עבור לתוכן

עובר למסך 4K התייעצות לגבי רכישה של כרטיס חדש או קנייה של 970G1 נוסף ??

Featured Replies

פורסם

כמו שהסברתי מקודם גם אם DX12 יאפשר שימוש בזכרון של שני הכרטיסים המפתחים של המשחקים יצטרכו להכין את המשחק שיעשה זאת גם. זאת אומרת שנכון להיות ואולי בשנה הקרובה לא יהיה משחק שישתף זיכרון

אני אמליץ חד וחלק במקרה שלך ללכת על 980TI למה? כי 4K דורש כמות זיכרון עצומה. שני כרטיסי 970 משתויים +- ל 980TI וזה בהנחה שיש 100% ניצול של שני הכרטיסים מה שכמעט ולא קיים במשחקים לרוב זה 80-90%

יש משחקים שנותנים SCALE יפה אבל ממש לא כולם. 4GB בימינו לא מספיק לכלום ומאחר ש980TI זה למעשה TITAN עם 6 גיגה זיכרון זה מה שהייתי הולך עליו אם התקציב מאפשר.

אני היום קניתי 970 נוסף כי אין לי קציב ל 980TI אם היה לי תאמין לי שלא הייתי שובר את הראש על מערך SLI.

במקרה הכי גרוע תיקח 980TI ותוסיף לו תאום שנה הבאה . רק תהנה מזה( כל מה שאני כותב זה בהנחה שלוח אם ספק והכל תומך).

מקווה שעזרתי קצת יותר לעומק.

• תגובות 52
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחק יצטרך לתמוך ב-dx12. הוא לא יצטרך לתמוך בשיתוף זיכרון, זו בדיוק המטרה של dx12 ודומיו... לחסוך מהמפתחים את הצורך להתעסק בדברים כאלה.

פורסם

ולגבי 4 ג'יגה לא מספיק לכלום, ה-fury-x ביקש למסור לך היוש.

פורסם

זה אולי ישמע קטנוני,ברור מאליו או מטופש אבל צריך להפריד בין משחק תומך למשחק שמטמיע DX12:

- ידוע ש DX12 יתמוך לאחור בכל משחק DX11. מזה אפשר לטעות ולומר שמשחק שיפותח תחת DX11 עוד חצי שנה ידע לנצל תכונות חדשות של DX12. הוא לא ידע לנצל אך הוא כן יתמוך ב DX12.

- יהיו משחקים חדשים (או כאלו שיקבלו patch משמעותי מאוד) שיטמיעו וידעו לנצל את התכונות הייחודיות של DX12.

אגב, אני לא בטוח שכל משחק DX12 יהיה חייב לתמוך בכל האופציות הרבות שלו ובפרט בשיתוף זיכרון-תקנו אם אני טועה.

בעניין 970 זה למעשה 3.5GB זיכרון ועוד חצי לשעשוע. FURY הראה אמנם שאין שום נחיתות ל4GB ב 4K אבל לא לעולם חוסן במיוחד שזה רק 3.5 אפקטיביים.

פורסם

אתה באמת משווה שתי תצורות זיכרון שונות?? FURY בא עם HBM ואילו 970 GDDR5

- - - תגובה אוחדה: - - -

וכן לגבי DX 12 זה לא עושה פלאים אלא אם המתכנתים יגדירו את הכל כמו שצריך... מה חדש לנו בעולם שלנו שמשחקים באים עם פורטים גרועים?? באטמן הנוכחי אחלה של דוגמא

פורסם

מה זה משנה מה תצורת הזיכרון? אתה קונה כרטיס בגלל תצורת הזיכרון שלו או בגלל הביצועים?

פורסם

אני פשוט אומר אל תשווה 970 עם FURY זה השוואה לא הכי נכונה.

ההשוואה פה היא 970 SLI אל מול 980TI ואני עדיין טוען שלרזולוציה של 4K הזיכרון יעזור לו מאוד.

פורסם

נסה לחשוב על זה ככה:

Direct-x זה word

משחק זה מסמך שנכתב ב-word.

אתה יכול לכתוב מסמך ב-word11 והוא יפתח לך ב-word12 אבל לא יהיה בו אף פיצ׳ר חדש שנכנס ל-word12. מסמך שתכתוב ב-word12 יאפשר לך למשל להשתמש בפיצ׳ר החדש (והדימיוני) גרף 4 מימדי תלת-פאזי. אתה לא צריך לדעת איך זה עובד, רק להוסיף אותו למסמך שלך. מאחורי הקלעים word12 פותח חור תולעת למימד מקביל, מביא משם גמדים עם 16 ידיים שבונים לך את הגרף.

יש מבין?

פורסם

ואני טוען שההשוואה הנכונה היא ביחס לביצועים בסוף. מה איכפת לי איך נראה הזיכרון, כמה יש, או אפילו אם באחד הכרטיסים יושבים אוגרים עם בדידים? אם אני מקבל ביצועים עדיפים, אני אקח את הכרטיס עם האוגרים והבדידים.

פורסם

בהנחה כמובן שאין לו חסרונות אחרים בתחומים שחשובים לי כמו רעש, פליטת חום, צריכת חשמל או קקי של אוגרים במחשב.

פורסם

אני מסכים עם הרוב אז אתה היית קונה במקרה שלו עוד 970?

בסופו של יום 980TI קצת יותר חזק מ FURY ובפועל טיפה יותר חזק מ 970SLI ( אולי לא במבחנים ססינטטיים).

ההמלצה שלי מבוססת במקרה שלו על תקציב ויעילות. מה שיהיה שנה הבאה אלוהים גדול אולי כבר נקבל את פסקל ויהיה לנו כרטיסים בודדים שיהנו ויריצו 4K אי אפשר לדעת עד שלא נקבל את הכרטיסים.

נכון להיום לפי דעתי 980TI זה האופציה הטובה ביותר למקסם ביצועים ( כמו שאמרתי זה טיטאן X עם פחות זיכרון)

אני היום עם 970 SLI אבל זה מפאת תקציב לא כי אני מעדיף.

אני מוכן להריץ לו כמה מבחנים של משחקים על DSR סתם כדי לראות ביצועים על 4K אם צריך.

פורסם

אכן מונולוג אינפורמטיבי

ולעניין: 2 האופציות לא מספיקות לחווית 4K מלאה. 980TI בעל מספיק זיכרון אך חלש. 970SLI חזק אך כנראה יסבול ממחסור בזיכרון+מועד לבעיות SLI. כך שאתה צריך לבחור בין אופציות לא משהו בכל מקרה.

ביחס למחיר כבר אמרו פה יפה בהתחלה- עבור 980TI תאלץ לשלם 600 שח יותר או 1100 אם אתה שוקל לקונות 970 מיד2.

2 האופציות בעייתיות ולכן לך על הזולה מבניהן, שמור את ההפרש לכשיצאו כרטיסי 4K ראויים ובכל מקרה תתכונן נפשית להתפשר בהגדרות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על כל התגובות והדין המעניין שנוצר פה.

ממה שהבנתי אין דרך לנצל כרגע 4k עם כרטיס בודד וגם לא עם זוג.

מבחינת ביצועים ב 4k עדיף 980ti

זה מה שהבנתי פה.

אז כרגע מה שאני חושב זה להביא 980ti ולהתפשר קצת בהגדרות אם צריך.

ולשרוד איתו עוד לדור הבא שבתקווה ויצליח לעמוד ברזולוזציות האלה בלי התפשרות

או פשוט לקנות עוד 980ti בהמשך מה שאני די בטוח שכן יעמוד במשימה על מקסימום הגדרות

פורסם

זה עניין של תקציב ומה בא לך להשיג.

970SLI תיאורטית יותר חזק מ 980TI ואם אתה תתפשר על ההגדרות יהיה לך יותר כח עיבוד, אבל אם אתה קונה 980TI אתה תוכל להוסיף לו עוד 980TI בהמשך.

הכל תלוי בתקציב שלך ומה אתה מתכנן

מצד אחד לקנות 970 חדש או יד שנייה עכשיו אומר שאתה חוסך בין 600-1400 לעומת מכירת הכרטיס שלך וקניית 980TI

מצד שני לקנות היום 980TI ועוד שנה יצא כרטיסים שיתמכו ב-4K ( אין לי מושג מתי נקבל כרטיס כזה) גם לא הכי חסכוני.

הכל תלוי בתקציב שלך כמה אתה מוכן להתפשר על הגדרות וכ"ו.

מה שאני הייתי עושה זה קונה היום 980TI ובהמשך קונה עוד אחד יד שנייה אבל זה רק אם התקציב מאפשר לך, אחרת קנה עוד 970.

כמו שאמרתי יש לי 970 SLI אני מוכן להריץ משחקים על רזולוציית 4K בשבילך עם DSR אם אתה רוצה שלח לי הודעה אני אעשה את זה בכיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים