עבור לתוכן

תזונה לבניית שריר תעלה לי מידה במכנס?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג בכל מה שקשור לכושר מקצועי.... אני חדש בעסק

לא יודע אם יש לי את הזמן להשקיע בצורה כזאת

פורסם

אני עכשיו עושה את starting strength, לא מתאים לכל אחד.

תכתוב בגוגל starting strength שאלות ותשובות וכנס למאמר של קילוגרם. תקרא ותחליט אם זה בשבילך.

פורסם

למה שזה לא יתאים למישהו? בהנחה שאין איזו פציעה שמגבילה.

פורסם

תוכנית תובענית מאוד וקשה מאוד. צריך לאכול כמויות בלתי רגילות כדי לעלות במסה. אם הייתי רגיל לאכול 3 ארוחות ביום וחלקן קטנות ובין לבין נשנושים- עכשיו זה 5 ארוחות כש3 מהם כבדות ו2 בינוניות, לא פשוט בכלל ולוקח זמן.

לישון טוב טוב בלילה כך כשאתה מגיע לאימון אתה מספיק להתאושש כדי להעלות במשקל מאימון לאימון, דבר לא פשוט בפני עצמו.

יש אימונים שאחריהם קשה לי ללכת רגיל בגלל הסקוואט, בעבודה שלי אני יושב רוב הזמן כך שזה לא מפריע לאף אחד, אך אולי אצל אחרים זה יהווה בעיה.

נערך על-ידי OreoCookieh

פורסם

עשיתי אותה הרבה זמן ולא נתקלתי בבעיית ההליכה אחרי החודש הראשון. לגבי אוכל ושינה זה נכון לכל תוכנית אימונים.

פורסם

אז כנראה שלא תמיד העלת במשקלים מאימון לאימון. אני עושה אותה וחוויתי עד כה רק שוקיים תפוסים אבל אני מתחיל. חבר מהצבא שעשה את התוכנית בצורה מלאה בזמן הצבא כן חווה את מה שכתוב שם במדריך, שנכתב ע"י מארק ריפטו, שוקיים תפוסים ואפילו הישבן היו נתפסים בצורה שקשה ללכת רגיל. אתה אמור להעלות מאימון לאימון 5 קילו בסקוואט 2.5 בבנץ' ו5 בדדליפט אם אני זוכר נכון. במשקלים הגבוהים לא חוזרים מאימונים ששים ואנרגטיים, אתה סחוט, האימון גומר לך את כל האנרגיה. אותו חבר העלה מ85 קילו ל110.

בניגוד לתוכניות אחרות, שם אפשר לאכול פחות כי הדרישה להעלות במשקל מתירנית (שבועית או יותר) מSS, אתה חייב לאכול את אותם הקלוריות אחרת זה פשוט- לא תצליח להעלות משקל- לא תתקדם.

כנל לגבי שינה. בSS זה חובה, ברוב התוכניות זה מומלץ.

פורסם
  • מחבר

לא קראתי מה התוכנית.. אבל זה נראה לי קיצוני לחלוטין

פורסם

למה?

פורסם

לא קראת, אבל זה נראה לך קיצוני. ככה אתה מחליט תמיד? בלי מידע?

פורסם
  • מחבר

חמש קילו מאימון לאימון?

פורסם

אתה רוצה נוסחת פלא? אף אחד לא יושיט לך גלולת קסם שתגרום לך להראות כפי שאתה רוצה.

תעבוד קשה ותשיג את המטרות שלך, אין דרך אחרת.

פורסם

לא בכל תרגיל, ובעיקר בהתחלה זה מאוד ריאלי. אתה אמור להתחיל את התוכנית עם מוט ריק.

פורסם

ועקרונית המשקלים שם בליברות.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

פותח הדיון, במידה ואתה מתחיל להתאמן, אחרי הורדת מסת שומן גדולה, תתחיל להתאמן אך ורק עם משקל גוף, לאט לאט תעלה למשקלים נמוכים, ואז למשקלים רגילים.

ככה תמנע נזק ופציעות שעלולות לגרום לך לוותר על האימונים למשך זמן לא קצר.

מה זה משקלים רגילים? 60%-70% ממה שאתה מסוגל להרים כדי לבצע מספר חזרות וסטים לבניית כוח ולא רק גודל(15-20 חזרות לסט בערך, אפשר גם יותר), אחרי הבנייה ההתחלתית של הגוף(אימון משקל גוף כולל-מתח, שכיבות סמיכה, כפיפות, סקווטים ללא משקולות, יש עוד המון תרגילים ללא משקל נוסף) תוכל להתחיל להרים משקולות במשקלים סבירים וגם הגוף שלך יבנה לאט בצורה נכונה ובריאה.

זה גם יתן לך שליטה מלאה וגדילה איטית ובריאה של שריר יציב וחזק לאורך זמן.

עליית משקלים - רק אחרי שאתה מבצע את הסטים חלק, בלי רעידות, בלי מאמץ יתר.

אימונים של משקלים גדולים לא עושים עד שמחזקים את על הגוף ברמה גבוהה+לומדים על הנושא (שוב, הסכנה של פציעות מסוכנות).

כל האמור לעיל נכתב מנסיון על עצמי כמובן - בכל מקרה ממליץ לך לבצע את האימונים לאט וטוב, ולא כמה שיותר משקל ועליות מהירות ופתאומיות(5 קילו לאימון זה מוגזם ביותר וכמעט בטוח יגרום נזק עם הזמן) במקום לסבול מפציעות שתסחוב לאורך שנים אח"כ.

נערך על-ידי Xardas

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים