב. מה שבאמת משותף לכולם זה שהם נחשבים טובים.(המרצים)

מה שכן, אני יודע בוודאות שהטכניון שומר הרבה מהחומרים המוקלטים שלו הרחק מהיו טיוב ובמתכוון. (לא יודע למה)

פורסם
  • מחבר

הקיצר אם יש כאן מישהו מהטכניון אשמח מאוד אם תשלח לי קישור בפרטי לקורסים מבני נתונים והגנה במערכות מתוכנתות

זה יעזור לי מאוד ....

פורסם

אני אומנם לא מהטכניון אבל חפירה קטנה באינטרנט מביאה אותך לזה או לזה, (כדאי לך לנסות את זה פעם הבאה, זה ממש יעיל וחוסך הרבה זמן;)) אגב זה רק לגבי הקורס הגנה במערכות מתוכנתות, לא הצלחתי למצוא לגבי מבני נתונים.

פורסם
  • מחבר

אלו מעולים תודה רבה

אבל אני מחפש הרצאות מוסרטות כי יותר נוח להבין מה המרצה רוצה כאשר אתה יכול לראות מה הוא כותב ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים