פורסם 2015 ביוני 3010 שנים שלום,היום התחברתי ל-HotNet דרך HOT ומנסה לקנפג את הנתב HOTBOX ע"מ להשתמש אחד מהמחשבים שלי כשרת פרטי הנגיש מבחוץ.בנתב של בזק שהיה לי קודם עשיתי את זה ע"י הגדרת static IP, port forwarding וכו'.יש דברים דומים בקושחה של HOTBOX אבל אני לא מצליח למצוא את מה בדיוק לכוון.המדריך משתמש שלהם מאד בסיסי. ניסיתי להתקשר לתמיכה של HOT - הם בכלל לו הבינו על מה אני מדבר.אני משאר שאני לא הראשון שרוצה לעשות את זה. יש הצעות ?
פורסם 2015 ביולי 310 שנים מחבר פטרתי את הבעיהנכנסתי לתפריט Advanced ו-Forwarding. הגדרתי Local IP Address של המחשב השרת ופורט לוקאלי שאני משתמש (במקרה שלי זה 81).External IP Address השארתי 0.0.0.0 (ללא שנוי) ופורט גם כן הגדרתי כ-81.הדבר היחידי שכרגע אני לא יודע - זה איך להגדיר static IP כך שעם הזמן את ההגדרה הנ"ל תשאר נכונה.שאר ההגדרות בהתאם לצרכים
פורסם 2015 ביולי 410 שנים פטרתי את הבעיהנכנסתי לתפריט Advanced ו-Forwarding. הגדרתי Local IP Address של המחשב השרת ופורט לוקאלי שאני משתמש (במקרה שלי זה 81).External IP Address השארתי 0.0.0.0 (ללא שנוי) ופורט גם כן הגדרתי כ-81.הדבר היחידי שכרגע אני לא יודע - זה איך להגדיר static IP כך שעם הזמן את ההגדרה הנ"ל תשאר נכונה.שאר ההגדרות בהתאם לצרכיםהפתרון הוא להשתמש בשירות DDNS כמו NO-IP או DYNDNS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.