עבור לתוכן

radeon 7670m עושה בעיות!

Featured Replies

פורסם

שלום. יש לי כרטיס מסך radeon 7670m ולאחרונה עידכנתי את הדרייבים אבל מה שקרה זה שברגע שעידכנתי, פתאום במנהל ההתקנים הדרייבר שונה ל radeon 7600 כאילו חזר אחורה והאפשרות של catalyst גם נעלמה פתאום. התקנתי גירסא 14.12 omega

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%208.1%20-%2064 זה הקישור בכל אופן הכל התחרבש לי. תודה רבה לעונים.

פורסם

מחקת את הדרייבר הקודם עם DDU לפני שהתקנת את החדש?

פורסם
  • מחבר

מחקתי עם guru אבל לא בסייף מוד. זה משנה?

- - - תגובה אוחדה: - - -

טוב עשיתי גם עם סייף מוד וזה גם לא עזר. וכשאני מעדכן ל 7670 אז ה ctalyst נעלם לגמריי למה זה ככה לעזאזל

פורסם
  • מחבר

מישהו? זה חירפן אותי כבר ניסיתי הכל

פורסם

תסיר עם DDU ותנסה אולי להתקין את ה 15.6 בטא שחדש מה-14.12 ביותר מחצי שנה.

וודא שאתה לפחות על Win7 SP1, יש NET Framework 4.5 מותקן, ואתה מריץ את ההתקנה כ-Administrator.

פורסם

רגע, יש עוד בעיה חוץ מהשם במנהל ההתקנים?

פורסם

הוא אמר ש ײהאפשרות של catalyst נעלמהײ...

פורסם
  • מחבר

יש לי win 8.1 וניסיתי גם את 15.6 אבל כלום לא עוזר פשוט. Gimel- ההתקן משתנה מ radeon 7670m ל 7600m וברגע שאני מעדכן שוב ל 7670 אז הקאטאליסט פשוט נעלם מהאפשרויות.

תודה רבה שאתם מנסים לעזור חברים.

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק אתה עושה בכדי ײלעדכן שוב ל 7670ײ. למיטב הבנתי 7600m מתייחס לכל הסדרה.

פורסם
  • מחבר

אני עושה עידכון דרך מנהל ההתקנים. מאז העידכון האחרון, המשחקים הולכים על הפנים פשוט.

פורסם

אז אל תעדכן ממנהל ההתקנים, תתקין את הדריבר כרגיל ותשאיר את זה כמו שזה - 7600m

פורסם
  • מחבר

כן אבל מאז שההתקן הוא 7600, המשחקים פועלים לא טוב אתה מבין?! כשהיה לי את ה 7670M הכל הלך מעולה

פורסם

מה דגם הלפטופ? אם יש לך switchable graphics, זײא גם כרטיס מובנה של אינטל הוא כנראה מקבל עדיפות כביכול לטובת צריכת חשמל. נסה ללחוץ כפתור ימני על הקיצור דרך של המשחק ובחר להריץ אותו עם ה 7670m

פורסם
  • מחבר

אין לי את האפשרות הזאת הזאת שציינתה. עשיתי בקאטאליסט הייט פריפורמנס. דגם הלפטופ שלי הוא inspiron 5520 והקאטאליסט 15.6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים