עבור לתוכן

שאלה לגבי 2 מעבדים סדרה GXXX

Featured Replies

פורסם

התוצאה הזאת הגיונית ?

sxzo1f.png

פורסם

תוצאה של מה, חטרא-מארק?

G3260 הוא אוביקטיבית מהיר יותר, ובכלל מיועד לתושבת חדש יותר.

אני מבין שאתה עדיין נובר באשפה אלקטרונית שתחליף את זאת הקיימת?

פורסם
  • מחבר

בדקתי ברשת אין עוד אתר שיש פה כל כך הרבה מעבדים עם השוואה ובנצמרקים CPU BENCHMARK זה האתר היחיד

יש אתרים עם כמה מעבדים בודדים

פורסם

כבר פתחת כמה וכמה דיונים עם אותה שאלה כמעט וענינו לך כל פעם תשובות מפורטות.

אני מפנה אותך לדיונים הקודמים שפתחת, התשובות שם.

פורסם

חשבתי שנפטרו ממך... היה שקט.

פורסם
  • מחבר

אני רואה בנצמרקים כמו זה I3 4130 VS I3 4170 ההפרש בינהם 8% לטובת 4170 השאלה כמה הפרש באחוזים צריך כדי להרגיש ממש הבדל שיצדיק קניה 20 אחוז 30 אחוז 50 אחוז ?

יש לי כרגע G20XX ואני רוצה לקנות I3 4170 ההפרש 57%

http://www.cpu-world.com/Compare/292/Intel_Core_i3_i3-4170_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_G2020.html

ההפרש הוא רציני בביצועים שווה קניה ?

פורסם

כל אחוז מרגישים הבדל, 60% זה ציון עובר ומעל 90% זה כבר הצטיינות.

פורסם
  • מחבר

אם אני אעבור מ G20XX ל I3 4170 ההבדל יהיה רציני בביצועים ? אני ישר ארגיש הבדל ? מבחינת מאמץ על המעבד וכו'

מה הכוונה מעל 60 אחוז זה ציון עובר ?

100 אחוז זה כאילו המעבד כפול ממנו בביצועים ...

נערך על-ידי iveco

פורסם
אם אני אעבור מ G20XX ל I3 4170 ההבדל יהיה רציני בביצועים ? אני ישר ארגיש הבדל ? מבחינת מאמץ על המעבד וכו'

מה הכוונה מעל 60 אחוז זה ציון עובר ?

100 אחוז זה כאילו המעבד כפול ממנו בביצועים ...

נכון....קח בחשבון שיש עוד חלקי חומרה שמשפיעים על המחשב אז אתה לא תרגיש ממש שהוא פי 2 חזק יותר

פורסם

1. ההבדל בביצועים יורגש רק במידה ויש צורך בכח עיבוד גדול יותר. למשל - אם אתה משתמש במחשב לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, עבודה משרדית או משחקים דיי ישנים סביר להניח שלא תרגיש שום הבדל בביצועים פשוט כי מעבד כמו G2020 בד"כ "עומד בעומס" של שימושים כאלו בלי בעיה (אלא אם כן מדובר באתר אינטרנט מאד כבד עם הרבה אובייקטי flash וכד').

2. שים לב שמעבר ממעבד Pentium G2020 למעבד Core i3-4170 ידרוש החלפה של לוח האם.

פורסם
  • מחבר

יש לכמה פה נטיה לזלזל באינטרנט נגמרו הימים של " מחשב לגלישה " כאילו זה דל זיכרון ועיבוד , לפעמים חלק מהאתרים כבדים כמו משחק מחשב התקופה של " סלרון או פנטיום " רק לגלישה הסתיימו אלא אם כן אתה רוצה לגלוש בכיף 70 אחוז ו 30 אחוז מהאתרים הנותרים לסבול יש אתרים שאני מרגיש שהמעבד שלי פשוט קשה לו

שלא נדבר שכל דבר שעובד ברקע מקפיץ אותו במאמץ ... בגלל זה בארה"ב באתרים המכובדים ממליצים לקחת מינימום I3 הסדרה של ה G לא ממש מוזכרת

ההתלבטות שלי היא כרגע בין I3 ל I5 הקטגוריה של I7 נראה לי קצת מוגזם .

נערך על-ידי iveco

פורסם
יש לכמה פה נטיה לזלזל באינטרנט נגמרו הימים של " מחשב לגלישה " כאילו זה דל זיכרון ועיבוד .

על מה אתה מדבר? אין אתר שכבד לפנטיום D הקשיש שלי!

פורסם
  • מחבר

צר לי אבל יש סיכוי גדול שאתה משקר , אני התקנתי על פנטיום די AV וה PD לא זז וזה אחרי פירמוט אחרי הכול

אפילו לקחתי מחשב מבוסס PD בלי AV בלי כלום אתה נכנס לסרט ה PD קופץ ל 70 אחוז מאמץ

ריבוי משימות ? הוא נתקע ! סתם זבל

סרטים HD אין מה לדבר , צפיה סרטים / שידורים ערוץ 10 למשל אונליין פשוט עובד קשה 70-100 אחוז

והתמונה לא רצה חלק חלש מגמגם , בשביל להיכנס לגוגל אפשר גם פנטיום 3 .

אפילו עם מעבד שחזק ממנו א.אמ.די אופטרון 180 המחשב לא זז חלק בצפיה למשל בערוץ 10 שלא נדבר על ריבוי משימות ...

ועבדתי על עשרות מעבדים כאלה ישנים הטכנולוגיה לא מאפשרת לגלוש / לעבוד כמו בנאדם , כנראה שאתה לא מקצועי כל כך וזה נראה לך " קשיש " שעובד חלק , מי שמקצועי לא מסוגל לעבוד על מחשב כזה דקה

אפילו ה G20XX שלי שנחשב " מתקדם " והוא ברמה של G1840 פשוט חתיכת גאנק אני אחד שעובד עם מלא דברים ברקע ונכנס לכל מיני אתרים שחלקם כבדים , בפעם הבאה אני לא אתקרב למעבדים כאלה זולים של 200 - 300 שקל הם לא שווים את הנסיעה לחנות , בשביל עבודה נורמלית צריך I3 מינימום .

נערך על-ידי iveco

פורסם
צר לי אבל יש סיכוי גדול שאתה משקר

מצטער, אבל פה הפסקתי לקרוא

פורסם

אני די בטוח שמה שהולך בפוסטים האלה זה סוג של מבחן טיורינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים